- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.537
- Поени од реакции
- 4.167
За утре мислам дека Еванс или Рио ќе играат покрај Видиќ, а можеби и Батнер ќе добие шанса место Евра.Ќе издржиме утре бе, па од следната се враќа Џони..
За утре мислам дека Еванс или Рио ќе играат покрај Видиќ, а можеби и Батнер ќе добие шанса место Евра.Ќе издржиме утре бе, па од следната се враќа Џони..
Ќе се врати Рио или Еванс во одбрана што мислиш за џабе ли тренираа денес? Па Ферги знае едно да изјави, а друго да направи.Ме плаши утрешниот меч поради причината што немаме соодветна замена да настапи на стоперската позиција,а Керик мора да игра средина оти е потребен таму,отколку поназад.Изјавата на Фергусон би требало да е вистина што значи Евра-Видич тандемот...
Евра е слабо граден и низок за позицијата стопер поради тоа ме плаши многу.Зошто не би му дал шанса на Вутон?
Очекувам тесна победа од 2-1 па сега што ќе биде нека биде.
А демек каде ќе одел? Италија? Шпанија? Едино во Русија може да продава од тоа евтините финти, затоа ќе седи кај што му е местото (кај нас)хахаха, лоша работа ваа со ножо..
Иначе, на еуроспорт пишува демек Нани ќе прифатил и да потпише нов договор со истата плата.. Страв му е излеа да не ја изеде клоцата..
Стариот рече Еванс и Џонс немаат тренирано од неделата па наваму а ете ги на тренинг се смеат Рио не верувам утре да настапи, ама другиве да, Еванс е најблиску до стартната постава.Ме плаши утрешниот меч поради причината што немаме соодветна замена да настапи на стоперската позиција,а Керик мора да игра средина оти е потребен таму,отколку поназад.Изјавата на Фергусон би требало да е вистина што значи Евра-Видич тандемот...
Евра е слабо граден и низок за позицијата стопер поради тоа ме плаши многу.Зошто не би му дал шанса на Вутон?
Очекувам тесна победа од 2-1 па сега што ќе биде нека биде.
Нц, тапа.Има некоја продавница у Ск кај шо може да се набави оригинал дрес од Јунајтед и ако има дали знаете која е цената ?
Можеш вака како за мене да напишеш еден тим на Манчестер каде што играат и Кагава, и Ван Перси, и Руни, плус две класични крила?
Погодив за чилеанецов сеа уште Фабио кога ќе се врати да си ја земе на брат му бројката.Конечно Рафаел ја земал 2-та фала богу, со среќа нека му е ! Зашто осеќам некако дека Фабио следна година ќе носи 21 а Хенрикез откако ќе потпише 32.