Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Ќе издржиме утре бе, па од следната се враќа Џони.. :)
За утре мислам дека Еванс или Рио ќе играат покрај Видиќ, а можеби и Батнер ќе добие шанса место Евра.

2

~2A

Гостин
Ме плаши утрешниот меч поради причината што немаме соодветна замена да настапи на стоперската позиција,а Керик мора да игра средина оти е потребен таму,отколку поназад.Изјавата на Фергусон би требало да е вистина што значи Евра-Видич тандемот...
Евра е слабо граден и низок за позицијата стопер поради тоа ме плаши многу.Зошто не би му дал шанса на Вутон?
Очекувам тесна победа од 2-1 па сега што ќе биде нека биде.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Ме плаши утрешниот меч поради причината што немаме соодветна замена да настапи на стоперската позиција,а Керик мора да игра средина оти е потребен таму,отколку поназад.Изјавата на Фергусон би требало да е вистина што значи Евра-Видич тандемот...
Евра е слабо граден и низок за позицијата стопер поради тоа ме плаши многу.Зошто не би му дал шанса на Вутон?
Ќе се врати Рио или Еванс во одбрана што мислиш за џабе ли тренираа денес? :D Па Ферги знае едно да изјави, а друго да направи. :)

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
хахаха, лоша работа ваа со ножо.. :D

Иначе, на еуроспорт пишува демек Нани ќе прифатил и да потпише нов договор со истата плата.. Страв му е излеа да не ја изеде клоцата.. :D
А демек каде ќе одел? Италија? Шпанија? Едино во Русија може да продава од тоа евтините финти, затоа ќе седи кај што му е местото (кај нас) ;)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Еве ја најавата за утре,јас лично мислам 3:1, вие?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Интервјуто на алекс ,многу јака фаца,не знаеш дали е исплашен или ке стане и ке рече You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talking... you talking to me? Well I'm the only one here.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Стариот рече Еванс и Џонс немаат тренирано од неделата па наваму а ете ги на тренинг се смеат :) Рио не верувам утре да настапи, ама другиве да, Еванс е најблиску до стартната постава.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.033
Поени од реакции
1.522

Ќе носи 32ка, и официјално претставен во понеделник :)

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Има некоја продавница у Ск кај шо може да се набави оригинал дрес од Јунајтед и ако има дали знаете која е цената ? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има некоја продавница у Ск кај шо може да се набави оригинал дрес од Јунајтед и ако има дали знаете која е цената ? :D
Нц, тапа.

Утре на Олд Трафорд ќе бидат презентирани Усеин Болт и Грег Џ. Ратерфорд, олимписки шампиони во атлетика и секако фанови на клубот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Можеш вака како за мене да напишеш еден тим на Манчестер каде што играат и Кагава, и Ван Перси, и Руни, плус две класични крила?

Упаѓам у форумов,извинете вака,но според мене најдобра би било вака

Де Геа
Рафаел/Смолинг-Фердинанд-Видич-Евра:cautious:
-
-------------------------Керик------------------------

Валенсија------------Кагава--------------Нани

------------------Руни-----------РВП---------------

Значи нешто ко 4-4-2,ко шо си игра вашиот вампир,само како што и гледате,Кагава со доста поофанзивно издание од Керик.

Само што гледам дека започнал нешто со 4-2-3-1....И искрено иако е стар Сколс,сепак мора да се има место за него...Ви ја држеше средината лани.

не се лутете за вампирот ваш шо го викам така :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Конечно Рафаел ја земал 2-та фала богу, со среќа нека му е ! :) Зашто осеќам некако дека Фабио следна година ќе носи 21 а Хенрикез откако ќе потпише 32. :D
Погодив за чилеанецов сеа уште Фабио кога ќе се врати да си ја земе на брат му бројката. :)

Се осеќа во воздухот дека денеска е денот, едвај чекам да ги видиме на Олд Трафорд.

Kajgana Shop

На врв Bottom