Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ама ако лапнеме титула Блекбурн си добиваат 2 милиона од трасферот на Филка :icon_mrgr:

Загубата на средства од играње во Чемпионшип се многу поголеми од двата милиони што тие би ги добиле доколку ние станеме шампиони.

Загубата на средства од играње во Чемпионшип се многу поголеми од двата милиони што тие би ги добиле доколку ние станеме шампиони.

една утакмица, нема на сите да праат испади

533752_336041206445046_251413551574479_905579_491247778_n.jpg
:)

Без разлика колку е тешко гостувањето и тоа дека Блекбурн ке умрат денеска на терен со нас...Голем оптимист сум за вечерниот дуел,стариот знае како во најважни моменти и не верувам дека ке пропушти ваква шанса;)

Дај бе ѓаволи има некој ЗА да се збереме заедно да ја гледаме негде ?

Со непостоечки пенал во 90+ да победиме,да пукнат душманите :sneaky:

Абе како сакате, само добитен да сум. :D

Поздрав :)))
--- надополнето: 2 април 2012 во 19:52 ---
Кој ја гледаше утакмицата КПР - Арсенал ќе има доста добра идеја како ќе игра Блекбурн со нас. не алудирам дека резултатот ќе биде ист, туку мислам на борбеноста и пожртвуваноста на противникот.

Абе вие „му ја дадовте“ на Олд Трафорд, ко беше најгусто за нив, оти ќе останеа во зоната на испагање со 10+, од 17тиот. Не гледам тука некаква неизвесност. Јунајтед ќе ги победи рутински.

Следни утакмици ни се со КПР и Виган, директните конкуренти на Блекбурн. Немаат од што да се плашат :D

Ќе биде тешко вечер, Блекбурн ќе играат борбено до крај, очекувам исто и од наша страна. Доколку имаме лоша реализација како на претходниот натпревар со Фулам ќе биде лошо, едноставно вечер мора да се искористат шансите и да се победи, со +5 бода пред Сити ќе биде многу полесно.

Јас сум оптимист за вечер не очекувам да ги наполниме со 5-6 гола ама очекувам сигурна победа од 2 гола разлика :)

Ќе не е*ат !
Ќе го изшалапме убо!
Не видов ниту еден песимист :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 април 2012 во 20:08 ---
#mufc startin XI vs Blackburn : De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Park, Scholes,Young, Rooney.

Нема место за песимизам кога е у прашање Јунајтед! ;)

Стартни 11 : De Gea, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Carrick, Park, Scholes,Young, Rooney.

De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Jones, Scholes, Valencia, Rooney, Hernandez

subs: Amos, Welbeck, Giggs, Smalling, Pogba, Park, Young

Берба не е ни на клупа(n)
Црниот го исфорсираа толку му е*ам тоа ја да ги имав тие услови до сега ќе бев 20 пати прогласен за најдобар стрелец(n)
П.С. Нервозен сум пошо Бугарчето има техника што црниов никад нема да стекне=)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom