Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Бебе најверојатно на едногодишна позајмица во Бешикташ.

No confirmation of that move for Bebe but Hurriyet are reporting that he's set to join Besiktas on a year-long loan after spending last term at Old Trafford.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Tomasz Kuszczak: Fergie Never Tells Me Anything
Tomasz Kuszczak has confirmed that he will be leaving Manchester United summer. After unsurprisingly failing to displace Edwin Van der Sar as our number one and David De Gea all but signed as our future number one, the Pole is no longer happy to warm the bench.
“I will definitely leave the club,” he said. “My time in Manchester is coming to an end. I worked a lot in five years and never played as much as I wanted. It’s a shame the coach never gave me a serious opportunity.”
“I haven’t spoken with Alex Ferguson,” he said. “He has told me nothing. He never tells me anything. I don’t know if I can stick it any more. I have some offers and we will see what happens with them. I think I will stay in England. I have been in the country for seven years and people here know what I can do.”

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Викам слабо му стое дресчето

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Точно е инфото за Бебе, го потврдиле и официјалните лица на Бешикташ во еден турски весник. Со оглед на тоа што доаѓа и Јанг, нема да има место за него во првиот тим ни за купови, ќе биде пратен на една година на позајмица со можност за откупување.

Навистина не знам што толку паника кревате за Џонс и Јанг, ви кажа Пирс дека Џонс ги договорил личните услови? Кажа. Кажа Олбрајтон дека сега ќе има можност да блесне? Кажа. Го видовте Џонс на слика пред болницата во Манчестер? Го видовте. Оставете ова глупостиве демек 25 милиони кога веќе се е договорено, има право манс, го почнал некој фан на Ливерпул сигурно, можеби е истиот тој што измисли дека Џонс паднал на лекарскиот :D Само од Блекбурн треба да си ги средат документите и готово е.

Снајдер нема шанси да се донесе во Англија воопшто. Имам пишано дека данокот на посед и примања во Англија е 40%, додека во европските земји е 10%. Мислите будала е овој Хамилтон што вози Ф1 што е пријавен дека живее во Монако? Да се донесе Снајдер во било кој англиски клуб и да му се изедначи платата што ја добива во Интер ќе треба неделно да добива 400,000, дури и Шити би се замислиле за таа бројка.
А не знам што ви прави Насри толку мерак, ко прво нема да се случи, ко второ глупо ми е што од конкурент би ни пристигнал играч, ко трето ќе го пцуете за 2-3 години кога ќе бара некоја астрономска плата и ќе отиде во Шити/Реал. Кога се однесува така со Венгер, човекот што го направи фудбалер, можете да замислите каков однос ќе има спрема САФ, да не испадне Тевезито нумеро дуе.

Nani: "I am happy at Old Trafford. Why should I leave?" Ете го и тоа.

Чисто информативно, еве зошто ништо не е потврдено. Се` е оставено на Гил да среди, за промоција на играчите, се чека мастеров да си дојде од одмор.

--- надополнето: Jun 10, 2011 7:55 PM ---
Wayne Rooney's overhead kick versus Manchester City voted Sky Sports goal of the season.

G

Gray Foxx

Гостин
Напротив, баш Насри сакам да дое. Меѓу него и Модрич ако бирам, го бирам Самир, има двојна вредност тој траснфер. :)

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Напротив, баш Насри сакам да дое. Меѓу него и Модрич ако бирам, го бирам Самир, има двојна вредност тој траснфер. :)
Тотално се согласувам совас ,незнам зошто не саката настри да дојјде кајнас икако знаете каов талент и колку добар играч е Насри,и најдобро би се вклопил во Јунајтет

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Тотално се согласувам совас ,незнам зошто не саката настри да дојјде кајнас икако знаете каов талент и колку добар играч е Насри,и најдобро би се вклопил во Јунајтет
Нејќам зашто се петели многу , зашто Венгер го напрај играч и тој сеа да му бега, Секс Давајгас (Фабрегас) се научи овде да игра фудбал сеа ко во некоја пи**а да мисли само на Барселона ко курвица да му е , е зато Венгер нема да напредува зато сите ќе го ебаваат ко шо сакаат,а јас такви играчи мразам .

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Nasri swoop?

What the Papers Say....на официјалнава, викате штом го објавуваат да има некоја вистина во тоа!?
Мислам убаво си стои "The views expressed here do not necessarily reflect the views of Manchester United", ама ипак :cautious:
I really don't want him in our team guys!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што знам, јас ич не го сакам кај нас поради причините што ги набројав погоре иако знам дека како бизнис трансферот ќе биде полн погодок поготово ако се земе Насри за 15-20 милиони. Подобро Клеверли ќе го гледам, и да греши, барем знам наше дете ќе развиваме :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
10 милиона за Насри? АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!

Ако сакате со 10 милиона да купите играч на Арсенал, слободно земето го Бендтнер!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ако сакате со 10 милиона да купите играч на Арсенал, слободно земето го Бендтнер!
Никој не сака за толку да го земе, т.е. да го потценува, работата е што последна година е од договорот, ако не го даде Венгер во јануари колку што знам може да потпише со друг тим за од следната сезона. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

Тај и да ни платите 50 милиони не го зимаме:)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Што знам, јас ич не го сакам кај нас поради причините што ги набројав погоре иако знам дека како бизнис трансферот ќе биде полн погодок поготово ако се земе Насри за 15-20 милиони. Подобро Клеверли ќе го гледам, и да греши, барем знам наше дете ќе развиваме :)
Зашто мислам дека за прв пат, ама грешиш! :oops:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашто мислам дека за прв пат, ама грешиш! :oops:
Не викам дека нема да испадне и нема е супер зделка, ама не сакам, глупо ми е така од конкуренти да прибираме играчи, ко Челзи, Тотенхем и Сити :) Исто ми е глупо ко шо на некои од тука им е глупо да го гледаат Овен у наш дрес :Р

Kajgana Shop

На врв Bottom