Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.016
Поени од реакции
11.946
Se nadevam naredna sesona nema da se povreduvaat stom ke vlezat vo forma.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.313
Поени од реакции
69.170
Убедливо најлошо поставена камера од цела ПЛ. Разбирам дека е заради големината на стадионот, ама катастрофа за преносот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.165
Доргу и Онана може уште на полувреме да ги шитнат. Не сакам да ги гледам, ми се повраќа од вториот поготово...абе нема ебана одбрана човекот, освен оние кои идат право во него.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.033
Поени од реакции
23.261
За Франко Мастантоно и јас прочитав, мислам дека клаузула има одлична од 35 милиони некаде а тоа важи откако ќе наполнел 18 години. Прочитав дека во план е да се земе некаде во јануари , да видиме што е точно а што се однесува до напаѓач Куња во комбинација со Делап би било одличен дил, е сега ризикот би го намалил бидејќи и двајцата ја познаваат лигата и имаа успешна сезона. Осимхен има многу голема плата која неможе да биде реална и во сооднос со платите на другите играчи во клубот плус има лош карактер и е голем кавгаџија, а преку Тасета од такви како нив.
Автоматски споено мислење:

Што подразбираме под докажан? Дали тоа значи дека ќе се докаже во ПЛ? И Халанд беше докажан па го снема цела сезона а годинава не им е исклучено и да го дадат некаде и да се отфикарат од него.
Автоматски споено мислење:

Гарсија од Еспањол
Халанд не ни игра , воопшто цел тим на Сити не игра веќе се презаситени од титули. Под докажан подразбирам движење без топка , позиционирање давање голови а не промашување на цел стадион. Оваа со Делап нема да функционира. Нов Хојлунд.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.165
Со какви само пропалитети заглавивме, од Хојлунд па до Онана...аматери wanna be фудбалери.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.165
Смешки е Доргу, дури и тешко е за гледање...

Член од
21 април 2024
Мислења
171
Поени од реакции
302
Дојдов да напишам за Доргу ама гледам се е кажано.
Како само ги наоѓаат овие антиталенти што не знаат топка да водат, не ми е јасно.

Една утакмица го пофалив, се друго дно.
Не ми е јасно како станале фудбалери....

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.072
Поени од реакции
9.258
Доргу откако дојде 10 минути не склопи саглам.
Голман? И внук му на Св. Петар да го земеме ќе си зезне кариерата.
Свестете се, губиме од тим каде Кепа е прв голман, јасно ви е до кое дереџе сме дојдени.
И судиите вежбаат авторитет на нас!

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.165
Со играч помалце ја контролираат играта, а да не напоменувам ни дека со играч повеќе немаме шут во рамките на гол. ДНО
Нема што да бараме со ваква игра во лига европа. Аморим не е тренер за овој клуб, се тера без никаков напредок од натпревар во натпревар.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
19.033
Поени од реакции
23.261
Ќе ги биде само шанса треба да им се даде барем уште две годинки. Можеби ќе научат некој пас да дададт и некоја акција да креират.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.977
Поени од реакции
22.165
Ќе ги биде само шанса треба да им се даде барем уште две годинки. Можеби ќе научат некој пас да дададт и некоја акција да креират.
Со ваква игра до година ќе патуваме во чемпионшип.

Kajgana Shop

На врв Bottom