Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.647
Поени од реакции
6.487
Кој ја врти лигата веќе, секако неможеме да отпаднеме. Нека се фокусират на ЛЕ а во лигата да играат полабаво, тренинг утакмици. Сепак лошото е што играта не наговестува дека можеме да освоиме ЛЕ. :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.212
Поени од реакции
68.803
После секоја репрезентативна пауза е исто сценарио како прв пат да играат фудбал заедно. Тоа грешки,тоа лакоумни потези,тоа безидејност,тромавост.
Форест играше 120 минути пред 4-5 дена. Требаше нашиве кои имаа 7 дена пауза, денес да ги прегазат, а не да се вртат како мутави пред гол.

Член од
28 јуни 2015
Мислења
927
Поени од реакции
591
Сета статистика беше во наша полза.

Сепак, тоа не е доволно тројца наши играчи да не можат да сопрат еден противнички играч во трк.
Позиционирањето на голманот е приказна за себе.

Што да очекуваш од среден ред и напад, кога Мегваер за 5 минути имаше подобри шанси за гол, од сите останати за 90 минути?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.149
Поени од реакции
10.506
Форест играше 120 минути пред 4-5 дена. Требаше нашиве кои имаа 7 дена пауза, денес да ги прегазат, а не да се вртат како мутави пред гол.
Се чуваат за у Франција. :D

Член од
26 јануари 2020
Мислења
1.027
Поени од реакции
1.351
Не бе Хојлунд сеуште има надеж во него ќе го биди... :)

Никаква опасност не претставува, жими се да сум против ваков напаѓач во фудбал ќе си ладам курот. :D

Член од
29 октомври 2023
Мислења
652
Поени од реакции
888
Требаше ама загубија,нема дисциплина,нема замарање да се одржи фокус и задржи форма. Инвалиди.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.983
Поени од реакции
9.075
Matthijs, had an issue, не од вчера! Седум години појма нема од фудбал, да му ебам тоа Ајсмен број 2!
Јас разбирам Еланга не се пронашол, па и Антони. Ама овој коњ пола Европа ја прошета, никаде ништо не покажа, не ми е јасно што очекуваа од него?

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.149
Поени од реакции
10.506
Matthijs, had an issue, не од вчера! Седум години појма нема од фудбал, да му ебам тоа Ајсмен број 2!
Јас разбирам Еланга не се пронашол, па и Антони. Ама овој коњ пола Европа ја прошета, никаде ништо не покажа, не ми е јасно што очекуваа од него?
Не дека очекувам нешто од него, али потпунива бројка од Мегваер е подостапен. Жално е што играчите ги бираме по тоа кој е подостапен од кој е подобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom