Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
23 август 2024
Мислења
404
Поени од реакции
789
Се е џабе сега, ке ни вратат ли бодови.
Не бе, смешно е дека Тен Хаг го избрккаа заради утакмица која не требаше да ја изгуби. Ако се покаже Аморим, оваа грешка на судиите може да биде најдобрата работа што му се случила на Јунајтед во последните неколку години.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Не бе, смешно е дека Тен Хаг го избрккаа заради утакмица која не требаше да ја изгуби. Ако се покаже Аморим, оваа грешка на судиите може да биде најдобрата работа што му се случила на Јунајтед во последните неколку години.
Бајо лично мислам дека тој натпревар го изгубивме заради играчите погледи само што промашиа. А да Тен хаг беше најмалку крив за тој натпревар али играчите одлучија да играат балет и да промашуваат празен гол.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Мене лично не ме интересира дали било или не пенал, требаше да биде најмалку 3 - 0 за Јунајтед , но наместо тоа нашите како намерно да промашуваа.

Нејсе тоа е минато веќе, Аморим ќе има многу работа додека не се врати Шо и Јоро плус Маунт нема да знаеме и да се види недостатоците на тимот а ги има многу, кога ке ги има сите на располагање ќе си види самиот на што е. Само сакам да нема заштитени играчи што по секоја цена мора да ги игра. Ако некој се буни и се љути како педерче на трибини два месеци на ладење а не да им ги смукат ,да ги тешат небаре светски прваци а они едвај се движат.

Многу сакам да го видиме Раши како ќе се понаша сега откако не му одговараше Мурињо, Оле, ТХ, Интересно ќе биде.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Мене лично не ме интересира дали било или не пенал, требаше да биде најмалку 3 - 0 за Јунајтед , но наместо тоа нашите како намерно да промашуваа.

Нејсе тоа е минато веќе, Аморим ќе има многу работа додека не се врати Шо и Јоро плус Маунт нема да знаеме и да се види недостатоците на тимот а ги има многу, кога ке ги има сите на располагање ќе си види самиот на што е. Само сакам да нема заштитени играчи што по секоја цена мора да ги игра. Ако некој се буни и се љути како педерче на трибини два месеци на ладење а не да им ги смукат ,да ги тешат небаре светски прваци а они едвај се движат.

Многу сакам да го видиме Раши како ќе се понаша сега откако не му одговараше Мурињо, Оле, ТХ, Интересно ќе биде.
Шо е вратен и Јоро али што фајде едниот неможе сам да покрива цела страна другиот уште не го и знаеме шо може или што неможе. Маунт неможе од повреди да се тргне втора сезона а дали има 10 настани и е знак прашалник.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.073
Oдлуката била донесена по поразот од Тотенхем. Затоа и така брзо го договорија Аморим, очигледно дека се договарале во меѓувреме.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Oдлуката била донесена по поразот од Тотенхем. Затоа и така брзо го договорија Аморим, очигледно дека се договарале во меѓувреме.
Кажа мислам Берада дека бил у Спортинг за време на интернационална пауза.

Уф уф, shots fired :pistoldz:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.073
Нема потреба Коби да прави вакво нешто, сите со согласни дека сезоната не е успешна. Особено не против тренерот кој му даде шанса и го играше и кога треба, и кога не треба.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Manchester United, Liverpool, Arsenal and Tottenham Hotspur have lodged legal notices reserving the right to seek compensation if Manchester City are found guilty of serious charges among the 115 alleged breaches of Premier League financial rules.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.524
Не ми одговори на прашањето туку тактички префрли топка дека бордот нема да го смени, и то како Рашфорд бил бог и батина и сто два кома три посто ќе се биел у системот на Аморим.
Мене ме интересира ти да кажиш ќе го ритаме ли Рашфорд ако не игра за Алморим или Аморим ќе е крив пак? :D
Brat ti me dupis li mene nesto ili stalno si vakov? Aj vidi go posledniot citat vtorata recenica sto ti pisuva.
Иначе пошто не си забележал во играта на Спортинг да ти дочарм, оваа е нацртано токлу лесно да увидиш дека и 10ките кај Аморим имаат дефанзивни обрски.
Ќе му даваме ли специјален пас на Рашфорд да не покрива?
Друго што имам да дискутираме е то што сакаш да кажеш дека од Раши че правиме 10ка?
Точно е дека Траинкао и Гонкалвес играат како 10ки али тие играчи имаат претходно играно како 10ки, и ги имаат кавалитетите што Раши никад неможе да ги има. Тоа се workrate, визија,пас игра, интензитет, дриблинг.
Трето имаме премногу играчи кои нема да се вклопат во системот на Аморим, од Романо слушнав дека има барање до управата да бараат играчи со интензитет, најверојатно имаме премалку.
Okej sega vekje sum uveren deka si troll, posto ne si ni procital nisto od toa so ti napisav i samo bladas gluposti tuka. Ti mu vikas deka kje ima pomali defanzivni potreba posto ke se vrakja u sredina on ti prakja slika so go potvrduva toa i ti vika gledaj :facepalm: Pak so 10kive se izgubi nesto uste pa od romano slusnal deka nemalo da se vklopat igraci i rashford nemal dribling. Aj teraj si magareto :pos:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402
Brat ti me dupis li mene nesto ili stalno si vakov? Aj vidi go posledniot citat vtorata recenica sto ti pisuva.

Okej sega vekje sum uveren deka si troll, posto ne si ni procital nisto od toa so ti napisav i samo bladas gluposti tuka. Ti mu vikas deka kje ima pomali defanzivni potreba posto ke se vrakja u sredina on ti prakja slika so go potvrduva toa i ti vika gledaj :facepalm: Pak so 10kive se izgubi nesto uste pa od romano slusnal deka nemalo da se vklopat igraci i rashford nemal dribling. Aj teraj si magareto :pos:
Има дриблинг кога игра со играчи од чемпионшип и пониско, дај пример специфично.
Иначе и да има дриблинг шу правиме со workrate, интензитет, визијата и пас играта? :D Се уште чекам одговор конкретно за Рашфорд???

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.389
Поени од реакции
7.642
Тажно и срамно.
Се штитат себе си, пошто ќе им бараат играчиве и тренерите бонуси за титули, лига на шампиони и неисплатени бонуси. Пример, втората сезона на ЛВГ завршија на 5то место, одма зад Сити и отидоа во ЛЕ. Поради тоа, наредната сезона земаа 25% помали плати (толку мислам им беше процентот ако не се у ЛШ). И сеа играчиве сигурно ќе си ги бараат парите. Башка што клубот има "изгубено" ствари од спонзори зашто не биле у ЛШ.

Мислам со потегов им помагаат на Сити, пошто. сумите се 100м+ ако не и 1Б+, некој ќе мора да ги плати или ПЛ или Сити. Непоимливо ми е дека ќе се нафати некој ова да го плати. Само причина поише да паднат случаите и да платат ништо никому, а и да се спасат од блам и да зачуваат репутација.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402

Нека го ангажира Кин за тренинзи онака да удира чврги кој забушава . :gjavol:

Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623
Има дриблинг кога игра со играчи од чемпионшип и пониско, дај пример специфиачно.
Иначе и да има дриблинг шу правиме со workrate, интензитет, визијата и пас играта? :D Се уште чекам одговор конкретно за Рашфорд???
Со тебе сум бајо,знам што збориш, тебе ти е повеќе како ќе ги натера да го играат тоа што Аморим ќе го бара,интемзитет и слично,особено ако се знае дека вингбековите ќе имат хел оф а ворк,ама тој има розеви наочари и демек само што не сме ја покориле цела лига со Раши.
Автоматски споено мислење:

Се штитат себе си, пошто ќе им бараат играчиве и тренерите бонуси за титули, лига на шампиони и неисплатени бонуси. Пример, втората сезона на ЛВГ завршија на 5то место, одма зад Сити и отидоа во ЛЕ. Поради тоа, наредната сезона земаа 25% помали плати (толку мислам им беше процентот ако не се у ЛШ). И сеа играчиве сигурно ќе си ги бараат парите. Башка што клубот има "изгубено" ствари од спонзори зашто не биле у ЛШ.

Мислам со потегов им помагаат на Сити, пошто. сумите се 100м+ ако не и 1Б+, некој ќе мора да ги плати или ПЛ или Сити. Непоимливо ми е дека ќе се нафати некој ова да го плати. Само причина поише да паднат случаите и да платат ништо никому, а и да се спасат од блам и да зачуваат репутација.
Леле како им помагаме жити се,божем тоа е Македонија и Кацарска па немало шанси, заради тоа што тие правеле нерегуларни работи и напредувале у профит и оверал, а за разлика од нив ние сме губеле,и немало да се изврши тоа заради тоа што тоа било голема сума на пари. Нека се самозатворат ако тоа излезе така.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.296
Поени од реакции
9.402

Колку е точно оваа незнам, али оваа е добро нема да има бели мечки на кое ќе им е загарантирано местото, кој заслужи нека игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom