Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Не ми е гајле и како кафе куварка ако го користат, или како паљачо. Епски проблем решен.

@provokacija меѓу 20 и 25 милиони фунти. Не знам само дали има и loan fee врз сето тоа и како ке му се покрива платата дур е на позајмица.
Се шпекулира околу 10м фунти позајмица плус цела плата покриена. Што значи вкупно околу 35м фунти.

Ако не го продадевме ќе се влечкаше по позајмици до крај на договор, ние ќе плаќавме плата и ќе заминеше како слободен играч и еве какк Марсиал нема да може да најде друг клуб.

Валда сега нема да сме малери да заврши Челзи под 14 место и да не се реализира облигацијата за откуп.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
434
Мене повеќе ми оставија впечаток заминувањата неголи играчите коишто дојдоа, чистката е почната и ќе продолжи и секој играч кој ќе биде испод потребното ниво во тек на две сезони па дури и скапи засилувања како Санчо, Ентони, Маунт ќе им ја продолжат кариерата на друго место а не како досега со влечење на играчи како Марсијал по 10+ сезони.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Колку значи тренерот и филозофијата на тренерот. Ханси Флик го сакав во Јунајтед многу одамна, штета што никогаш не се обидовме да дојдеме до него или јас не се сеќавам дека сме имале некаков контакт со него. Штета.

Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Тоа е, сигурно нема да остане долго во Марсеј, за година-две ќе заврши во некој од Барса, Атлетико, Интер, Баерн и слично, а не ме чуди и некој од Сити, Челзи да го соберат. Нас ни преостанува само да си плачеме ради дел од инцестите кои глумат лудило и демек почитуваат некои вредности.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.388
Поени од реакции
9.594
Не ми е гајле и како кафе куварка ако го користат, или како паљачо. Епски проблем решен.

@provokacija меѓу 20 и 25 милиони фунти. Не знам само дали има и loan fee врз сето тоа и како ке му се покрива платата дур е на позајмица.
10 мил лон фии, фул платена плата и 25 мил полус адони читав попладнево, така да може да дојде до 40 мил. Е сега колку е вистина тоа ќе видиме.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.585
Поени од реакции
66.300
10 мил лон фии, фул платена плата и 25 мил полус адони читав попладнево, така да може да дојде до 40 мил. Е сега колку е вистина тоа ќе видиме.
25 милиони е се вкупно, со тоа што Челси ке му ја плаќа платата. Одлична зделка, ке требаше со резервите да тренира, и да лапа по 300к неделно.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.388
Поени од реакции
9.594
Баце залудно е нема прав фан на Јунајтед што не би го земал Гринвуд пред Ентони, Рашфорд и Диало. Али он е завршена прича за Јунајтед заради,ЛЏБТ педеризмот и ренесансата.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Sto vi e so fetishite za rapistov? Ima videa kako ja mlati devojkata. Moze utre da se desi na sestra vi kerka vi... Sto vi e
да постоеше такво видео Гринвуд ќе скапуваше во затвор, а пошто не пости такво видео игра за ОМ и е оженет со кучката со која има и дете.

Kajgana Shop

На врв Bottom