Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
773
Можда не е спремен за цел натпревар.

Треба да се седнат на клупа Мегваер и Рашфорд.
Ти си невозможен лик. Што направија погрешно Мегваер и Рашфорд, сериозно? Ако некој треба да излезе, и тоа не само од тимот денес, туку од клубот, е Амад.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623
Можда не е спремен за цел натпревар.

Треба да се седнат на клупа Мегваер и Рашфорд.
Брате кога ќе е спремен,кога ќе излеземе ван секоја математика од борби за топ 4 ли? Два месеци е во тимот.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Објективно бевме подобри, ама еден дефокус меѓу Мегваер, Мартинез и Онана не чинеше голов.

Ги надигравме во секое поле освен во завршницата. Гарначо и Зиркзе очекувам што поскоро на терен.

Маунт многу мобилен, мислам дека ќе напредува уште повеќе во тимов

Амад има многу во него, ама има голем притисок и носи лоши одлуки.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.374
Поени од реакции
6.983
Стандард Јунјтед полувреме. Една шанса, еден гол примен. Рашфорд исто стандард, мртвило. Диало катастрофа. Само да ви покаже дека само у вакав мртов Јунајтед он може да биде стартер, у ни еден друг среден клуб не би бил стартер. Гарначо грее клупа, а за овие двајца е Роналдо и Меси у едно. Маунт и Бруно нема што да бараат у стартна постава заедно. Три утакмици со ред го игра Бруно лажна деветка. Три утакмици секој примети дека не функционира и следна пак со оваа постава ќе искочи.

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.790
Поени од реакции
2.527
Ти си невозможен лик. Што направија погрешно Мегваер и Рашфорд, сериозно? Ако некој треба да излезе, и тоа не само од тимот денес, туку од клубот, е Амад.
Мегваер што не ја избаци топката у петерец, ја остави да отиде на втора и падна гол. Рашфорд ништо.
Амад надвор, усра акции, плус најдобрата шанса исто се посра.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Амад 3-4 најосновни додавања промаши првово полувреме, меѓу кои и контрата што беше 100% шанса за гол. Ќе кажев и чист гол, ама не би се изненадил Рашфорд да ја промашеше и таа.

Крилата ни се слаби, играме без 9ка, Мартинез пак стално лета напред. Се на се, многу играчи вон позиција и мора уште на полувреме да оди Тен Хаг со Гарначо и Зиркзе.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.530
Поени од реакции
66.066
Веројатно ке го пушти Гарначо уште на полувреме, десетина минути потоа и Зиркзи. Мегваер, ај што ја пушти да му помине пред него, нешто што никогаш не го правиш, па потоа и лошо се постави за ниската по земја. Ништо не изигра Брајтон, ама ни криви ни должи, си водат.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.400
Брате кога ќе е спремен,кога ќе излеземе ван секоја математика од борби за топ 4 ли? Два месеци е во тимот.
Па што знам кога ќе биде спремен, а за тоа кога ќе излеземе од математики за борби за топ 4, кога ќе го исчистиме ѓубрето во тимот.

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
773

Те молам објасни што има во Амад? Од моја перспектива технички е лимитиран и физики инфериорен.

Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623
Амад е најлошоти крило што игра во Јунајтед. Полош е и од Антони, тотално бескорисен фудбалер.
Не би рекол,има лош ден денес,и многу таа шанса од денес нема да му ја простат, ама има и други што се глупирале/глупираат.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.291
Поени од реакции
9.400
Рашфорд изгуби помалку топки само од Амад и е 2 најлош играч на натпреварот, Мегваја пропушти 2 топки кои можеше да ги спречи во иста шанса баш за примениот гол.
За тоа да си оди Амад немам ништо против, ако не се снајде сезонава. Но Рашфорд, Санчо и Ентони не го заслужуваат дресот што го носат. Се понашаат ко разгалени препотентни копилиња. Мегваер ја изигра прилично добро претходната сезона али е голем киксер и е прилично спор за фудбал што пробуваме да го вметнеме.

Член од
23 август 2024
Мислења
399
Поени од реакции
773
Јас не знам како Гарначо трпи да игра ова џуџето пред него, сериозно.

Последно уредено:
Член од
29 октомври 2023
Мислења
450
Поени од реакции
623
Објективно бевме подобри, ама еден дефокус меѓу Мегваер, Мартинез и Онана не чинеше голов.

Ги надигравме во секое поле освен во завршницата. Гарначо и Зиркзе очекувам што поскоро на терен.

Маунт многу мобилен, мислам дека ќе напредува уште повеќе во тимов

Ауу коа збориме веќе за Онана,цела среќа што јас не сум му тренер денеска уште при второто неартикулирано испуцавање ќе го заменев и ќе го терав да трча околу стадион.Многу нелогичности во неговите дегажирања денеска.

Член од
8 август 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.813
Amad ne e igrac za Junajted. Rezultatot e poradi odlukite ne trnerot. Nema mesto za zaebancijs i filmovi vo prvite kolovi. Stavi gi najdobrite shto gi imash. A Garnacho ni e eden od najdobrite voopshto..

Kajgana Shop

На врв Bottom