Ти си невозможен лик. Што направија погрешно Мегваер и Рашфорд, сериозно? Ако некој треба да излезе, и тоа не само од тимот денес, туку од клубот, е Амад.Можда не е спремен за цел натпревар.
Треба да се седнат на клупа Мегваер и Рашфорд.
Ти си невозможен лик. Што направија погрешно Мегваер и Рашфорд, сериозно? Ако некој треба да излезе, и тоа не само од тимот денес, туку од клубот, е Амад.Можда не е спремен за цел натпревар.
Брате кога ќе е спремен,кога ќе излеземе ван секоја математика од борби за топ 4 ли? Два месеци е во тимот.Можда не е спремен за цел натпревар.
Рашфорд, Маунт, Амад, Касемиро, Мегваер.Кои 5?
Мегваер што не ја избаци топката у петерец, ја остави да отиде на втора и падна гол. Рашфорд ништо.Ти си невозможен лик. Што направија погрешно Мегваер и Рашфорд, сериозно? Ако некој треба да излезе, и тоа не само од тимот денес, туку од клубот, е Амад.
Па што знам кога ќе биде спремен, а за тоа кога ќе излеземе од математики за борби за топ 4, кога ќе го исчистиме ѓубрето во тимот.Брате кога ќе е спремен,кога ќе излеземе ван секоја математика од борби за топ 4 ли? Два месеци е во тимот.
Те молам објасни што има во Амад? Од моја перспектива технички е лимитиран и физики инфериорен.Амад има многу во него, ама има голем притисок и носи лоши одлуки.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Не би рекол,има лош ден денес,и многу таа шанса од денес нема да му ја простат, ама има и други што се глупирале/глупираат.Амад е најлошоти крило што игра во Јунајтед. Полош е и од Антони, тотално бескорисен фудбалер.
Рашфорд изгуби помалку топки само од Амад и е 2 најлош играч на натпреварот, Мегваја пропушти 2 топки кои можеше да ги спречи во иста шанса баш за примениот гол.Ти си невозможен лик. Што направија погрешно Мегваер и Рашфорд, сериозно? Ако некој треба да излезе, и тоа не само од тимот денес, туку од клубот, е Амад.
Ауу коа збориме веќе за Онана,цела среќа што јас не сум му тренер денеска уште при второто неартикулирано испуцавање ќе го заменев и ќе го терав да трча околу стадион.Многу нелогичности во неговите дегажирања денеска.Објективно бевме подобри, ама еден дефокус меѓу Мегваер, Мартинез и Онана не чинеше голов.
Ги надигравме во секое поле освен во завршницата. Гарначо и Зиркзе очекувам што поскоро на терен.
Маунт многу мобилен, мислам дека ќе напредува уште повеќе во тимов
Амад има многу во него, ама има голем притисок и носи лоши одлуки.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk