Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Да се надополнам затоа што гледам секој си перцепира пристрасно...јас не сум против Бруно а сум против Погба. Не сакам такви црпки. Проблемот ми е како би го надоместиле. А за Бруно сакам да кажам дека треба да биде дел од сложувалката, а не рамка. Рамка на сложувалка можат да бидат Де Брујн,Кејн и слично а ретко. Па и Грилиш верувам во поголем тим. Ако сакате да ми кажете дека се на исто рамниште тогаш со право не се разбираме.
Не знам зошто би бил проблем да надоместиме играч кој игра 10-15 квалитетни натпревари во сезона. Плус заради него го сакатевме Рашфорд на десно крило. Нека дојде Санчо за десно, со Раши лево и Бруно позади напаѓач, многу брзо ќе го заборавиме Погба.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Не викам дека Бруно е најдобар но јас освен со Де Брујн не би го мењал со друг. Фан сум и на Грилиш но за него може да се дискутират лидерски способности, шампион не бил. А дали ќе се снајде во голем клуб каде нема да е прва виолина е енигма, засега. Вчера за Англија беше изгубен, пример.
Не е карактер и лидер КДБ, не би го имал импактот на Бруно. Да сме со 3-4 лидери во соблекувална, не би имал против да е он во тим.
Автоматски споено мислење:

Поголема загарантирана сума, на помалце рати + подостижни бонуси, но вкупната сума не е 95 милиони евра како што сакаат Дортмунд, но е блиску. За максимум недела дена би требало и ова да го завршат.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.753
Поени од реакции
8.485
Мене енигма ми е, за толку кобајаги јак играч никој друг не се заинтересира. Није могуќе, што би рекол Шоиќ.
Изгледа реалноста е дека не ги вреди парите, кои се бараат за него.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.954
Поени од реакции
10.292
Мене енигма ми е, за толку кобајаги јак играч никој друг не се заинтересира. Није могуќе, што би рекол Шоиќ.
Изгледа реалноста е дека не ги вреди парите, кои се бараат за него.
Старо за добар доабар е 30 и нешто асистенции и голови имаше а му ја ралунаат за слаба сезона затоа зошто ја почна слабо.
Инаку за второто дека не вреди невреди 100% никој денес не вреди со реалната цена сите се преплатени таков е трансфер маркетот денес.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.753
Поени од реакции
8.485
Старо за добар доабар е 30 и нешто асистенции и голови имаше а му ја ралунаат за слаба сезона затоа зошто ја почна слабо.
Инаку за второто дека не вреди невреди 100% никој денес не вреди со реалната цена сите се преплатени таков е трансфер маркетот денес.
Прво, баба ти е стара, не јас :)
Не дека јас го немам гледано Санчо, макар што не можам да речам дека нешто јако пратам Бундес лига, откако го тргнаа Еуроспорт од Магентата. 30+ поени во БЛ и Борусија се добар резултат, ама не вау. Посебно ако си играч во напад на една од трите најдобри екипи во лигата која е надалеку позната по отсуство на одбрана.
Па и нереалноста на цените е за сите. Ако беше такво играчиште ќе имаше барем уште една-две понуди за него, немам прочитано ни шпекулации, не пак сериозна заинтересираност.
Оваа сага со него ми личи на кокодакање од 15-20 минути, за процес од 1-2 секунди!( Кој знае како кокошките несат јајца, ќе му биде јасна споредбата :D )
Многу галама за неизвесни резултати. Три години пробување, кога ќе го земат(ако го земат), други три места стигнале за пополнување:toe:
И така ќе си каскаме позади конкуренцијата, неизвесно уште колку време.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.954
Поени од реакции
10.292
Прво, баба ти е стара, не јас :)
Не дека јас го немам гледано Санчо, макар што не можам да речам дека нешто јако пратам Бундес лига, откако го тргнаа Еуроспорт од Магентата. 30+ поени во БЛ и Борусија се добар резултат, ама не вау. Посебно ако си играч во напад на една од трите најдобри екипи во лигата која е надалеку позната по отсуство на одбрана.
Па и нереалноста на цените е за сите. Ако беше такво играчиште ќе имаше барем уште една-две понуди за него, немам прочитано ни шпекулации, не пак сериозна заинтересираност.
Оваа сага со него ми личи на кокодакање од 15-20 минути, за процес од 1-2 секунди!( Кој знае како кокошките несат јајца, ќе му биде јасна споредбата :D )
Многу галама за неизвесни резултати. Три години пробување, кога ќе го земат(ако го земат), други три места стигнале за пополнување:toe:
И така ќе си каскаме позади конкуренцијата, неизвесно уште колку време.
Заинтересирани имаше оваа сезона или ги потполниа позициите или се у финансиска криза.
Челзи беше сериозен кандидат лани али си пазарија други играчи исто Ливерпул.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Наводно идната недела управата треба да се сретне со агентот на Варан, откако одбил нов договор со Реал. Цената е околу 50м фунти, што е прифатливо за клубот. ПСЖ се заинтересирани, но наводно ги преферирал Јунајтед.

Лично не се возбудувам за Варан се додека не дојде, од причина што е веќе видена шема ова - контакти со Јунајтед и по дифолт следи поголема плата за новиот договор.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.954
Поени од реакции
10.292
Наводно идната недела управата треба да се сретне со агентот на Варан, откако одбил нов договор со Реал. Цената е околу 50м фунти, што е прифатливо за клубот. ПСЖ се заинтересирани, но наводно ги преферирал Јунајтед.

Лично не се возбудувам за Варан се додека не дојде, од причина што е веќе видена шема ова - контакти со Јунајтед и по дифолт следи поголема плата за новиот договор.
Мислам дека некадр читав 70/80 бараат за Варан не сум сигурен каде и колку е веродостојна информацијата.

Член од
3 февруари 2019
Мислења
2.483
Поени од реакции
4.135

Од Лестер попрво би тргнал по Фофана, него Сојунчу.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Би бил изненаден ако тргнат по него, повреден беше некое време, па беше во очајна форма до крајот на сезоната.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.753
Поени од реакции
8.485
Бемти, овој е оној ненормалниот што зашутира противнички играч паднат во мрежата? Памтам за тоа го суспендираа и ние ги наденавме полесно на рогови во борба за ЛШ! И сега ќе го купуваат? Па тој е бетер од Ајсменот :facepalm:

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.954
Поени од реакции
10.292
Би бил изненаден ако тргнат по него, повреден беше некое време, па беше во очајна форма до крајот на сезоната.
Не дека е лош али на моменти се губи не е стабилен @zodiac21 е во право Фофана е подобар избор барм за нас постсбилен е и побрз.

Последно уредено:
Член од
21 март 2015
Мислења
1.274
Поени од реакции
1.162
Е со Сојунчу го обравме бостанот, па тој е понеподвижен од Мегваер :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom