Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Јас разбрав дека имало Манчестерски скаути на мечот Удинезе - Наполи , изгледа имало на "oko" некој играчи од Удинезе...
Manchester United are interested in Udinese defender Mehdi Benatia.
The talented Frenchman can play at centre-half and as a defensive midfielder. Gazzetta dello Sportsays Benatia was watched by United scouts in action against Napoli this week.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Од Удинезе би сакал оваој да го земеме Kwadwo Asamoah доста квалитетен играч кој може да игра на повеќе позиции во средината , а овој Mehdi Benatia не сум го гледал не знам што играч е , a не знам што ќе ни е уште еден централен дефанзивец

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Од Удинезе би сакал оваој да го земеме Kwadwo Asamoah доста квалитетен играч кој може да игра на повеќе позиции во средината , а овој Mehdi Benatia не сум го гледал не знам што играч е , a не знам што ќе ни е уште еден централен дефанзивец
Ај ќе те израдувам , баш за него се шпекулира и за некој дефанзивец од Удинезе..., ама јас мислам дека тие не се мастрафат да одат да ги гледаат само нив , можи на сателитот имаате уште еден:icon_lol:
Па не е било кој туку... ХАМШИК!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ај ќе те израдувам , баш за него се шпекулира и за некој дефанзивец од Удинезе..., ама јас мислам дека тие не се мастрафат да одат да ги гледаат само нив , можи на сателитот имаате уште еден:icon_lol:
Па не е било кој туку... ХАМШИК!
Е овој да го земеме би било убаво ама овие мафијашите 50 милиони ќе тражат

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што се напаливте толку бе :))))
ке биде ајј
:drk:Готово готово! ху хуи хух

Абе друже мора малце да се коментира на темава :icon_lol: Замре некој саат, а јас на секој 2 мин рефреш и морав да искоментирам некоја шпекулација.
Уште ако не пишуваме шпекулации шо ке прајме тогаш? Само сликички да клаваме? o_O
--- надополнето: Oct 27, 2011 6:59 PM ---
Е овој да го земеме би било убаво ама овие мафијашите 50 милиони ќе тражат
http://manunitedbalkan.blogspot.com/2011/10/glasinehamsik-u-unitedu.html

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
У право си и ти да да :) Aрно е да има занимација. Јас за мене не сум заинтересиран толку за овие.
Ке биде бе :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бенатиа ама Ферги кога беше во Рим кога беа репрезентативните настапи, за Хамшик одговараше прашања :icon_lol:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Абе каков лавеци . Да ни го дадат Кавани супер ќе биде :D Во пакет со Хамшик.. Ама ова само у сон може да се деси :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Абе каков лавеци . Да ни го дадат Кавани супер ќе биде :D Во пакет со Хамшик.. Ама ова само у сон може да се деси :)
Ако веќе прајме фантастичен филм , јас би ги зел , Модрич и Давид Силва.... :icon_lol:
Вака јас полесни филмчина си прам ... си се задоволувам со Хамшик ако дој .... ако не здравје госпо...

Kajgana Shop

На врв Bottom