Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Мечов не го гледав, но 1-1 на гости кај Стоук океј.
Како што читам средината повторно не ја бивала а?
Значи Клеверли се покажа како најстабилен играч во средината, нешто на што не се надевавме, ако е навистина така неговата игра да биде клучна за перформансот на нашиот среден ред воопшто тогаш браво за детето, одлично. Но и мене така така ми изгледа детето како стабилен, многу е паметен што многу придонесува во неговата игра, ако е се така тогаш добро ке е, нека се врати што е можно побргу.
Можеби и ке ни требаше Снајдер, но бидна таа, нема веза веќе. Дај нека престанат овие со нивните бледи игри небиве веќе така, до Болтон со Клеверли средниот ред беше одличен, после повредата, бледо. Том ли е клучниот?.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Мечов не го гледав, но 1-1 на гости кај Стоук океј.
Како што читам средината повторно не ја бивала а?
Значи Клеверли се покажа како најстабилен играч во средината, нешто на што не се надевавме, ако е навистина така неговата игра да биде клучна за перформансот на нашиот среден ред воопшто тогаш браво за детето, одлично. Но и мене така така ми изгледа детето како стабилен, многу е паметен што многу придонесува во неговата игра, ако е се така тогаш добро ке е, нека се врати што е можно побргу.
Можеби и ке ни требаше Снајдер, но бидна таа, нема веза веќе. Дај нека престанат овие со нивните бледи игри небиве веќе така, до Болтон со Клеверли средниот ред беше одличен, после повредата, бледо. Том ли е клучниот?.
Како што ми се гледа на мене Том беше клучот за одличната игра на средниот ред го видовме АНдо колку подобро игра со Том отколку кога до него се Флечер и Карик. Дечкото има брзина, енергија,пас,визија , одлична контрола на топка, знае да направи клучен пас, знае и гол да постигне и одлично се вколопи во нашиот состав како 3-4 сезони да игра кај нас се надевам дека ќе се врати следниот викенд и пак ќе почнеме да веземе по терен и да газиме се пред себе.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Или јас сум слеп и само јас го видов денес Флечер сегде по теренот буквално се од трчање и играше добро додека Андо за жал послабо изигра.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Но да кажам пред да ме нападнете, не ја гледав денеска утакмицата, ке ја гледам после,

Член од
5 август 2008
Мислења
6.016
Поени од реакции
5.340
Вие кој сте ја стајле по подолго време ве молам повторно не ја ѕплакајте.. мене од почеток до сега прв патѕ ме сјебаа и тоа само они.. ама тоа е тоа.. игра е топката се врти.. Ќе може некој да ми напише како течел натпреварот со шанси кој беше подобар ов аона.. пошто не бев во можност да го гледам... Го видов само пеналот На чича.. незнам само тоа како можеше да не го досуди!

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
не ни очекував победа против копачиве но 3 бода добро ќе ни дојдеа :D
не ја гледав утакмицава не бев дома а слушам пак средниов ред тапа?
зашто чичарлито бил заменет во 5мин да не е повреда некоја?
"Мислам дека Стоук го заслужи овој бод, тие многу се бореа.Атмосферата беше фантастична како и секогаш , иако против нив имавме успех , последниве неколку години , мислам дека поделбата на бодовите денеска е најреален исход " заврши Сер Алекс
:cuc:ете зашто мурињо не е голем како ферги и пеп..секогаш плаче после пораз или нерешано а ферги и пеп знаат да го пофалат противникот да признат дека играле слабо дека противникот бил подобар

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Значи од година во година се повеќе и повеќе ги мразам Стоук, така беше со Евертон, исто е и сега со Стоук.. Не ми е толку криво за нерешениот резултат, затоа што кога тогаш мораше и тоа да се деси, али играта, стартовите и головите нивни се секогаш такви, да ми иде Телевизорот да го фрлам од тераса, башка и стапон Крауч го зедоа кој што го мразам од кога знам за него.. :tapp:

Али тоа е, не ни очекував подобра игра од нашиве, знаејки како Стоук играат.. да влезеше шутот на Гигс, гол ќе шетав по улица, ама јбг, не било судено да тепаме денес.

А и да даде господ Рио да ја силува еден ден жена му на судијата, толку! :cautious:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Некоја мала повреда, само за овој меч отсуствуваше ништо повеќе :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не е повреда ова со Руни бе, ко да не го знаете Серот. Одмор му дава :)))) Да не не е така? Досега се што можеше изигра по 90 минути и за Англија и Манчестер, го одмара со Стоук, меч на кој не би ризикувал да се повреди. Ќе одмори и против Базел па после до крај на декември се ќе игра :)

Што се тиче утакмицава, 1-1 кај Стоук дома не е лошо ако ме прашувате. Е сеа на некои ако не им чини, тоа е зошто се навикнаа се да се победува со 5-0 па чудно е малце.

Kajgana Shop

На врв Bottom