- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 1.805
Жими све за малце немаше да приметам ако се загледав убаво дека е фотошоп, цел ден учам од лаптопов очиве отечени ми се
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Жими све за малце немаше да приметам ако се загледав убаво дека е фотошоп, цел ден учам од лаптопов очиве отечени ми се
Ако се загледаш малку подобро ќе видиш дека тетоважата на левата рака всуштност е логото на Јунајтед , @Ryan Giggs помогни малку ти , јас само по paint-тот сумЖими све за малце немаше да приметам ако се загледав убаво дека е фотошоп, цел ден учам од лаптопов очиве отечени ми се![]()
го владееш paintов..Ако се загледаш малку подобро ќе видиш дека тетоважата на левата рака всуштност е логото на Јунајтед , @Ryan Giggs помогни малку ти , јас само по paint-тот сум
И торта плус. Тогаш одма ќе дојде.Јас да сум на местото од Ед би му пратил на Јаја едно червено Камаро пред врата![]()
И стариов твитна дека можеби Ван Гал се откажал од Крос, од друга страна вика дека тоа би требало да е добро бидејќи ттенерот најубаво си знае, а и ја се слагам со тоа...инаку од тоа шо видов кај него мислам го обвинуаше Вудвард дека буквално ја заебал работата со Струтман, а Мојс го сакал...чичко Боб > сите.
Многу брзо ескалираше ова, од Крос и Фабре до Меккарти за 2-3 недели, прошлото лето од Алкантара и Стротман до Фелаини стигнавме за цел трансфер период...
ова хепи пошто доаѓа или зашто клевз ќе биде понуден како замена ?
Претерале колшариве за Џоунси , го направиле ко да е наказа. За разлика од англиските инбриди како руни,фланаган,бејл,......, Џонс е за нив манекен.