Вака ако излеземе вечер има поголеми шанси за победа, разлика од 2 гола итн...ама сепак Марсеј не се екипа за потценување и не може да ги згазиме во никој случај, евентуално ако играат со 2 црвени па може нешто и да испадне...кога Реал се испомачија да ги победат, оваа година се уште појаки со силни играчи и на домашен терен ќе направат се за да не победи Манчестер.
Не знам дали ги читате изјавите на Дешамп кој оди на тактика Манчестер да не постигнат гол, а не па да победат, што во секој случај значи дека се уверени и дека ќе се борат на терен...
Ако нашиве влезат ко курнази, ќе се чешаме после сите...Но, среќа Ферги е жив и здрав и нема да дозволи дебакл (читај не давање гол)...
Сакам Руни свињата да постигне гол вечер и да им го соблече гзот вунест на тоа гнидите француски...Керик едино ќе ме плаши, бидејќи прва постава кога игра после 60 минути се понаша лежерно, а и не може цело време Сколс и Флеча да му ги чистат гомната по терен...штета за Андерсон, криво ми е ептен!
Како и да е, фудбалов денес стана скроз неизвесен, ама Манчестер е голем и единствен!
GLORY !!!
А нивниот? Ме интересира кој им е во напад, пошо не ми е многу сигурен овој Смолинг.
Ќе те корегира Смолинг вечер, за недовербата...мене повеќе ме плаши Керик со повратните пасови од кои голем процент завршуваат кај централните играчи за напад од спротивната екипа, а овие имаат такви брзи мали и заебани...посебно Валбуена.