Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Упс, не било тренерка :icon_lol:
А што изгледа ептен глупо на сајтот, изгледа.
Или Еванс ја прави да изгледа таква? :)
Do Evans e, da mu ja dadea na Berbatov ke bese extra :pos: Barem za vas maskite ima pogolem izbor, ja so da kupam od oficijalnava, papuci ili banjarka? :tv:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Баш џебот ја прави поубава, ама само за стариот има ваква изгледа :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
"I am more than hopeful about Paul signing another contract," said Ferguson. "I think he should. His fitness isn't in question. I think Paul feels he has to play all the games. It is not a bad thing to be that way but, at his age, that is impossible. He can still play a big part for Manchester United, this season and next."

Tonight's referee, Felix Brych, is from Munich, Germany. He's a lawyer, speaks German and English and enjoys mountain biking and tennis.

If Ryan Giggs plays v Wigan on Saturday he will equal Bobby Charlton's #mufc all time league record of 606 appearances.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
----------------------------ВАН ДЕР САР-----------------------------------
Рафаел---------Смолинг-----------------Видич---------------Евра------

Флечер---------------------Сколс------------------------Карик-----------

Нани-----------------------Бербатов--------------------Руни--------------

Ќе ги згаземе вечерва овие

A

apidrone

Гостин
А нивниот? Ме интересира кој им е во напад, пошо не ми е многу сигурен овој Смолинг.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Знаете дека во ЛШ играме со еден напаѓач... затоа мислам дека нема шанси и Руни и Бербатов да бидат заедно во напад, од почеток. Состав нема да пишувам, зашто и 5 различни да напишам, пак нема да го погодам. :)

И немој така за Смолинг, баш е добро детето, многу подобар од Еванс моментално кој не е ни бледа сенка од оној играч што во 2007-08 му одржа лекција по мирно стоење на Ибрахимович. :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
А нивниот? Ме интересира кој им е во напад, пошо не ми е многу сигурен овој Смолинг.
Е кога ќе прочитам вакви постови, ми се повраќа да ви ибам фановите, не му бил сигурен Смолинг, гледаше овој Смолинг шо му направи на педерчето Тевез?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Вака ако излеземе вечер има поголеми шанси за победа, разлика од 2 гола итн...ама сепак Марсеј не се екипа за потценување и не може да ги згазиме во никој случај, евентуално ако играат со 2 црвени па може нешто и да испадне...кога Реал се испомачија да ги победат, оваа година се уште појаки со силни играчи и на домашен терен ќе направат се за да не победи Манчестер.
Не знам дали ги читате изјавите на Дешамп кој оди на тактика Манчестер да не постигнат гол, а не па да победат, што во секој случај значи дека се уверени и дека ќе се борат на терен...
Ако нашиве влезат ко курнази, ќе се чешаме после сите...Но, среќа Ферги е жив и здрав и нема да дозволи дебакл (читај не давање гол)...
Сакам Руни свињата да постигне гол вечер и да им го соблече гзот вунест на тоа гнидите француски...Керик едино ќе ме плаши, бидејќи прва постава кога игра после 60 минути се понаша лежерно, а и не може цело време Сколс и Флеча да му ги чистат гомната по терен...штета за Андерсон, криво ми е ептен!
Како и да е, фудбалов денес стана скроз неизвесен, ама Манчестер е голем и единствен!

GLORY !!!

Ќе те корегира Смолинг вечер, за недовербата...мене повеќе ме плаши Керик со повратните пасови од кои голем процент завршуваат кај централните играчи за напад од спротивната екипа, а овие имаат такви брзи мали и заебани...посебно Валбуена.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Знаете дека во ЛШ играме со еден напаѓач... затоа мислам дека нема шанси и Руни и Бербатов да бидат заедно во напад, од почеток. Состав нема да пишувам, зашто и 5 различни да напишам, пак нема да го погодам. :)

И немој така за Смолинг, баш е добро детето, многу подобар од Еванс моментално кој не е ни бледа сенка од оној играч што во 2007-08 му одржа лекција по мирно стоење на Ибрахимович. :)
Од самиот факт што само Нани и Бебе ни се крилни фудбалери за овој натпревар нема да ме изненади тоа што Руни и Берба ќе бидат во стартниот тим. Ќе играме 4-5-1 со Руни и Нани бочно, а Берба во фор според мене.

Еве еден поздрав од мене. Glory Glory Man United! :)

Kajgana Shop

На врв Bottom