Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку е пијан сам незнае :D btw Нани player Player of the year.Чича е fans player of the year :)
"I wish I was the guy who took that banner to Liverpool on Sunday" - Sir Alex Ferguson

Тomorrow...

Sir Alex is charged by the FA for improper conduct - expressing sacred hate :pos:

Luis Nani wins the Player Players Of The Year Award after scoring 9 goals, Assisting 14 and has played in 21 games this season

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Честитки за сите што освоија награда.. А Ферги стварно не беше таман вечерва.....ме изнасмеја....ѕвер! :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Rooney on goal vs City: 'At the time, Shitty taught they were going to win the league, so it was nice to shut them up' :D

"I am at the best team in the world and I have to improve to be at that level all the time. 1 minute or 80 minutes in the final I will respect and do my very best for the manager And this trophy is bigger than me" Javier Hernandez

Овие сите се пијани и лесно се вадат сега информации :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
SAF definitely said "Paul Scholes has come to the end of his career."

Ќе ми недостигаш легендо :( Не ми се верува, а како само ја започна сезонава, мислев дека и тој како Гигс ќе тера без проблем уште сезона две...

Paul Scholes - the best midfielder that had ever graced the Premier League

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
По пијан Ферги го немам видено во претходните 100 години, легенда :tv:

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Scholsey don't go... Аууу човече Џену :smir: ме расплачи со постот. И стварно ќе ми фали човекот..После заминувањето на Руд од Јунајтед, Сколс постана мој фаворит. Ќе ми фалиш голем човеку, се надевам ќе се премислиш.. Пример за сите фудбалери во светот..
Значи летово и дефинитивно купуваме некој што ќе го замен Сколс.. Мој фаворит е Модрич.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Мислев дека сето тоа е шпекулација но сум се излажал.Сколс секогаш ми бил еден од омилените играчи.Иако некогаш знае да се однесува грубо на терен сепак ваков играч се рага ретко.Да не се лажеме,тешко кој би го заменил царот,нити па Модрик,нити некој друг.По крајот на сезонава Јунајтед ке има огромна загуба со пензионирањето на Сколс и царот на голот, ВДС.Во една сезона два врвни играчи,плус Невил иако последниве две сезони ретко играше.Под итно треба мали промени во тимот.Со тоа не велам некој да си замине туку да купиме некој кој би се снашол во средината и има искуство.Иако ретко Ферги знае да го отвори кесето за следната сезона мора да бидеме обезбедени.

Ако ништо друго ке си заминат со освоен трофеј(и):pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom