Абе знам,ама не е ни тоа што мислиме дека е,носи грешни одлуки,не е за секоја позиција,лош е за слободни,повеќе лоши работи од добри,или му треба одмор или превише одговорности има,и за двете не е.Брат гледај сега и кажи ми играч што ќе изнесе топка од пресинг.
Нека го продадат на лето ме боли таквото за Бруно реков побитно ми е успех на тимот од било кој играч.
Лестер и Паок без тактика може да ги тепаш, ништо подобро не изиграа и со Руд.Абе неможе со РВН да изиграат бомба 3-4 утакмици за ред, а со овој црепов да играат вака.
Со Тен хаг па се утепавме креирање шанси, исти кур беше и со него една до две шанси креиравме и со келчото.И играчите се аматери но кривица има и тренерот бидејќи ова што го гледаме дефинитивно е полошо од тоа со Тен Хаг. Со вистинските играчи можеби ќе функционира системот но во комбинација со овие што ги има сега сме најлош тим во лигата.
Играме со 3 штопери и 2ца задни везни и после се чудиме зошто не креираат шанси. Па кој да креира побогу?
Точно дека сите имаат кривица ама Амoрим НАЈМАЛКУ, скоро ич.Ех мој Јунајтед до кое дереџе дојде...БРУКА е ова.
И сите имаат одговорност за овие резултати...и управа и Рубен и играчи.
Аморим е крив што ништо не играме...никакво подобрување нема на терен од кога е дојден, брука е ова.
Да играме добар фудбал и ете да примаме голови по вакви комични ситуации ајде ќе речиме „има нешто се гледа, примаме голови од индивидуални грешки, губиме поени поради тоа..ова се слабостите кои што ќе мора да ги реши на лето“. Ама НИШТО не играме, никаква идеја на терен...дефанзивно полоши, офанзивно покатастрофални. Е за тоа има вина тренерот. Ми се враќа времето од тврдоглавоста на ЛВГ со неговото факинг философи.
И доста го амнестираме кога сме во страшно лоша состојба и на табела и на терен. Има и тој одговорност. Сигурно не се доведе да ја заврши сезоната полошо од ЕТХ. Кажете ми едно подобрување на терен што го гледаме по неговаво доаѓње. Барем едно...
Ја изгубивме ДНК-та на клубов...за ова што се случува сите имаат страшна одговорност. И Глејзери и ИНЕОС и Рубен и играчи...
Па нека иде во израз дека се отепани сите до еден и што побрзо да си одат од Јунајтед.Не викам само до системот дека е него кај се итепани играчите во овој систем се упте повеќе или поедноставно недостатоците им доаѓаат премногу во израз
Убаво што му продужија договор уште сезона ипол ќе го гледаме така. Уште еден мастер мајнд потег на управата.Мегваер игра со мозочен удар денеска.