Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 април 2024
Мислења
93
Поени од реакции
157
"In the summer we will see but like I said we are being really careful with transfers because we did some mistakes in the past."

"I know when I choose this profession that you have the risk of results and I knew when I came here I look at the schedule, I look at the team, my decision changing everything in the middle of the season without new signings is a danger for a coach, but I have a clear idea of what I want to do and I take these risks because in the end it's going to pay off.

100% support.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.917
Поени од реакции
10.233
Тимов не е проектиран за 3-4-3...играчи со посебни карактеристики треба поготово за двојката во средина. Угарте може тука само се вклопи.
Нека ја проба идејата и со друга формација па да видиме...

Иначе еве што кажа Рубен дека негова одлука е да не е активен во Јануари.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Оваа изјава е кога заврши трансфер периодот, ме мрзи да нурам изјава кога почна трансфер периодот. Е сега како може да смени мислење за 4 недели или му е кажано да пушта такви муабети.
Нема врска нека биде он одлучил на крај нему ќе му се суди.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.917
Поени од реакции
10.233
Немаат пари, тоа е причината, ништо друго. Кој тренер не сака нови играчи.
Видиш и тоа ми е банално, што е битно кога ќе средуваш тим кога тимот ти е катастрофа.

Член од
21 април 2024
Мислења
93
Поени од реакции
157
We did, кој ние Аморим сега дојде а презема одговорност. :)
Па добро не може да каже претходните менаџери купиле срање играчи и сега јас треба да чистам по нив. :icon_lol:

Член од
26 јануари 2020
Мислења
985
Поени од реакции
1.280
Па добро не може да каже претходните менаџери купиле срање играчи и сега јас треба да чистам по нив. :icon_lol:
Па и треба, јас ко че затекнам канцеларија каде држам јас следна смена одма коментирам што правела колешката, а не да преземам вина ако се испосрала на биро таа.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.917
Поени од реакции
67.603
Го кажа тоа, само во заевиена форма. We made some mistakes with transfers before.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.567
Немаат пари, тоа е причината, ништо друго. Кој тренер не сака нови играчи.
За позајмици правиме муабет, а беа возможни да се реализираат зимава. Сепак чистиме големи плати со Рашфорд и Антони. Коло Муани ќе ни завршеше голема работа на пример.

Имаме финансиски проблеми од тоа што е презентирано, но во исто време верувам дека имаме финансиски капацитет и да реализираме трансфер. Се виде и со Доргу зимава.

Берада тоа што сака да го намали или елиминира во наредниот период според мој впечаток е тој "United tax" што го правевме минатото со преплаќањето. Тука најмногу лежи зајакот во моментов дека клубов е страшно заглавен за утре кога ќе тропнеме по некој играч да имаме порелаксирана позиција.

И мораме да бидеме реални.
Аморим има и треба да има поддршка кога веќе седна и кога има големи работи за решавање, ама и од него се очекува некакво подобрување и на краток рок. Ако е како што вика да одиме меч по меч и да корегираме некои детали и така да истераме до крајот на сезоната, а промените на поголемата слика ќе треба да се гледаат од следната сезона тогаш баш оние видливи слабости во моментоб треба да се воочат и корегираат, а тоа е дека со двојка во средина како во 3-4-3 сме надигрувани, премногу изложени со голем слободен простор и слободни канали, а притоа во офанзива воопшто некреативни.
Во моментов сме 15ти на табела, а за клуб како Јунајтед е недозволива таква реалност. Губиме и сме надиграни сред ОТ...

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Член од
21 април 2024
Мислења
93
Поени од реакции
157
Па и треба, јас ко че затекнам канцеларија каде држам јас следна смена одма коментирам што правела колешката, а не да преземам вина ако се испосрала на биро таа.
Брат јас не само што ќе искоментирам туку и би и ебал матер хаха ама не функционира така, апла да не се ругаат претходните менаџери.

Го кажа тоа, само во заевиена форма. We made some mistakes with transfers before.
Ама пак "we" а не "they made some mistakes" :D

Член од
26 јануари 2020
Мислења
985
Поени од реакции
1.280
Да де бркаат од најнискиот ешалон вработени, а приклаваат директорчина. Непотизам на најјако само ај да видиме до кај ќе тераме, не ме интересира мене многу тоа туку ме интересира да седнам, да издригам едно две три пива и гледам утакмица, а не да рационализирам што и како БИ ТРЕБАЛО да биди..

Доволно размислувам крај со крај да врзам месецов, па и ова.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275

Пошто само плачел капитенот :D

Се шушка дека размислувале да му дадат краток договор на Погба, под рестриктивни “лоши” услови. Без око да ми трепне би го зел, ќе брка работа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.917
Поени од реакции
10.233

Се шушка дека размислувале да му дадат краток договор на Погба, под рестриктивни “лоши” услови. Без око да ми трепне би го зел, ќе брка работа.
I disagreed, по деца би пуштал макар и 15ти завршиме.

Член од
21 април 2024
Мислења
93
Поени од реакции
157

Ваууу што направил, а него кој да го отера во курац што погреши минимум 3 додавања каде што НЕ СМЕЕШ да погрешиш и не фанаа на контра ?
И не, не би го зел Погба ни вода да му додава на играчите, младинците зошто се...

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.604
Поени од реакции
8.275

ПСР нема да биде никаков проблем после ова + трансферот на Санчо (календарски годинава се рачуна) + чистката летоска од барем 60/70м у плати. Додај на тоа и transfer fee, што ќе биде сигурно најмалку 70м за ѓубрево.

Не чека големо лето, очекувам барем 5/6 трансфери. Финансиски ќе бидат спремни и ликвидни.

Kajgana Shop

На врв Bottom