- Член од
- 10 декември 2010
- Мислења
- 6.387
- Поени од реакции
- 7.639
Интересно.
Маласија лев вингбек, Шо лев штопер, Маунт лева 10ка, Антони десен вингбек. Амад десна десетка (топ позиција за него, штета не е малце поексплозивен), Рашфорд 9ка.
Фалат доста првотимци, па затоа и е вака. По препорака на Флечер, земени се деца за да пополнат број.
Интересно.
Маласија лев вингбек, Шо лев штопер, Маунт лева 10ка, Антони десен вингбек. Амад десна десетка (топ позиција за него, штета не е малце поексплозивен), Рашфорд 9ка.
3, 2, 1, старт ...
Јасна ми е ситуацијата, лев вингбек ќе бара мноогу трчање, а Шо како што има проблеми со задната ложа, не би се изненадил да игра лев штопер. Маласија нема заиграно прописно фудбал, така да Далот и Мазрауи ќе е двоецот за крилни бекови.Фалат доста првотимци, па затоа и е вака. По препорака на Флечер, земени се деца за да пополнат број.
Она што ме радува од видеото, покрај спринтот на Шо назад каде што не се повреди, е тоа што го зеде Маину на крај на тренинг, за да му објасни како најлесно да го намести телото за прием на топка во средина на терен, и за брзо ослободување, за пас на прва практично.
Bi se iznenadil za Malacia, gledav hajlajts na toa sto igrase za U21 edno poluvreme i izgledase dosta spor, refleks 0, go proagjaa tie od tretoligashot ko nisto. Vaka izgleda fit ko tenk ama ne sum bas siguren dali e. Kako i da e treba lev bek najverojatno uste vo januari. Srbcevo Kerkez ne e los, Ait nouri od wolves pa i alvaro buyback ne e losa idea.Интересно е што Маласија некако поагилен делува од Шо, овој ко тенк е. Ќе биде интересно ако Маласија добие предност пред Шо за почеток.
Интересно е што тој и Касемиро се најентузијастични по првиот тренинг.3, 2, 1, старт ...
Како тоа пишал топ тренинг, надвор од клубот токсик еден и еден куп погрдни зборови успат
Zimi se mislev celo vreme deka e srbin, i on kako kulusevski "nasiot" I amad se iznapostira, mislam deka ke bide epten klucen igrac vo timov na amorim.Не е Керкез Србин, oсвен ако не мислиш на место на раѓање, нели, за Унгарија игра.
Интересно е што тој и Касемиро се најентузијастични по првиот тренинг.
Ме потсети на моментот кога МекТоминеј беше МОТМ и ја реши со Брентфорд, па јавно го молеше ЕТХ да смени тренинг методи …Интересно е што тој и Касемиро се најентузијастични по првиот тренинг.
Мада можно е за Брантвајт да притиснат уште ЈануариСупер чувате си го Флопчо уште месец па ќе заврши сезоната ќе изигра некоја утакмица до следната сезона на фортнајт
Ќе им даде шанса на сите Аморим сите менаџери го прават тоа можда само лев бек да се размислува да се земе у јануари.
Не дека сакам да остане Зеркси или мислам дека е подобар од Осимен. Али мислим дека ќе се зезнеме со Осимен проблематични играчи не ни се потребни моментално.
Joro i shaw se fit, treniraa denes i vcera full, tesko deka ke izigraat 90 ama tenki sme tamu nema koj mora da igraat. Martinez Megvaer Lindelof site se aut t.e nemaat ni trenirano. Dalot/Garna mesto shaw i verojatno case mesto joro nakaj 60ta e okej spored mene.Рано е уште за Јоро и Шо, штотуку се вратија, инаку јас би одел со .
Онана
Делихт, Мартинез, Меваер/Еванс.
Мазраиу,Маијно,Угарте,Дало
Бруно,Гарначо
Хојлунд.
Шо и Јоро полека ќе добиваат шанси не би рискирал одма нови повреди.
Раш ќе е 9ка.Онана
Јоро ДеЛихт Еванс
Далот Касемиро Угарте Мазрауи
Бруно Рашфорд
Хојлунд
Прва 11ка у недела. Можно е да изненади Мартинез, се врати предвреме од Аргентина за да тренира. У тој случај, Јоро аут, Мартинез ин, сите штопери ротираат за позиција лево.
Над 50 мил ќе бараат не сум сигурен дека у јануари ќе појдеме.Мада можно е за Брантвајт да притиснат уште Јануари