Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Брзаш дома за да ги гледаш, закаснуваш некоја минута, гледаш 0-2. :facepalm:

Жал ми е, ама и Тен Хаг ќе ја има судбината на Оле.
Автоматски споено мислење:

Колку треба да ти е патетичен, очаен, депресивен и ужасен животот за да направиш лажен профил и да ставаш смешки на секое мислење?
Батали го бе Костич е, да му ебам крвта наркоманска.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.246
Брзаш дома за да ги гледаш, закаснуваш некоја минута, гледаш 0-2. :facepalm:

Жал ми е, ама и Тен Хаг ќе ја има судбината на Оле.

Батали го бе Костич е, да му ебам крвта наркоманска.
Тоа е така зашто ЕТХ сака да склопи екипа која предходно ја имал, и за него не постојат други играчи на планетава освен оние кои ги тренирал. Мислам голманов ни е врв, добивме дефинитивно на квалитети ...
Каков и да биде конечниот резултат денеска ова што го гледаме е БРУКА !!!

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.810
Поени од реакции
1.276
Добро бе овој Далот да не е Меси и Роналдо заедно па да има таква слобода да игра кај сака? Го има секаде само на десен бек не.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

Член од
6 септември 2021
Мислења
322
Поени од реакции
560
Далот, Антони, Марсијал, тоа све треба да лета од клубот. Мене стварно не ми е јасно како играат у Јунајтед.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.386
Поени од реакции
9.588
Далот, Антони, Марсијал, тоа све треба да лета од клубот. Мене стварно не ми е јасно како играат у Јунајтед.
Не го затварај списокот има уште..

Добро бе овој Далот да не е Меси и Роналдо заедно па да има таква слобода да игра кај сака? Го има секаде само на десен бек не.

Знаеш дека лев бек игра или? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769

Лев бек игра Далот, затоа го нема десно. :D Ама тоа не го менува фактот дека е најлош фудбалер во овој тим.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.246
Мизерија на Антони, Далот и Марсијал, Рашфорд тотално куроболие се сплеткува сам со себе, Онана слабо со креирање шанси :pos: , Касемиро веќе нозете не го крепат старо магаре ... горе доле тимов делува катастрофално.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Срамна реакција од Рашфорд на првиот гол. За вториот не знам што да кажам, ала автоголот на Мегваер со Севиља.

Касемиро со уште една просечна партија до сега. Настрана промашувањето зицер од 2 ипол метри.

Брои ли некој колку основни пасови промаши Ентони денес? Просто не ми се верува како може 100 милионски играч да не знае да погоди најосновен пас на неколку метри од него.

Марсијал полу-мртов, затоа и не играше претходните 2 утакмици. Далот треба да лета од тимов во прва прилика. Дечкото не знае каде тера дефанзивно.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.386
Поени од реакции
9.588
Со ваква игра Пелестри би го играл пред Раш и Антони.

Далот треба да лета од тимов во прва прилика. Дечкото не знае каде тера дефанзивно.
Боље десно крило да го играме. :pos:

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.385
Поени од реакции
7.018
Не знам што гледал Тен Хаг, ама тактикава у која Дало ти иде на десетка е најголем можен промашај. Никаков учинок, само прави гужва и смета. Тотален хаос владее у противничката третина. Играчиве надвор од позиции, се бутаат едни до други, никаков план, никаква формација. Делува ко да немаат поима што уавари треба да праат на терен, ниту каде да се позиционираат.
Физичката подготвеност на цел тим, со исклучок на Бисака, Антони, можда и Варан, е алармантна. Играчиве делуваат ко успорена снимка во сппредба со противниците. Мислам, да влезеш у сезона со вака неапремни играчи е некој посебен талент. Посебно приметно кај Касемиро и Рашфорд. Ја да сум Рашфорд, после вакво мизерно полувреме, искачам пред медиуми и ги замолувам веќе никад да не ме ставаат у светска класа играчи. Тотално надвор од форма, не може да трча, не може да погоди пас, не може буквално ништо. Он и Бруно треба да се моторот на екипава, а они во овие три кола се меѓу најлошите на терен.
Огромна кривица има кај Тен Хаг. Не разбирам како еден професионален тим може да почне сезона волку физички неподготвен. За тактикатс што ја форсира во овие три кола, со Шо, па сега и Дало во средина, толку високо поставен, не ми се ни коментира.
Изгледа и Варан отиде. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom