Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.083
Не не, едната пријава е 6 души, а во другата би требало да бидат 5 души. Меѓутоа Розенберг праќа + двајца, па ќе испадне идеална ситуација, со по една замена во двата тима. Го сметав и Апокалипто, не сеуште се нема изјаснето.

Мислам дека ќе се игра се' во една ден, значи ако избуткаме далеку ќе има повеќе утакмици и трчање ;) Добро е што има 1-2ца замена, 4ца тешко се ротираат (кога бевме 10 души во само една екипа), а згора на се, треба да ротираме и голман (затоа што сеуште немаме).
Дај да ти пријавам еден а за другиот ќе ти кажам нахнадно....ако пак најдеш играч наместо него тогаш уште подобро.....и однапред да ти кажам дека дечково ќе иде ако се игра во Сабота или Недела!!! Заедно ќе идеме затоа.....значи овој ќе ти го пријавам ако се игра во Сабота а за другиот ако го пполниш местото ќе направиш одлична работа!!!!
Да не го викам тој другиот игра 3 лига и играчиште е....не би сакал да го имам против мене :pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каде е тоа корнер кај што се собирате?
Спроти Соборна, кај новата зграда што ја направија, нема шанси да утнеш, пишува Корнер со зелени букви :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.090
Поени од реакции
1.648
Мартинчоу да зиам апарат или ке имате од таму?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Дај да ти пријавам еден а за другиот ќе ти кажам нахнадно....ако пак најдеш играч наместо него тогаш уште подобро.....и однапред да ти кажам дека дечково ќе иде ако се игра во Сабота или Недела!!! Заедно ќе идеме затоа.....значи овој ќе ти го пријавам ако се игра во Сабота а за другиот ако го пполниш местото ќе направиш одлична работа!!!!
Да не го викам тој другиот игра 3 лига и играчиште е....не би сакал да го имам против мене :pos2:
Уплаф дај кажи ми дали има место за 1 играч...игра со мене у тим трета македонска лига професионално средина..ќе дава добри топки...пиши ако не е фулл..
Мва :pos2:
А утре 90% сум сигурен дека ќе играат Нани Бербатов и Сколс.
Уште подобро...Роземберг, само едниот играч викни го, замена за вториот што нема да иде ќе биде другарчево на nOmoReGameS...Пратете Име презиме на ПП кај членот Mans :wink:

И со Томи-Девил мислам дека и двете екипи се комплетирани...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
^И ја му пратив пп на манс со име и презиме.. само му кажав дека ко ми догавара каде и кога доаѓам!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
^^ Јоој, времиња, времиња и прекрасни голови видеото е екстра. Вечер идеме на победа !

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Мартинчоу да зиам апарат или ке имате од таму?
Зимај, инаку за утре кој сака ќе може на лице место да се зачлени, ќе земам пристапници, мислам дека до сега оваа сезона ќе има најмногу народ во Корнер и ќе се делат новите членски.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom