Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Еј преку кур ми е и од Руни и од вас шо коментирате цело в реме за него и плукате и пцуете и сл. Освестете се.. Ја колку што знам вчера имаше натпревар на Манчестер кој го добија.. што кур за него не дискутирате?? Сте запнале Руни па руни па преку кур веке.. Вие сте за Руни или за Манчестер?? Ми се смачи да читам цело време едни исти постови пцуење колнење и такви ствари.. Дај одјебете го дискутирајте општо за Манчестер а не само за него.. Извините на речникот.. ама исфрустриран сум..!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.864
Поени од реакции
5.739
Rooney update

Manchester United released the following statement after a day of meetings between chief executive David Gill, Sir Alex Ferguson and representatives of Wayne Rooney:

“We are aware that there is intense public and media interest on the club at the moment, but there are no developments of note to report today.

“I can confirm a number of meetings have taken place today, including with the player's representative. The outcome of those meetings will become clear in the near future. In the meantime, fans are asked to be patient.”
________________________________________________________________________________________________________________

изгледа ќе ја упраат работава???

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ме немаше едно 4-5 месеца можда, поздрав до сите, честито победа и намалете со тензиите :D. Уопште не ме засега заминување на некој наш фудбалер по негова волја, па макар тој бил и Руни. Кој и да замине, ќе се донесе нов фудбалер и продолжуваме понатаму. На крај краева имаме одлични млади фудбалери со огромен потенцијал. Ако некој стварно мисли дека Јунајтед не е тим со високи претензии, не заслужува да игра за Јунајтед, потполно се сложувам со тоа. Е сега, како и да заврши сагата, јас пак ќе си уживам гледајќи го Јунајтед без разлика што сме/можеме да освоиме. И зашто секогаш тоа се случува со највредниот на пазар играч у тимот? Продај скапо, купи ефтина замена и останатите пари на Глејзери у џеб. Ипак гледам позитивно на каква било ситуација додека Ферги е тука, знаејќи дека тој е човекот што вистински знае да се справи со секакви страња и да го изведе клубот на прав пат. Јунајтед ќе биде силен што и да се случи и ќе биде конкурентен во сите полиња и понатаму, во тоа сум сигурен.

Поздрав до сите верни фанови на Јунајтед !

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.236
Поени од реакции
351
Rooney update

Manchester United released the following statement after a day of meetings between chief executive David Gill, Sir Alex Ferguson and representatives of Wayne Rooney:

“We are aware that there is intense public and media interest on the club at the moment, but there are no developments of note to report today.

“I can confirm a number of meetings have taken place today, including with the player's representative. The outcome of those meetings will become clear in the near future. In the meantime, fans are asked to be patient.”
________________________________________________________________________________________________________________

нема да ми биде јасно еве ако ја оправат работава,каков ќе биде односот на другите фудбалери спрема руни,после вчерашната изјава на руни

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.813
Поени од реакции
44.142
Rooney update

Сигурен сум, кога ќе слушне Руни како пеат песни против него (што сигурно ќе се случи во еден од следните 2 натпревари) оти нема никаква шанса да го продолжи договорот.. :)

^ Aгугу Џену :)

Него ја сум тотално збунет :D, не, сериозно, ја глеаш горе сликата од Hellz, ги гледаш Јунајтед у задњи 12-13 години колку што следиш фудбал, го знаеш фактот дека во Англија за разлика од останатите константно биле оние кои се бореле за титулата, Јунајтед увек остануел горе, Ливерпул, Арсенал и Челзи беа тие што се менуваа помеѓу себе во битката за титулата со МенЈу, во Уефа Куп ја од кога гледам фудбал не играле, а и од кога глеам фудбал биле ставани помеѓу главните фаворити и слично, е сеа, за кои амбиции збори Вејн ? Не, сериозно, за кои кога факт е дека Јунајтед под дифолт има една единствена амбиција и цел, титула ( не мислам на Карлинг и остали купови ), енд оф стори. :wink:

Така да, ова објаснување на Руни не држи, нема никаква логика, немање амбиции за титула и Манчестер Јунајтед уз Ферги у иста реченица не можеш да ги ставиш, не иде ...
Се е ОК, само она болдираното би те замолил да не го користиш.. барем не во нашиот фан клуб.. Еве зошто..

Мислам, ти не си фан на Јунајтед..но на некој начин ова може да се смета како провокација (иако можда и не си знаел за ова).. Барем јас така мислам :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Офф бре Жан,каков тактички притисок,бог да чува -.- . Ако не е точно нешто шо напишах,земи исправи ме,ак не,немора да реплицираш.:smir:
Хах, буквалиста... Не викам оти нее точно, и ние читаме шо се случува околу Руни. Не можам да те разберам шо толко внимание посветуваш на Јунајтед. Тва за мене е комплекс. И не пиши толко песимистички постове тука на наш фан клуб, со твојте зборове ќе ги натераш тие шо читат да паднат у депресија, ќе го изгубат Руни. :)

рУни е такво лајно што повеќе не треба да се дискутира за него на темава!

--- надополнето ---

Кога ќе поминете 1/8 финале ЛШ дојди ќе поразговараме!
Дај Боже тва да е само еден маневар, тај пост до крај на кариера на Руни у Јунајтед ќе ти го постирам. Тебе те гледам как пример у тај фан клуб, а ти се понашаш неблагодарно спрема тај играч шо со го величил до небо, а оште е наш и ништо не се знаа. Истото беше и тогај со Роналдо, ама, заеби...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.578
Поени од реакции
29.208
Аманте више остајте го Руни нека прај што мисли дај не се замарајте веќе со него!У последните 10 поста напишав пак ке напишам што само го пцуете и клетви му давате ко цигани некој?Ако мисли дека тоа е правилно слободно нека оди никој не му брани а по изјавата што ја даде нема да му замерувам зошто ако сватите ке видите дека не е тоа причината сигурно!И он се полакоми за пари па сака да заработи нешто плус...Е за ова многу го мрзам поготово ако отиде во Шити или реал!Сигурно не се амбициите зошто сите што ме знаат коа ке ми кажат што е со Руни ме заебаваат а и ке почнам озбилен муабет не им е верно!Од сите другари дали 2-3 се за Манчестер, а другите за арсенал челзи интер итн...Па и самите фанови кажуваат како е можно Манчестер да нема амбиции?Па 4 години по ред у ЛШ растураме што се вика за ПЛ да не зборам и лани беше титулата наша само ради судијата и тие проклети 3 бода не земавме титула...ФА и карлинг скоро од коа е он тука сите ги освојвме така да не е тоа причината!И пак ек напоменам како во поселдните постови...Си отиде Кин?Ејј сеа наебавме леле шо ке прајме оп супер замена, си отиде Бекам исто, си отиде Роналдо исто си го земавме Валенсија кој е е како Роналдо али ја врши одлично рабтата само да се врати од повредата и да ја видиме играта...Двајт Јорк, Кантона, Кол и многу други си отидоа ете сме пак на врвот!Што кажа Фергусон?колку титули освој?И дајте да дискутираме за нешто што вреди а не за вакви предавници и алчни луѓе за пари!
DarkAngel_Sk убаво кажа имаше вчера Јунајтед утакмица дајте околу нејзе дискусии!

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.033
Поени од реакции
2.061
Синоќа бевме добри, доволно добри за победа. После се што се случуваше последниве денови, добро поминавме. Време е за редење победи.

И видовме клипови со изјави од Фергусон, читавме изјави на Евра, Видич... добро бе, има ли некое видео да видиме Руни што изјавува?
Или Ферги и натаму ќе ги дупи новинарите за да го тргне Руни од срамот што ебел евтина курва? Па и не го кривам, со неговата лепота, толку е... :icon_mrgr

--- надополнето ---

Кога некогаш ќе го стигнеш ова имаш право да збориш.Мрш у Сити/Реал сега!

After helping the side to a 1-0 win against the Turkish champions, Patrice Evra insisted: 'If one player does not trust the other players, that player should not play. I am not like that as I trust everyone and I know we can win.'
ОВА Е ТОА!

Serbia defender Nemanja Vidic also hit out at the 24-year-old's public battle, saying: 'Rooney is going around and talking about the bad playing, or something happening around the club with the Glazers, it is not good for the players and not good for the team.'
Инаку изјавата на Видич не била точно пренесена од Дејли Фејл.

The United captain was misquoted by the Mail, making it appear that he was talking about Wayne Rooney. In fact, the word Nemanja used in a post-match interview was 'Rumour' - not 'Rooney' - and his quote should have read as follows:

"Rumour is going around and talking about the bad playing, or something happening around the club with the Glazers, it is not good for the players and not good for the team."

The story has also now been corrected on DailyMail.co.uk.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Незнам али стварно ваква изјава не очекував барем од Руни,човекот кој на секој натпревар го даваше својот максимум,но ете ако сака нов клуб слободно сепак Манчестер си је Манчестер со или бес Руни,ете и Бекам си замина пред неолку години сите си мислеа готово е со Манчестер но што се случи пос само 2 год Манчестер беше еден од најдобриете односно најдобр клуб тогаш со Роналдо но итој си замини ете можда сега е редот на Руни па среќен му пат Манчестер сепак не е тим кој зависи од 1 играч па затоа секој вистински фан си го знае тоа ете сега му е редот можеби на Хернандес да се издува во наредниве години па затоа и баш не ми е толку гајле дали Руни ќе остане или ќе си оди пошто оваа МАНЧЕСТР ЈУНАЈТЕД ............

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ме немаше едно 4-5 месеца можда, поздрав до сите, честито победа и намалете со тензиите :D. Уопште не ме засега заминување на некој наш фудбалер по негова волја, па макар тој бил и Руни. Кој и да замине, ќе се донесе нов фудбалер и продолжуваме понатаму. На крај краева имаме одлични млади фудбалери со огромен потенцијал. Ако некој стварно мисли дека Јунајтед не е тим со високи претензии, не заслужува да игра за Јунајтед, потполно се сложувам со тоа. Е сега, како и да заврши сагата, јас пак ќе си уживам гледајќи го Јунајтед без разлика што сме/можеме да освоиме. И зашто секогаш тоа се случува со највредниот на пазар играч у тимот? Продај скапо, купи ефтина замена и останатите пари на Глејзери у џеб. Ипак гледам позитивно на каква било ситуација додека Ферги е тука, знаејќи дека тој е човекот што вистински знае да се справи со секакви страња и да го изведе клубот на прав пат. Јунајтед ќе биде силен што и да се случи и ќе биде конкурентен во сите полиња и понатаму, во тоа сум сигурен.

Поздрав до сите верни фанови на Јунајтед !
Welcome back V-United :icon_bigg.. Поздрав и до тебе и потполно се сложувам со твојот пост, гледам дека имало некој кој реално гледа на работите и не е разочаран!! :toe:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Ианку низ нетов се шират гласини дека вечерва имало полиција во домот на Руни, наводно поради тоа што играчот имал 'посета' од Men in Black (за тие што не се запознати, така се викаат членовите на хулиганското крило на Јунајтед, заедно со Inter City Jibbers). Наводно му извадиле банер пред куќата на кој стоело "Join City and You're Dead".

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom