Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе ај не зезајте, Дефур го сакам :nerv:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Еј супер ако го земат детево...каков плејмејкер ќе биде, па па па...него и Карим на крај на преоден рок и чао пријатно...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Breaking Transfer News from Old Trafford! I work in the offices at Manchester United and David Gill Has returned Back from America early. We have seen him come out of a black Audi A4 with Ozil and what looks to be his agent. He will be signing before the end of the week. This is absolute fact. Unbeleivable news. Will be in the news by Thursday
:drk:
xD
А од каде ти е оваа информација?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Абе ај не зезајте, Дефур го сакам :nerv:
Дефур со Озил? Дај не зезај. Јест да е Дефур квалитетен играч, ама сепак игра во белгиско првенство, а последно беше добро повреден што одсуствуваше цела сезона, а и сеуште не е целосно заздравен. Малку се сјебавме со Харгвис, нова грешка би била лоша.

Ако е вистина ова за Озил ќе биде топ. Озил е доста убиствен играч. Мелеше во Бундеслигата, а само види како ги правеше будали противниците на Мундијалов. Со оглед дека му е последна година од договорот, Вердер сигурно ќе сака да заработи барем нешто зошто Озил даде на знаење дека не потпишува нов договор така да за 15 милиони максимум би добиле екстра засилување во средината.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Еј супер ако го земат детево...каков плејмејкер ќе биде, па па па...него и Карим на крај на преоден рок и чао пријатно...
Не бе, малце се само тие двајца, и Агуеро,Милнер,Дефур,Балотели сите да ги купиме! Не знам по сте сите запалени по трансфери, посебно по овај Бензема!? Како прво тој еднаш не одби и појќе нема шанси да го облече нашиот дрес, а второ минатава сезона во Реал покажа колку е преценет играч и колку немат врска !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Зиак, јасно ми е ама чим Фергусон го приметил, мора да има нешто во човекот, а ова со Озил не ми е баш верно + човекот сака да игра за Барсеона, осеќам на првата понуда од нив после сезона две би прифатил. Ама па од друга страна на исти ваков начин потпишавме со Овен, исто во кола беа видени и после два дена на главна имаше како ќе му ја дадат седмицата :icon_lol:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
^Зиак, јасно ми е ама чим Фергусон го приметил, мора да има нешто во човекот, а ова со Озил не ми е баш верно + човекот сака да игра за Барсеона, осеќам на првата понуда од нив после сезона две би прифатил. Ама па од друга страна на исти ваков начин потпишавме со Овен, исто во кола беа видени и после два дена на главна имаше како ќе му ја дадат седмицата :icon_lol:
Да бидеме реални лојални кон клубот би биле тие само кој потекнуваат од Англија или од школата на Јунајтед. Ретки се играчите кои вечно останале во Јунајтед, а потекнувале од друга земја, нели?

Кој и да дојде би бил задоволен, мада и со тимот кој го поседуваме сум задоволен(да нема забуни:))

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Не бе, малце се само тие двајца, и Агуеро,Милнер,Дефур,Балотели сите да ги купиме!
Не бе брат, само Бенз нека дое : ) ќе се прероди...и он башка не ги одби Манчестер, Лион ги одби , зошто им се рашири шупчето за 5 милиони повеќе, исто како со Есиен пред 4-5 сезони кога Челзи понуди 3-4 милиони повеќе, јбг...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Од www.football-rumours.co.uk го најдов слушам нема да имало денес апдејт на порничите, па bobipp и остали очајни за трансфер да подркаат :)
Кој е очаен за трансфер бе? Да не си ти случајно? И да не дојди никој мене ми е битно само да нема повреди инаку тимот е добар, пишав 10-ина страни поназад.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
На Milk Cup-от сме победиле со 4-0 против County Tyrone. Хет-трик на Кофи и еден гол на Мајкл Кин (брат на Вил Кин). Сме настапиле со следниот состав: Coll, Giverin, McGinty, Thorpe, Lawrence, Cole, Cofie, W Keane, Hussain, M Keane and Blackett.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Кој е очаен за трансфер бе? Да не си ти случајно? И да не дојди никој мене ми е битно само да нема повреди инаку тимот е добар, пишав 10-ина страни поназад.
Абе па и ти не рипај одма се заебавам, иначе коа сме кај трансфери ако има некоја шпекулација прв пишуеш така да ќути таму -.-
Да не идам оф топик, нека им честито победа на младите и ако најде некој линк од головите нека пастира тука :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Инаку Рафаел го доби првиот повик за репрезентацијата на Бразил за пријателскиот меч со САД. Браво за Рафаел, добро ќе му дојде и интернационално искуство :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom