Да, ќе игра. Само оште не се знае, дали за резервите или on-loan.mislam deka makeda zasluzuva da igra poveke
А од каде ти е оваа информација?Breaking Transfer News from Old Trafford! I work in the offices at Manchester United and David Gill Has returned Back from America early. We have seen him come out of a black Audi A4 with Ozil and what looks to be his agent. He will be signing before the end of the week. This is absolute fact. Unbeleivable news. Will be in the news by Thursday
xD
Од www.football-rumours.co.uk го најдов слушам нема да имало денес апдејт на порничите, па bobipp и остали очајни за трансфер да подркаатА од каде ти е оваа информација?
Дефур со Озил? Дај не зезај. Јест да е Дефур квалитетен играч, ама сепак игра во белгиско првенство, а последно беше добро повреден што одсуствуваше цела сезона, а и сеуште не е целосно заздравен. Малку се сјебавме со Харгвис, нова грешка би била лоша.Абе ај не зезајте, Дефур го сакам :nerv:
Не бе, малце се само тие двајца, и Агуеро,Милнер,Дефур,Балотели сите да ги купиме! Не знам по сте сите запалени по трансфери, посебно по овај Бензема!? Како прво тој еднаш не одби и појќе нема шанси да го облече нашиот дрес, а второ минатава сезона во Реал покажа колку е преценет играч и колку немат врска !Еј супер ако го земат детево...каков плејмејкер ќе биде, па па па...него и Карим на крај на преоден рок и чао пријатно...
Да бидеме реални лојални кон клубот би биле тие само кој потекнуваат од Англија или од школата на Јунајтед. Ретки се играчите кои вечно останале во Јунајтед, а потекнувале од друга земја, нели?^Зиак, јасно ми е ама чим Фергусон го приметил, мора да има нешто во човекот, а ова со Озил не ми е баш верно + човекот сака да игра за Барсеона, осеќам на првата понуда од нив после сезона две би прифатил. Ама па од друга страна на исти ваков начин потпишавме со Овен, исто во кола беа видени и после два дена на главна имаше како ќе му ја дадат седмицата
Не бе брат, само Бенз нека дое : ) ќе се прероди...и он башка не ги одби Манчестер, Лион ги одби , зошто им се рашири шупчето за 5 милиони повеќе, исто како со Есиен пред 4-5 сезони кога Челзи понуди 3-4 милиони повеќе, јбг...Не бе, малце се само тие двајца, и Агуеро,Милнер,Дефур,Балотели сите да ги купиме!
Кој е очаен за трансфер бе? Да не си ти случајно? И да не дојди никој мене ми е битно само да нема повреди инаку тимот е добар, пишав 10-ина страни поназад.Од www.football-rumours.co.uk го најдов слушам нема да имало денес апдејт на порничите, па bobipp и остали очајни за трансфер да подркаат
Абе па и ти не рипај одма се заебавам, иначе коа сме кај трансфери ако има некоја шпекулација прв пишуеш така да ќути таму -.-Кој е очаен за трансфер бе? Да не си ти случајно? И да не дојди никој мене ми е битно само да нема повреди инаку тимот е добар, пишав 10-ина страни поназад.