Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Рано е за ова да се дискутира.:smir:

N

navivacka

Гостин
Рано е за пензионирање на лисецот:)ке не радуват заедно со нашите јунаци уште долго со титулички:pipi:Мурџо или кој и да е нека си почека уште некое време,Ферги не го пуштаме:vozbud:

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
Рано е за пензионирање на лисецот:)ке не радуват заедно со нашите јунаци уште долго со титулички:pipi:Мурџо или кој и да е нека си почека уште некое време,Ферги не го пуштаме:vozbud:
Јас не вервам дека Ферги ќе остај Мурињо да го наследи....тој од сега си го знај наследникот....знам неколку пати спомнуваше кој може да биди:smir:

N

navivacka

Гостин
Јас не вервам дека Ферги ќе остај Мурињо да го наследи....тој од сега си го знај наследникот....знам неколку пати спомнуваше кој може да биди:smir:
А јас мислам дека за жал сакале или нејкеле Мурињо ке е наследникот.Од тие што ги спомнувал мегу кој е и тој мислам дека Мурињо ке биде наследник:SРеално човекот е јак менаџер,постигнал многу успеси,со екипа како Порто да освои лш и не е мала работа,ама е многу арогантен и затоа не го сакам ич за наследник,но кој не прашува нас.

Член од
23 јули 2009
Мислења
122
Поени од реакции
4
А јас мислам дека за жал сакале или нејкеле Мурињо ке е наследникот.Од тие што ги спомнувал мегу кој е и тој мислам дека Мурињо ке биде наследник:SРеално човекот е јак менаџер,постигнал многу успеси,со екипа како Порто да освои лш и не е мала работа,ама е многу арогантен и затоа не го сакам ич за наследник,но кој не прашува нас.
Pa toa e so arogancijata problemot...to me plasi..mozi da se skara so igracite..losa atmosfera da pravi a za negovite trenerski kvaliteti nemam zbor odlicen e menager.:smir:

N

navivacka

Гостин
Pa toa e so arogancijata problemot...to me plasi..mozi da se skara so igracite..losa atmosfera da pravi a za negovite trenerski kvaliteti nemam zbor odlicen e menager.:smir:

Остај со играчите,со останатите менаџери ке се кара постојано,секогаш мора прв да почне вербална војна како што беше со мечот во лш...секој ден ке биде пред новинари изјавувајки кој менаџер каков е.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Мурињо сака да го наследи Сер Алекс на кормилото на Јунајтед

Жозе Мурињо признава дека ќе размисли за превземање на кормилото на Манчестер Јунајтед откако Сер Алекс Фергусон ќе се пензионира

Поранешниот стратег на Челзи влегува во втората сезона со Интер, каде што во мај го освои Скудетото во Серија А.

Мурињо е еден од високо ценетите стратези во Англија откако освои две титули со Челзи а стратегот исто така е високо ценет и во Европа откако со Порто триумфираше во Лигата на Шампионите.

Се шпекулира дека тој најверојатно ќе биде на врвот на листата менаџери како потенцијални наследници на Сер Алекс Фергусон кога Шкотот ќе се пензионира за две до три години, и Мурињо признава дека е заинтересиран за таа опција.

“Ќе ја земам во предвид преселбата во Манчестер Јунајтед но и Манчестер Јунајтед треба да иам во предвид дали сакаат јас да бидем наследник на Сер Алекс.” – Dayli Mail го цитира Мурињо. “Доколку тие ме имаат во предвид зошто да не.“

“Ми се допаѓа Англија каде фановите се многу страсни, ги разубавуваат натпреварите и прават одлична атмосфера.”

“Имав многу разговори пред јас и Челзи да се разделиме. Беше тешко бидејќи имаше меѓусебна љубов но на крајот одлучивме дека најдобро за сите е да се разделиме.”

“Откако заминав јас повторно станав шампион но тие не. Јас продолжив да победувам, тие не.”

Интер ја освојуваше Серија А и пред Мурињо да пристигне и причината поради која тој беше ангажиран е успех во Лигата на Шампионите.

“Имам проект од кој сум многу возбуден. Кога заминав во Челзи нивна голема опсесија беше да се освои Премиер Лигата по половина век.”

“Во Интер освојувањето на Серија А е многу важно но и нешто друго имаме во мислите.”

Бизарно: Тевез се повредил под туш!

Фудбал - <A href="http://penal.com.mk/anglija">Англија

И тоа се случува. Преку 30 милионското засилување на Манчестер Сити имаше мала незгода во туш кабината каде го повреди коленото, па ќе мора да отсуствува околу 1 месец. Иако нема да биде на располагање на екипата на подготовките во Јужна Африка, тренерот Марк Хјуз, тој со оптимизам изјави дека не е загрижен и дека е сигурен дека напаѓачот ќе биде подготвен за почетокот на новата сезона

Ај дека се слаби па немаат ни срека :pos2:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Мурињо сака да го наследи Сер Алекс на кормилото на Јунајтед

Жозе Мурињо признава дека ќе размисли за превземање на кормилото на Манчестер Јунајтед откако Сер Алекс Фергусон ќе се пензионира

Поранешниот стратег на Челзи влегува во втората сезона со Интер, каде што во мај го освои Скудетото во Серија А.

Мурињо е еден од високо ценетите стратези во Англија откако освои две титули со Челзи а стратегот исто така е високо ценет и во Европа откако со Порто триумфираше во Лигата на Шампионите.

Се шпекулира дека тој најверојатно ќе биде на врвот на листата менаџери како потенцијални наследници на Сер Алекс Фергусон кога Шкотот ќе се пензионира за две до три години, и Мурињо признава дека е заинтересиран за таа опција.

“Ќе ја земам во предвид преселбата во Манчестер Јунајтед но и Манчестер Јунајтед треба да иам во предвид дали сакаат јас да бидем наследник на Сер Алекс.” – Dayli Mail го цитира Мурињо. “Доколку тие ме имаат во предвид зошто да не.“

“Ми се допаѓа Англија каде фановите се многу страсни, ги разубавуваат натпреварите и прават одлична атмосфера.”

“Имав многу разговори пред јас и Челзи да се разделиме. Беше тешко бидејќи имаше меѓусебна љубов но на крајот одлучивме дека најдобро за сите е да се разделиме.”

“Откако заминав јас повторно станав шампион но тие не. Јас продолжив да победувам, тие не.”

Интер ја освојуваше Серија А и пред Мурињо да пристигне и причината поради која тој беше ангажиран е успех во Лигата на Шампионите.

“Имам проект од кој сум многу возбуден. Кога заминав во Челзи нивна голема опсесија беше да се освои Премиер Лигата по половина век.”

“Во Интер освојувањето на Серија А е многу важно но и нешто друго имаме во мислите.”

Бизарно: Тевез се повредил под туш!

Фудбал - <A href="http://penal.com.mk/anglija">Англија

И тоа се случува. Преку 30 милионското засилување на Манчестер Сити имаше мала незгода во туш кабината каде го повреди коленото, па ќе мора да отсуствува околу 1 месец. Иако нема да биде на располагање на екипата на подготовките во Јужна Африка, тренерот Марк Хјуз, тој со оптимизам изјави дека не е загрижен и дека е сигурен дека напаѓачот ќе биде подготвен за почетокот на новата сезона

Ај дека се слаби па немаат ни срека :pos2:
Po se izgleda nisto ne im odi od raka na fudbalerive sto si zaminuvaat od Manchester united,i se izvinuvam za latinicava ama imam nekoj problem so kompiuterot .

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Па како најдобар наследник несомнено е Мурињо сакале да признаеме или не..
Јас не го сакам како личност но би сакал да го видам на кормилото на Јунајтед..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.025
Поени од реакции
1.516
Тимот ги посетил децата од Уницеф во Кина и Куала Лумпур за да се прослават 10 години од партнерството United for Unicef

United line up Silva offer

Глупости.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ај бар ги израдувавме децата на Уницеф..

Иначе рано е да се збори за заминувањето на лисецов,ама сепак,можда и Мурињно би бил најдобра опција за замена на Ферги..Човекот со Порто освои УЕФА Куп и веднаш другата година ЛШ..СО Челзи од 3 сезони 2 пати ја освои ПЛ..Значи убаво го разбира фудбалот и знае како треба да игра во Премиер Лигата..

А иначе што се секирате за ова со утакмиците..Сигурно ќе пуштат некоја странска на која се дава фудбал..Кај нас кога и да не даваа на А1(обично натпреварите во 18:30),секогаш од кабелската пуштаа странска телевизија која го дава мечот..така да пак на ТВ сум глеал...Ем подобра сликата,ем поарен коментатор,така да ништо не губиме :)...

Kids off to winning start

Младинците победиле 3:0,на првиот натпревар од Милк Купот!!

Честитки..

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Несомнено мурињо е еден од најдобрите тренери на денешницата но сепак со своето однесување не можам да го поднесам и затоа нејкам да биде тој налседник на ферги :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Реддевил4евер, Мурињо можеби иритира со изјавите, но тоа е неговата цел, негов начин на водење на еден тим.
Затоа, и на мене колку и да ми шеташе на нерви кога го водеше Челзи, ми изгледа како најдостојна замена за Фергусон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom