Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Не го отпишав .. Боже мој...Изреволтиран сум што такво копилиња зимаме а го продаваме најдоброт..

И ова.. Јуз јор брејн фор а секнд,,, На друг не на мене..
добриот играч секогаш ОСТАНУВА ВО КЛУБОТ

Гигс Сколс Руни Флеч
ги има поеке не се само поединци

G

Gray Foxx

Гостин
Не го отпишав .. Боже мој...Изреволтиран сум што такво копилиња зимаме а го продаваме најдоброт..

И ова.. Јуз јор брејн фор а секнд,,, На друг не на мене..
Зошто Харгрејвс копиле? Он ли е крив шо нема среќа со повредите? Роналдо да имаше 10 % од пожртвуваноста и срцето кое Харгрејвс го остава на теренот ке бев пресреќен.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Eeee faraon немој така за Харгривс, сега човекот има послаб организам, тоа е, се повредува почесто, ама на терен кога е како коњ трча. Затоа тој игра за Англија, а не за Канада. Да не беше квалитетен многу ќе го викнеа за Англија да игра.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Јас не реков дека Харгривс е копиле..Мислам јас него го обожавам имам и дрес со негово име тој ми е еден од омилените играчи уште кога играше за Баерн..И мислам дека ако останеме само со Овен и Валенсија не правиме ништо..

G

Gray Foxx

Гостин
Значи претходниве постови ти се само за личост, кога со последниот демантираш се шо си напишал. Оукеј ден.

В

Вори

Гостин
Некој ќе помисли земате потрошени играчи..али Валенсија,Овен,се доста солидни засилувања,можеби не како Ронало и Тевез али можда и достојни замени.Уште некој да купи Фергусон и пак ќе има комплетен тим.Оваа година ќе биде јака во ПЛ.Арсенал ќе биде добар,вие исто така,Шити се појачува,Тотенхем исто...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Значи претходниве постови ти се само за личост, кога со последниот демантираш се шо си напишал. Оукеј ден.

Јас сум еден од најголемите навивачи на Манчестер и криво ми е тоа што продаваме ептен добри играчи а замени не зимамаме ..Валенсија ни од далеку неможе да го замени Роналдо.. Овен да го замени Тевез дај молим те...Овен не го сакам воопшто..Можеби на тебе ти се допага како играч ама на мене не..Бензема ни го земаа од пред нос оти пари ли немавме да го платиме?? Направи споредба Овен,Безема..

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
Јас сум еден од најголемите навивачи на Манчестер и криво ми е тоа што продаваме ептен добри играчи а замени не зимамаме ..Валенсија ни од далеку неможе да го замени Роналдо.. Овен да го замени Тевез дај молим те...Овен не го сакам воопшто..Можеби на тебе ти се допага како играч ама на мене не..Бензема ни го земаа од пред нос оти пари ли немавме да го платиме?? Направи споредба Овен,Безема..
Ич не си фан додека Клубот го цениш по Имиња дали е бензема или којзнае кој иам другар навива за Лидс и уште го следи и си навиова

В

Вори

Гостин
Направи споредба Овен е за безпари,а Бензема 40 милиони..и што праиш споредби кога веќе Бензема е играч на Реал,а и тој таму сакаше да игра.И чекај до 31 Август е преодниот рок,така да ќе купите уште играчи.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.906
Поени од реакции
11.667
Овен ќе направи партали...уште еден врвен напаѓач ни фали и пак сме Шампиони...му посакувам да ја искине мрежата на Лузерпул кога ќе дојде време...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Добар потег на Фергусон е ова.Му дава мала плата,а бонуси ќе има само ако дава голови.
Има Овен уште да покаже во кариерата и да се надеваме дека кога ќе добие шанса ќе ја искористи.Плус следнава година е СП,па сигурно ќе сака да се докаже.Сега шпекулациите за Виља и Агуеро паѓаат во вода,па останува да се засилиме уште со некое крило Силва,Даглас Коста.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.626
Поени од реакции
6.433
Направи споредба Овен,Безема..
овен има многу повеке од бензема во фудбалот :toe:
+ овен го зимаме бес пари,има искуство во ПЛ,и му предвидувам добра сезона во нашиот дрес :vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
Ич не си фан додека Клубот го цениш по Имиња дали е бензема или којзнае кој иам другар навива за Лидс и уште го следи и си навиова

Јас сакам мојот клуб да освојува трофеи да биде прв секаде несакам да биде трети или четврти а зошто затоа што не им се троши пари а се фалаат дека имаат 100 милиони фунти за трошење:toe:Па троши..

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Ферги го носи Качар од Херта како замена за Сколс

Манчестер Ј. е подготвен да плати сума од 12 милиони евра за српскиот играч од средината на теренот, Гојко Качар кој моментно е фудбалер на германска Херта. Веста во најновиот број ја објави тиражниот весник „Билд“, дополнувајќи дека менаџерот на Јунајтед, Фергусон, во Качар гледа заменик за ветеранот Пол Сколс.
Скаути на Манчестер Ј. ги следеле настапите на Качар на ЕП во Шведска и останале задоволни од она што го прикажа српскиот репрезентативец. Покрај Манчестер Ј. за услугите на Качар во моментов се заинтересирани и екипите на Лацио и Фиорентина.
Качар потекнува од фудбалската школа на Војводина, од каде и замина во Херта во 2006 година. „Билд“ истакнува дека луѓето од Херта ја разгледуваат понудата на Манчестер Ј., а разврската ќе се знае во скоро време.

Балкански дрим тим :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom