Harry Potter
Imperius
- Член од
- 14 септември 2005
- Мислења
- 2.554
- Поени од реакции
- 1.552
E па што дупи @Ѓорче 1932 добар е циганов бе. Ќе гази у нашава лига десно бекче.
тој еE па што дупи @Ѓорче 1932 добар е циганов бе. Ќе гази у нашава лига десно бекче.
Ако е овој?
https://vimeo.com/120816184
Скаузерче е Матеј, кога играме некогаш од фан клуб, сам ни игра, увек со скршени кичми се враќаме домаМалиов Матеј денеска ги реши у поим. Браос.
За во младински фудбал знам дека сте ни муштерии .@ALoTt
Слушам вчера многу добро сте изиграле,вашите беа далеку подобра и подоминантна екипа и скоро 60 минути без престан играле пресинг на противничката половина..7-8 играчи од првиот тим ви биле под 21 година и биле одлично физички подготвени дури и раководните луѓе на Силекс биле изненадени и рекоа дека ќе побараат допинг контрола на следниот натпревар против вас.
Браво за децата,отсекогаш имавте одлични младинци/кадети..дури повеќе пати јас лично му имам судено на вашите против Пелистер и секогаш скоро глата ни ја дупите
Реално Пелистер на сите му се муштерии што се однесува на младинските категории бидејќи ништо не се работи со младите тука и плус играат татини синови како и секогаш, додека Скопските екипи се далеку попрофесионални и поорганизирани и плус имаат повеќе избор за разлика од другите градови..За во младински фудбал знам дека сте ни муштерии .
Џонка искрено не ја гледав пошто не бев во Скопје ама ми се јавија и ми кажаа дека изгазиле, посебно второ полувреме . Па све се деца од наша школа. Од 11 играчи само 3ца не се од наша школа другото се се наши деца. Пореметија малце сељаците на Брацо ама видоа не видоа ги седнаа на клупа ку*ов ми за со овци не се да ги пратиш го резилат и клубот и сами себе.
Тоа и ја викам, секогаш сме ваделе јаки деца...секогаш. Само жално кога нема пари.
Иначе нешто ми кажаа судијата нешто за*бал Ецковски мислам дека судел.
Кое копиле е тој охриѓанецот еј со лопата да го тепаш.
А бе не зафркавај Битола секогаш вадела добри деца. За татини и мамини синови тоа е секаде, кога тоа ќе се искорени и кога ќе се донесат школувани тренери е тогаш може да биде нешто.Реално Пелистер на сите му се муштерии што се однесува на младинските категории бидејќи ништо не се работи со младите тука и плус играат татини синови како и секогаш, додека Скопските екипи се далеку попрофесионални и поорганизирани и плус имаат повеќе избор за разлика од другите градови..
бидејќи имаат погрешен пристап во обидот да привлечат публика на стадион.Мислат дека со евент на фб ќе разбере цело Ѓорче и ќе дојдат на стадион да гледаат пола фудбалери,пола манекени кои немаат врска од фудбал.а зошто ѓорчевци дошле во толку мал број? дозволивте во ваше маало локален ривал да е поброен? не е проблем во управата која им дала карти, проблемот е во луѓето кои не одат на стадион.