Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Тоа е доволен доказ дека нешто значиме во Ѓорче,тоа го знае и го разбира секој што барем малку има мозок ;)
Во Ѓорче мозок не барај .... и сам знаеш луѓево тука какви се :D !!! Фабрика за будали тоа е тоа ... Него како што се надвор од трибина будали така и на трибина треба да бидат ... убаво си кажавте и двајцата тоа е тоа, тие се луѓето ти не ги мењаваш !!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Втора Македонска Фудбалска Лига - 13. коло
Стадион: Ѓорче Петров
Почеток: 13 часот

vs

MAKЕДОНИЈА Ѓ.П. - ПОБЕДА ПРИЛЕП

Повеќе од важен натпревар за одржување на чекор од 1-то место ! Утре засилени со старо-новиот играч Николче Клечкароски кој потпиша неделава ќе атакуваме на победа а воедно да чекаме и кикс на директните ривали за врвот . Воедно утре Division Hanrievo го слави својот 3-ти роденден па ќе има добра атмосфера ...

ЈАС СЕ БОРАМ ЗА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ... БОРИ СЕ И ТИ !!!

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Денес повеќе од сигурна победа до 2-0 на прилепчаниве !! Јас незнам кога Победа имала послаба екипа, никаков состав, никаква игра, еден играч не ми фати око... УЖАС !!! Јас незнам кај им се очите на фановиве од Прилеп ама со ваква игра нека бидат среќни ако опстанат во 2 лига годинава ... Ние доминиравме во текот на целиот натпревар Победа имаше една-две шанси ама не ги искористија . Стрелци на головите Марко Цветковиќ и Бурим Гуџуфи ... Добро е сега сме 2-ри на табела Пелистер киксна исто и Скопје . Што убаво му стои дресот на Клечка, алал нека му е играше у средина, искуство, игра, капа доле мајсторе ... Ајде Ѓорче гази ти ... :vozbud:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Да ти ебам гомната полициски,криминалци да бевме,подобро ќе се однесуваа со нас.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Неколку слики од Македонија Ѓорче Петров-Победа.
Замисленото за прославата ни пропадна,причините ги знаеме (голема репресија врз нас од страна на џандарите) извадени две пароли и три мотки,исто така и пет бајраци,промовирана нова песна на 10 минути пред крајот на утакмицата.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Што толку денес специјалци бе, а Петровци?
Гледам си пишал во сабота...
Вардар игра на нашиот стадион,ја мењаат тревата на Филип втори,знаеш како е,кираџии...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Во недела последно коло од оваа полусезона Еуромилк-Македонија Ѓорче Петров
Ако победиме,а Дрита киксне ќе бидеме есенски прваци.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Еуромилки провинција-Македонија Ѓорче Петров 2-2 полувреме 2-0
Инциденти пред стадион имаше.

Kajgana Shop

На врв Bottom