Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Брацо нема допирна точка со нашиот клуб,не ширете дезинформации.
Копчар е претседателот,а Блашко дава пари,така му беше наредено,бидејќи го прати клубот онаму каде што не припаѓа,па се до нашето враќање во Прва лига,тој ќе дава пари за играчи и засилувања заедно со идните спонзори,така би требало да биде...

Инаку Тетоец најверојатно ќе си оди,имаше караница со Бардо,но јас лично не би сакал да си оди,добар играч е,а и доста добро се знам со него.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ќе си бара пари да,но вреди за тие пари Де Брито,да бидеме реални.
Инаку жена му добро ја знам,ептен фина личност е,а и Де Брито е ист таков...
Се преговара и со уште неколку квалитетни играчи,а се очекува и да останат неколку помлади играчи кој играа во Трета лига и горе долу ќе имаме јак состав за Втора лига и ќе бидеме најголеми кандидати за влез во Прва лига.
А и да напоменам дека се преговара и со доста спонзори,се шушка за Шпарказе Банка дека ќе биделе едни од спонзорите.

@ Аксентиев,знам дека не смеат да играат странци,но такви муабети кружат низ Ѓорче,може е капарисан за кога ќе влеземе во Прва лига,што ги знам.
Ако влезе Шпарказе Банка како спонзор кај вас, знајте дека и Брацо има некако удел кај вас. Шпарказе беше и еден вид на спонзор у времето на Брацо дур беше у Тетекс.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Хмм не знам,знам само дека Шпарказе ако влезе ќе биде еден од појаките спонзори и ќе фрла добра пара во клубот,дали Брацо ќе има удел во тоа не ме интересира се додека не се умешува каде што не му е местото.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Kако што слушнав вчера момциве тргнале со тренинзи ... Iron Lion Zion ако имаш некоја информација пиши да знаеме .. ?! :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да,од вчера почнаа како што ми кажаа прееска накај 5 и пол,6 саат им почнувале тренинзите,ќе отидам после ако можам да видам што и како е ситуацијата,па ќе пишам :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Тренинзите почнуваа од 18 и 30 секој ден,имало доста нови играчи кој биле на проба,се на се вкупно биле околу 35 играчи,кој ќе се покаже на тренинзите и на пријателски утакмици кој допрва ќе се играат останува,кој не,се враќа од кај што дошол.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Тренинзите почнуваа од 18 и 30 секој ден,имало доста нови играчи кој биле на проба,се на се вкупно биле околу 35 играчи,кој ќе се покаже на тренинзите и на пријателски утакмици кој допрва ќе се играат останува,кој не,се враќа од кај што дошол.
Непотребното надвор од клубот, годинава ни треба константност, желба, машкост, да се зема бодови во најризичните гостувања а за тоа требаат искусни играчи како Шиш, Бардо, Мичка, Брња да не се усе*ат помладиве итн ... Со Господ Напред ќе видиме годинава...:)

ЦРВЕНО-ЖОЛТА БОЈА, САМО ЕДЕН КЛУБ , МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ И НИКОЈ ДРУГ...

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Непотребното надвор од клубот, годинава ни треба константност, желба, машкост, да се зема бодови во најризичните гостувања а за тоа требаат искусни играчи како Шиш, Бардо, Мичка, Брња да не се усе*ат помладиве итн ... Со Господ Напред ќе видиме годинава...:)

ЦРВЕНО-ЖОЛТА БОЈА, САМО ЕДЕН КЛУБ , МАКЕДОНИЈА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ И НИКОЈ ДРУГ...
Мичка го видов денес на кеј, тренираше заедно со играчите на Вардар. Не верувам дека ќе заврши во Ѓорче.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Мичка го видов денес на кеј, тренираше заедно со играчите на Вардар. Не верувам дека ќе заврши во Ѓорче.
Близок е со Илчо па претпоставував дека и тоа ќе се случи ... Нека им е со среќа на двајцата !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Oд утре по два тренинзи на ден ќе имаат играчите.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Читам денес МОЖНО Е (сеуште не се знае) Оса и Амбурет да потпишат со Вардар !!! Па ако дојде до тоа од тој момент за мене исто како да не играле за ФК Македонија ни Оса ни Амбурет и им ги заборавам сите добри работи што ги имаат направено за мојот клуб итн !!! А за Илчо Гзларот за пари не е ни достоен за коментар... Позз ;)
--- надополнето: Jun 27, 2011 1:56 PM ---
Хмм сите цел стручен штаб од кога бевме Шампиони и плус Дедо Боби Милевски ги земал со него хмм Браво Г'ЗЛАРИ ИЗБРИШАНИ СТЕ !!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Читам денес МОЖНО Е (сеуште не се знае) Оса и Амбурет да потпишат со Вардар !!! Па ако дојде до тоа од тој момент за мене исто како да не играле за ФК Македонија ни Оса ни Амбурет и им ги заборавам сите добри работи што ги имаат направено за мојот клуб итн !!! А за Илчо Гзларот за пари не е ни достоен за коментар... Позз ;)
--- надополнето: Jun 27, 2011 1:56 PM ---
Хмм сите цел стручен штаб од кога бевме Шампиони и плус Дедо Боби Милевски ги земал со него хмм Браво Г'ЗЛАРИ ИЗБРИШАНИ СТЕ !!!
Момак, па Илчо најголемите успеси во својата фудбалска кариера ги оствари со Вардар и сигурно повеќе му значи Вардар него Ѓорче. Ај да беше некој друг во прашање да те разберам, ама не знам за Илчо зашто така реагираш.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Момак, па Илчо најголемите успеси во својата фудбалска кариера ги оствари со Вардар и сигурно повеќе му значи Вардар него Ѓорче. Ај да беше некој друг во прашање да те разберам, ама не знам за Илчо зашто така реагираш.
Не знаеш некој работи,со право го збори тоа,нека се пази кога ќе шета низ Ѓорче сега ;)
Лижигз со документи ти е тој човек,алапача за пари,курва,се продава за денар повеќе.

Од пред една недела Илчо е заборавен за нас,а истото ќе биде и со Амбурет,Оса и Мичка,па нека му ја мислат.

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Момак има некои работи што си ги знаеме во Ѓорче со кои ти не си запознаен. Илчо Гзлево и пола од тие т.н.''стручен штаб'' во Ѓорче станаа луѓе. Зошто да не беше Ѓорче тие денес ќе садеа арпаџик !!! Илчо како прво фудбал научи да игра во Ѓорче тука е израснат и тука ја заврши кариерата како играч исто како Настевски што се лупате толку во гради за него и Ѓурѓевиќ. Стана Шампион на Македонија (како тренер) и играше Финале Куп на Македонија..најголемиот негов успех го има постигнато со Ѓорче и ти ми кажуваш Вардар му е помил што играл неколку сезони како играч ...!!! Знаеш Вардар зошто му е помил ??? Зошто се сите до еден Лижигзови за пари !!! И сега знаеш кога Илчо ќе помине во Ѓорче пешки и за Велигден ќе се лупа у гради пред црква, јас за Ѓорче ова јас за Ѓорче она... ??? Зини да ти кажам ...!!! Незнам зошто ти е нејасно а и немора да ме разбереш, јас само си ги бранам интересите на мојот клуб. Така да секој што декларирано кажувал и се лупал во гради дека е НАЈГОЛЕМ ЃОРЧЕЕЦ а прави спротивно тој е за мене ИЗБРИШАН !!!

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Момци полека уште не е така сјајна ситуацијата во клубот ... За да се истурка добра сезона во втора лига сепак треба и доста финансии ... Но во тек се преговори за влез на стабилни луѓе во клубот .. да не откривам пред време али сепак се надевам дека ке биде нешто добро за сите како за првата екипа така и за школата која мозе многу да даде во наредниот период . Поздравв

Kajgana Shop

На врв Bottom