Фан Клуб: Македонија Ѓорче Петров

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879
Тоа е тоа друже, само ја возвраќаме за натпреварите од есенскиот дел. А и на играчите им е дојдено преку глава. Во среда треба да го тепаме Лепенец, а после ќе изгубиме службено од Беса, зашто нема да се отпатува во Слупчане, а и последно коло како што стојат работите ќе изгубиме и од Драчево.
Кај нас Шкрет ја менаџира целата работа, а он е алфа и омега кога се работи за третиве лиги, па гарант уште од оваа сезона си има некои замисли за наредна сезона.
Знам, знам...
Бил и во Бутел завчера и требало да има друг договор со цел да се спаси Сан Сити, но настанале компликации и им го вративме тоа што го должевме. Сега сами си решаваме...

F i c O

Шампион во домино на 100м
Член од
17 септември 2008
Мислења
233
Поени од реакции
5
Нема да се игра бараж влегуваме директно во втора лига !!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
^ oд каде ова ?
И јас наслушав вакви муабети,но не ми се за верување.
Можеш и на ПП да ми пишеш ако не е за јавно :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879
Вистина е, сите прваци во лигите ќе влезат директно сезонава. Мислам дека оваа информација е позната уште пред почетокот на сезонава :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Абе да знам,но пред некое време и почнаа да се вртат муабети дека ќе се играло бараж,затоа прашувам :)
А и прееска ми кажаа до Вторник се ќе знаело,дали ќе влагаме директно или сепак бараж ќе играме со Маџари,кој пак душички ќе го примат сосе јајца.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879
Абе да знам,но пред некое време и почнаа да се вртат муабети дека ќе се играло бараж,затоа прашувам :)
А и прееска ми кажаа до Вторник се ќе знаело,дали ќе влагаме директно или сепак бараж ќе играме со Маџари,кој пак душички ќе го примат сосе јајца.
Аааа, тоа да, мислев на тој генералниот бараж како што беше порано, кога само три од шампионите влегуваа :)
Мислам дека со Маџари или Марино би требало да играте бараж...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Moре и да се игра и да не се игра бараж исто ни се фаќа.
Ако играме бараж,исто како да не сме играле,со кој и да е паднеме ќе го јаде сосе јајца,Втора лига не ни бега во никој случај.
Јас повеќе сакам бараж да играме :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Значи дефинитивно се игра бараж,4 Јуни со Маџари,само не се знае сеуште на кој стадион.
Ако напраат да се игра на Чаир ќе им ебам мајката на ФФМ !

Инаку вака од око,штом се игра бараж за влез од Трета во Втора лига,по се изгледа НЕМА да има проширување на Првата лига...НАЈЛОГИЧНО Е ОВА И НАЈИСПРАВНО !!

Со страст ја чекам СЕРИЈА Б !

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Значи дефинитивно се игра бараж,4 Јуни со Маџари,само не се знае сеуште на кој стадион.

Инаку вака од око,штом се игра бараж за влез од Трета во Втора лига,по се изгледа НЕМА да има проширување на Првата лига...НАЈЛОГИЧНО Е ОВА И НАЈИСПРАВНО !!

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879

Досега имало два баражи меѓу двете Северни лиги. Првата година баражот се играше на игралишѕето на Локомотива и играа Лепенец и Илинден. Ланска година Лисиче и Раштак играа на борис трајковски во Маџари. Годинава неможе да се игра ни во Ѓорче ни во Маџари, но стои опцијата во Карпош на Локомотива. Не ми се верува да се игра во Чаир, а истотака може и во Лисиче да се изигра пошто од годинава имаат какви-такви трибини и солидн о средено стадионче откако таму се играа некакви натпревари на Македонската женска репрезентација :)
Инаку лоша ти е констатацијава за проширувањата на лигите. Овој бараж мора да се одигра, бидејќи од север ќе влезе само една екипа, неможе и двете да влезат. Но затоа нема да има други баражи како порано, па 5-те прваци на тгретите лиги директно ќе влезат во втора...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не се глупирај,сите знаеме добро дека ако се играше на Чаир,немаше шанса да не пуштат да гостуваме како навивачка група.
Ама ај те разбирам толку ти е мозочниот капацитет :tapp:

Досега имало два баражи меѓу двете Северни лиги. Првата година баражот се играше на игралишѕето на Локомотива и играа Лепенец и Илинден. Ланска година Лисиче и Раштак играа на борис трајковски во Маџари. Годинава неможе да се игра ни во Ѓорче ни во Маџари, но стои опцијата во Карпош на Локомотива. Не ми се верува да се игра во Чаир, а истотака може и во Лисиче да се изигра пошто од годинава имаат какви-такви трибини и солидн о средено стадионче откако таму се играа некакви натпревари на Македонската женска репрезентација :)
Инаку лоша ти е констатацијава за проширувањата на лигите. Овој бараж мора да се одигра, бидејќи од север ќе влезе само една екипа, неможе и двете да влезат. Но затоа нема да има други баражи како порано, па 5-те прваци на тгретите лиги директно ќе влезат во втора...
Не знам кај се играле баражите,не сум се распрашал додуша,но најголеми шанси му давам на стадионот на Локомотива...

За проширувањето ми кажаа и мене таква констатација,па да ја пренесам на форумов :)
Иначе исто така и кажано ми е дека Првата лига нема да се прошири,ова од човек во ФФМ,па колку е точно не знам,во Недела наводно се ќе се знаело.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.879
Не се глупирај,сите знаеме добро дека ако се играше на Чаир,немаше шанса да не пуштат да гостуваме како навивачка група.
Ама ај те разбирам толку ти е мозочниот капацитет :tapp:

Не знам кај се играле баражите,не сум се распрашал додуша,но најголеми шанси му давам на стадионот на Локомотива...

За проширувањето ми кажаа и мене таква констатација,па да ја пренесам на форумов :)
Иначе исто така и кажано ми е дека Првата лига нема да се прошири,ова од човек во ФФМ,па колку е точно не знам,во Недела наводно се ќе се знаело.
Сега гледам дека можно е да не играте со Маџари. Во последно коло играат со Кадино на гости кое е тешко гостување. Е сега незнам дали Кадино "играат за" за Маџари или марино. марино госдтува кај Речица. Разликата е еден поен и може да се случи изненадување до крајот :)
Како што гледам годинава Марино два пати го тепале Кадино а да тепаш во Кадино9 е малку потешко. Така да можно е да имаат подобри врски со нив и Кадино да го тепа или па да му земе бод на Маџари. Марино пак мора да победи со речица бидејќи ако има исто босдови со Маџари ќе биде втор поради послаб меѓусебен дуел. реално Маџари е далеку подобар тим од марино :)

Kajgana Shop

На врв Bottom