Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Вистината е конечно на виделина, останува уште правдата да биде задоволена.

JFT96 !!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Уште Маргарет Тачер да биде збришана од лицето на Земјата, и правдата ќе биде задоволена.

Вака воопшто не е. После 25 години да „се извиниш“ за таква неправда ништо не значи, маме им ебам шовинистичко.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Значиии у Ајриш Паб ќе се глеа со Сандерленд а? the_kop ќе доаѓаш? :)

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

--- надополнето: 13 септември 2012 во 00:53 ---
Luis Garcia@LuchoGarcia14
Morning-afternoon, today 3.06pm UK time, minute of silence for the 96#hillsborough . YNWA

исто и овој ... двајцата ми се омилени посебно овој вториов ... штета што се уништи со повредите .

S

Stivie G

Гостин
Еве една сторија од еден навивач. Кога и да читам нешто поврзано со тоа веднаш се наежувам...........

A DAY NO RED WILL FORGET'''I was in the back of the North Stand that day. I suffered the crush at the gates as we all had to come through that bottle-neck. I still feel utterly empty when I think about it. I saw some injured people on the pitch but never thought they had died. I left not knowing what had happened. It was a sunny day. All the coaches had radios on with the doors open as I walked up to wear I'd parked my car. The commentary was Everton v Norwich with updates from the situation from Hillsborough. As I passed a coach, I heard 6 people had died. Another few hundred yards, 10 minutes or so, - it was 14. After reaching my car, 30 minutes away - it had risen to 74 I think. I still feel cold at the thought. There were no available phone boxes to call my parents to let them know I was safe. Each had a vast queue. It took me another 1 hour to find one. A few other Liverpool fans were there, in tears, as I was. It's a bond we all share. We're all haunted and think of the fans who died and their families. We were the lucky ones. We can demand justice for those who cannot speak. We will not forget.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Jaс имам повик кон дивината, т.е. морам викендов да си одам Охрид, во sunny fucking Охрид (да се пукнам уш некој пат в езеро :ROFLMAO:) пошо сезоната почвит понеделник и е многу долга, па којзнае кога пат ке си одам в “провинција’, така да, уште сега најавувам присуство на мечот против „Великодушните“ другиот викенд.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Jaс имам повик кон дивината, т.е. морам викендов да си одам Охрид, во sunny fucking Охрид (да се пукнам уш некој пат в езеро :ROFLMAO:) пошо сезоната почвит понеделник и е многу долга, па којзнае кога пат ке си одам в “провинција’, така да, уште сега најавувам присуство на мечот против „Великодушните“ другиот викенд.
Значи ова ми е последна шанса да се појавам таму за да го положам испитот на Биафрата кој ми го најави претходната недела :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Во кое езеро да се пукниш море, овде -2 степени е :D

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Oд Џек Мерсисајд ( Лондон ) ? :icon_lol:

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
читај подобро, не си прво одд:D.
оууу јас си мислев имаме одморче од натпревари и овој викенд ...:facepalm:
--- надополнето: 13 септември 2012 во 23:26 ---