Значи ова ми е последна шанса да се појавам таму за да го положам испитот на Биафрата кој ми го најави претходната неделаJaс имам повик кон дивината, т.е. морам викендов да си одам Охрид, во sunny fucking Охрид (да се пукнам уш некој пат в езеро ) пошо сезоната почвит понеделник и е многу долга, па којзнае кога пат ке си одам в “провинција’, така да, уште сега најавувам присуство на мечот против „Великодушните“ другиот викенд.
Во кое езеро да се пукниш море, овде -2 степени еJaс имам повик кон дивината, т.е. морам викендов да си одам Охрид, во sunny fucking Охрид (да се пукнам уш некој пат в езеро ) пошо сезоната почвит понеделник и е многу долга, па којзнае кога пат ке си одам в “провинција’, така да, уште сега најавувам присуство на мечот против „Великодушните“ другиот викенд.
Oд Џек Мерсисајд ( Лондон ) ?Jaс имам повик кон дивината, т.е. морам викендов да си одам Охрид, во sunny fucking Охрид (да се пукнам уш некој пат в езеро ) пошо сезоната почвит понеделник и е многу долга, па којзнае кога пат ке си одам в “провинција’, така да, уште сега најавувам присуство на мечот против „Великодушните“ другиот викенд.
читај подобро, не си прво одд.Oд Џек Мерсисајд ( Лондон ) ?
Како бе така нема да идеш против Scum ? Незнаeш шо ќе пропуштиш ... според мојте очекуења ќе биде бесно
оууу јас си мислев имаме одморче од натпревари и овој викенд ...читај подобро, не си прво одд.
Се познава дека си од Macedonian Reds тимот . Одма грешки .оууу јас си мислев имаме одморче од натпревари и овој викенд ...
--- надополнето: 13 септември 2012 во 23:26 ---
Rosemberg нишо од позајмица така ?
Ве јадеме во секој погледСе познава дека си од Macedonian Reds тимот . Одма грешки .
Освен во точност на информации .Ве јадеме во секој поглед