Фан Клуб: Италија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.275
Brace yourself more Milan VS Juve comments are coming :icon_lol:

ЅВЕРОВИ ОД ГОЛМАН ПА СЕ ДО НАПАЃАЧ !!!! :cuc:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Brace yourself more Milan VS Juve comments are coming :icon_lol:

ЅВЕРОВИ ОД ГОЛМАН ПА СЕ ДО НАПАЃАЧ !!!! :cuc:
кажав нее битно од кој тим одаагат битно е да се изигра на ниво а и тоа даде резултат кога италија нее под притисиок не игра на ниво но кога е под притисок и те како игра на ниво !

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.304
Честито до Италија, све најдобро во финалето.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пишав за тимската игра на Италија пред некој ден и еве сега со таква игра ја растурија една Германија како никој до сега.Ова е игра која што многу ветува и тоа се виде уште во првиот дуел со Шпанија па со ваква игра големи се шансите Италија да биде освојувачот на ова ЕП.Малку Маркизио го расипа впечатокот за одличната игра со промашувањата на крајот кои не смее да ги има во финалето но сума-сумарум Италија вечерва и одржа лекција по фудбал на Германија.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Ај честито финале, бев на работа 2 смена и го пропуштив натпреварот, ама среќа радиото на мобилниот беше тука и ја слушав.

п.с Моментот беше кога се раздрав како луд во продавница кога Балотели го даде вториот гол. :pos:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Леле колку ќе пиеме у недела сите....

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Маркизио ќе даде гол во финале!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
А бе,Абате колку време е повреден?има шанси да игра?Абате десно,Киелини лево.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ауффииидерзеееееееееееееееен Швабиии, Гранде Италиааа

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.275
Мора сликава и тука да ја постирам, знам дека Боби[Мкд] ќе ја чита темава :icon_mrgr:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Prandelli ima golema zasluga za ovoj tim i vakvata motivacija igra i duh na igracite.Mislam deka ova e eden od najdobrite timovi na Italija sto gi imala,normalno bez nekoi posebno istaknati zvezdi.Igraat kompaktno i cvrsto.Rekov na pocetok deka sve e mozno so Prandelli na ova EURO i toa poleka se pokaza tocno.Sekoja cest, samo napred FORZA ITALY

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.636
Поени од реакции
88.275
добро е да се види по некој фан на фиорентина на темава :)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
А ти гледаш дека и на Дијаманти 7мица му имаат дадено како на Пирло а не ни изигрла блиску до него.
Ова е Германија пријателе, ваљда во првиве 40 минути ти стана јасно зошто Касано и Монтоливо играат (2 асистенции) :D
нема врска муабетот,никој не го оспорува талентот на Касано,ами физичката спрема за вакви натпревари.....се виде дечкото стегна заби да го даде максимумот и папса за 30 минути.....сепак одлично ја сврши својата работа денес

Маестро Прандели нема збор ја препороди репрезентацијата,од тим со дискутабилен квалитет за големи дострели - направи ѕверови !! успешно да парираш на Шпанија,да ги стопиш Англија и Германија,е па не е мала работа,Италија и вака веќе како да го освои првенството

Член од
12 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
402
Касано - Балотели незаменлив тандем во напад, не ја изневерија довербата што им ја укажа Прандели и покрај тоа што едниов штотуку се врати од операција на срце а другиов има проблематично однесување.

За денешниов натпревар сите перфектно изиграа, а мен оф д меч Супер Марио, ги реши Германциве со два потези. :cuc:
Колку ќе ми биде мило да им го збрца (тоа црнечкиот) и на Шпанциве ... :sneaky:

Во финале со ваква игра на Италијаниве како со Германија и Англија, очекувам да им одржат лекција на Шпанциве дека фудбалот не е само пимплање и на крај да го гледаме Буфон како крева трофеј.

Форца Италија

Kajgana Shop

На врв Bottom