- Член од
- 23 февруари 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 5
ja ne znam so go kupile mota ebati toa tranferite.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so se skrevas so bukvive brat :pos2:ja ne znam so go kupile mota ebati toa tranferite.......

^Сакам да дојдат играчишта, за кога ке играме против Манчестер да се види дека и ние можеме да врзиме три подавања. А не само со високи топки и 2 стативи, и после слушам коментари ’’Леееееееееееее среќа немаме’’, никој нема среќа. Милито 7-12 голови. Тиаго = 10-14 натпревари.
ќе биде интересно мислам јас..:salut:Toчно, шпекулациите за Арнаутович се заоструваат и најверојатно и тој ке потпише за Интер . Но сега се поставува прашњето, па нели двајца играчи од средниот ред, колку што знам а и што сум гледал Холандско, Арнаутович игра како крило/втор напаѓач . . . според многумина од forzainter форумот ке се тера онаа формација што ја преферира и Спалети, 4-2-3-1 систем .Гледам и за Арнаутович озбилна станува работата...
Ептен почнавме со трансфери...плус како што некој напомна доаѓа малиот Кутињо, се враќаат фудбалеришта како Кварезма, Суазо, Керлон...:helou:

so se skrevas so bukvive brat :pos2: