Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Добро, момци и девјоки, уште Интер не изиграле со Рубин а вие се ситите на туѓа несреќа, јес да го сваќам целиот ривалитет кој постои и донекаде ве оправдувам, али ипак . . . :)

Teк после победа со Рубин и победа со Аталанта удрете на тие муабети, вака некако без основ се, бар сега за сега. :wink:

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
А да, и уште нешто, можно е Ферара да биде отпуштен па Јуве да се засили за тренер, зашто у моментов ко да го немаат а истото им одговара на Интер.

Ма кој ги ебе бе...

“Ариведерчи!!!“
Во случај Интер да тепа утре уште од сега знам што ке се пее на Меаца, само малце модифицирано, Еуропа лигаа алеее

Иначе ова е момент лани пред дербито со Милан во петото коло.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
Добро, момци и девјоки, уште Интер не изиграле со Рубин а вие се ситите на туѓа несреќа, јес да го сваќам целиот ривалитет кој постои и донекаде ве оправдувам, али ипак . . . :)

Teк после победа со Рубин и победа со Аталанта удрете на тие муабети, вака некако без основ се, бар сега за сега. :wink:
Заеби ти тоа, после ако го папаме од Рубин да не можеме да зуцнеме. Мора да се искористи моментот :pos2:

Ма кој ги ебе бе...

“Ариведерчи!!!“

ПОТПИСИ Vol.2

е ова е веќе резил...Ферара аут, Гус ин :smir:
Тапа ствар ... 4 комада :tapp:
Посакајте му се најдобро на Чиро
1-4 КАТАСТРОФАААА !!!!! Незнам утре како ќе излезам од дома :kesa::kesa::kesa:
Шо сторе бе, 4 гола немаме примено 100 години!

Браос, ова е убаа катастрофа.
Немам коментар , единствено нешто ми е криво за парете што беа фрлени за Мело ... срамота голема срамота е ова :nerv::nerv::nerv::nerv:
И за крај
Чим машината ни се повреди(Сисоко) ни работниите не знаат да работат.

Сочувство...

Патем, ЦСКА даде гол во 96-та минута, Милан издржа во Цирих со играч повеќе... :pos:

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.656
Поени од реакции
721
Ок што сме ние!? Јуве... Тепаме утре т.е. играме доволно за 1/8 финале...
Јас кажав дека една од 3те Италијански екипи не иде у осминафинале (Фиорентина веќе е влезена)... Еве ги пациентите денес, го истрчаа победничкиот круг...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.742
Поени од реакции
6.461
Ете колку е добро да си фан на јуве ке победиш еднаш и мислиш најдобар си арно ама за 2 дена дознаваш дека си тим само за ретки успеси:pos2::pos2::pos2::pos2:многу тазни фаци видов во торино,па добро е интер што им по попуштија вака со овој пораз ке добиеа инфаркт:pos2::pos2:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.756
Цирих хелд бај Милан:pos2:

а најнова вест! играчите на БАерн ќе плаќаат поправка на мрежата, посебно овој тимошчук:kesa:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Милан ќе ја бранел честа на Италијанскиот фудбал и денес на среќа поминаа еден Цирих ги победува.
Утре Интер нема право на кикс.
А кој фатил денес на спорска алал да му е.

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
ОВА Е ШАМАР ЗА ИТАЛИЈАНСКИОТ ФУДБАЛ!!! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Шала на страна го гледав натпреварот тапа беа, Баерн беше класа над нив заслужено испаднаа!

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.842
Ја тек сега сватив зашто Интер им парираа на Јуве кои беа комплетни btw, со Мота, Мунтари и Камби во средина уз Дејо. :toe:

Затоа реков, хедс ап, не смее таа победа на Јуве да ги сруши, Интер играше без Маикон, без Снајди, без Мурињо после 20та минута против тим кој игра на домашен терен и е комплетен, тоа е сценарио кое е аналогно на посрамотување, дебакл, ама . . . . :wink:.

Бидна тоа што бидна, avanti, non molare mai !

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.458
Поени од реакции
6.756
if 100 000 people join, platini will buy Juve a LCD SCREEN so they can watch the CL!:helou:

нова ФБ група!

С

сашенко

Гостин
Дечки ви ја посакувам сета среќа на светот утре од се срце.ПОкрај што сум фан на јувентус јас ја обожавам серија а.И од се срце би сакал да покажете на европа дека италијанските клубови можат да играат исто така добро како и англиските и шпанските и дека се игра фудбал и во италија.Бранете ја честа на серија а и се надевам дека нема да ја разо4арате италија како што јувентус го направи тоа ве4ерва.ОД се срце ви посакувам една убава победа утре и се лесен противник понатака во ЛШ.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ааааааа Јубе како го цицна ааааа каков секс вечерва во Торино -:pos::pos::pos::pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.423
if 100 000 people join, platini will buy Juve a LCD SCREEN so they can watch the CL!:helou:

нова ФБ група!
хаха, priceless!!! :pos2:

Дечки ви ја посакувам сета среќа на светот утре од се срце.ПОкрај што сум фан на јувентус јас ја обожавам серија а.И од се срце би сакал да покажете на европа дека италијанските клубови можат да играат исто така добро како и англиските и шпанските и дека се игра фудбал и во италија.Бранете ја честа на серија а и се надевам дека нема да ја разо4арате италија како што јувентус го направи тоа ве4ерва.ОД се срце ви посакувам една убава победа утре и се лесен противник понатака во ЛШ.
Да си жив и здрав!!! Главата горе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom