Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Se soglasuvam so tebe za pozicijata DA vo pravo si. Megutoa jas sakam da kazam deka nemoze fraerot DA NE SE BORI ZA TIMOT i da ne dava 100% na mec. I javier ne igra lev bek ama dava 100% na sekoj natprevar , Santon e klasicen desen bek ama jose kogo go stava lev bek DETE DAVA 200% na teren. Taa e razlikata od Mario i drugite igraci i toa mnogu me iritira. Jas ocekuvam da se bori i da igra so 100% od svoite moznosti i na koja bilo pozicija igra
Истото сакав и јас да го речам.без разлика што мур требаше да стартува со балотели на место со милито,мурињо го критикуваше марио за неангажираност за незалагање за лежерност,која ја игра на секој меч а не само синоќа.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.840
Se soglasuvam so tebe za pozicijata DA vo pravo si. Megutoa jas sakam da kazam deka nemoze fraerot DA NE SE BORI ZA TIMOT i da ne dava 100% na mec. I javier ne igra lev bek ama dava 100% na sekoj natprevar , Santon e klasicen desen bek ama jose kogo go stava lev bek DETE DAVA 200% na teren. Taa e razlikata od Mario i drugite igraci i toa mnogu me iritira. Jas ocekuvam da se bori i da igra so 100% od svoite moznosti i na koja bilo pozicija igra
Таков впечаток сите добиваме, ама играј ги Руни, Пато или Ван Перси стриктно крилно, со задачи кои се карактеристика за крилни играчи и истиот впечаток и они ке ви го дадат .
Пак, зашто кога Балотели играше на своја природна позиција не го остави тој впечаток ( Џенова, Палермо ), а зашто секогаш кога игра крилно го остава овој впечаток на незаинтересираност, лоша игра и тн и тн .
Сте си го поставиле ова прашање ? Одговорот е очигледен . :toe:

п.с. И лани против Јуве, играше како втор напаѓач позади Ибра, онака, чисто информативно да ве потсетам какви игри дава кога си е на природна позиција .

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Таков впечаток сите добиваме, ама играј ги Руни, Пато или Ван Перси стриктно крилно, со задачи кои се карактеристика за крилни играчи и истиот впечаток и они ке ви го дадат .
Пак, зашто кога Балотели играше на своја природна позиција не го остави тој впечаток ( Џенова, Палермо ), а зашто секогаш кога игра крилно го остава овој впечаток на незаинтересираност, лоша игра и тн и тн .
Сте си го поставиле ова прашање ? Одговорот е очигледен . :toe:
Toa e problem na igracot sto izgleda ima odbvinsot i loso mu se reflektira na igrata ako ne igra na svojata pozicija. Ama nemoj da mi kazes runi deka ne igral i na druga pozicija osven napagac i deka ne grizel deckoto na sekoj natprevar. Vidi go be brat Mario kolkav e. 189 e visok pa toj treba da gi korne u duel site. Na 19 treba da se bori za sekoja topka. I pak ke ti kazam deka ne si vo pravo I bez razlika na pozicija igra MORA DA DAVA 100% od svoite moznosti za site izigrani minuti vo inter. Site znaat deka mario e neviden talent ama deckoto ne se bori dovolno. Zlatan ima izjava deka na 19 ne bil ni blisku do igrata i talentot sto go ima mario. Ama zlatan koa ke vlezese u duel letaa vilici , laktovi se pukaat arkadi. Celiot muabet mi e deka mario mora da se bori mnogu poveke bez razlika na koja pozicja igra. MORA

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.840
Toa e problem na igracot sto izgleda ima odbvinsot i loso mu se reflektira na igrata ako ne igra na svojata pozicija. Ama nemoj da mi kazes runi deka ne igral i na druga pozicija osven krilo i deka ne grizel deckoto na sekoj natprevar. Vidi go be brat Mario kolkav e. 189 e visok pa toj treba da gi korne u duel site. Na 19 treba da se bori za sekoja topka. I pak ke ti kazam deka ne si vo pravo I bez razlika na pozicija igra MORA DA DAVA 100% od svoite moznosti za site izigrani minuti vo inter. Site znaat deka mario e neviden talent ama deckoto ne se bori dovolno. Zlatan ima izjava deka na 19 ne bil ni blisku do igrata i talentot sto go ima mario. Ama zlatan koa ke vlezese u duel letaa vilici , laktovi se pukaat arkadi. Celiot muabet mi e deka mario mora da se bori mnogu poveke bez razlika na koja pozicja igra. MORA
Потенцијалот му е десетукуван, убаво си кажа самиот во овој пост, 189 е висок а го игра КРИЛО, од каде тоа сте убедени дека дечкото не го дал максимумот на овој меч, или вие сте со оноа, ако изгуби топка и не се бори значи е тиња, епа јебига, у гени му е да е НАПАЃАЧ, или ако се лажеме и Ибра се бореше за секоја изгубина топка, срце на терен оставаше во тој поглед .

Просто ко грав, секогаш кога игра на природна позиција, муабетите за незаинтересираност и лоша игра ги нема, секогаш кога игра крилно, истите муабети егзистираат . Па и Ибра да го играа стриктно крилно ке имавте буквално, буквално иста слика . Руни може да се постави крилно зашто е низок, брз и експлозивен башка тоа е Англија, ама од она што може да го понуди ко напаѓач и она што може да го даде само како крило има разлика црно со бело .

Така е и со малиов у Интер, го барате максимумот од него, од напаѓач, крилно, а заборавате дека класични крила, играчи кои цел живот играле на таа позиција не успеаа во Интер ( Мансини и Кварезма ) . :smir:
Понови членови сте, истиот муабет и јас го имам правено за малиов, буквално истиот, ама во моментов сменив мислење баш ради ова што сега го говорам, се додека не игра на своја позиција, вие ке гледаде таква слика од него, погрешна, во здрав памет неможам да очекувам добра игра од дете, високо 189 чија природна позиција е напад,крилно. :toe:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
а ти сериозен си???

според тебе Интер беа толку изморени што неможе да победат тим составен од некојси Бертагњоли,Андреоли,Бриги,Фати,Окака и Тонето... како што кажуваш вие се изморивте со Динамо,а "одморениот" играчки кадар на Рома го искористи тоа и извлече бод, ако така мислеш нема да се побунам на оваа твое мислење, бидејќи со ова ги искажа можностите на твојот тим

а ова подолу ептен не ми е јасно, да излезат против Рома пред своја публика "без желба за победа" - алал ти вера за ова што го кажа цццц
Можам само да се изнасмеам на твојата тврдоглавост.

Одоговори ми, дали според тебе натпреварување како Европа Лига, е на исто ниво како со Лигата на шампионите?

Како што кажа Син ( да не се повторувам), Интер имаше многу потежок распоред, заразлика од Рома.

Рома не е тим за потценување ако тоа сакаш да го кажеш. Си го искажа можностите на тимот! Изгледа си заборавил дека токму таа Рома веке три години не им дозволува на Интер да ги победат на домашен терен.

Она што ти го кажувам е дека Интер не излезе со најдобриот состав поради замореност на играчите и Мурињо правилно постави со што одмори 3ца првотимци. Ова не е оној Интер што го гледавме во најдобрите натпревари оваа година, но како и да е треба со секаков состав да се оди на победа.

Рома не сакаше да игра по голот на Вучинич. Секој најмал контакт беше причина да се падне и да се одолговлекува времето. Тактиката на Раниери беше добро позната по голот на Рома. Менез не истрча километар, повеке лежеше отколку што играше. Едноставно, пак ке кажам нивна цел беше да се излезе од Меаца непоразен по секоја мера.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Потенцијалот му е десетукуван, убаво си кажа самиот во овој пост, 189 е висок а го игра КРИЛО, од каде тоа сте убедени дека дечкото не го дал максимумот на овој меч, или вие сте со оноа, ако изгуби топка и не се бори значи е тиња, епа јебига, у гени му е да е НАПАЃАЧ, или ако се лажеме и Ибра се бореше за секоја изгубина топка, срце на терен оставаше во тој поглед .

Просто ко грав, секогаш кога игра на природна позиција, муабетите за незаинтересираност и лоша игра ги нема, секогаш кога игра крилно, истите муабети егзистираат . Па и Ибра да го играа стриктно крилно ке имавте буквално, буквално иста слика . Руни може да се постави крилно зашто е низок, брз и експлозивен башка тоа е Англија, ама од она што може да го понуди ко напаѓач и она што може да го даде само како крило има разлика црно со бело .

Така е и со малиов у Интер, го барате максимумот од него, од напаѓач, крилно, а заборавате дека класични крила, играчи кои цел живот играле на таа позиција не успеаа во Интер ( Мансини и Кварезма ) . :smir:
Понови членови сте, истиот муабет и јас го имам правено за малиов, буквално истиот, ама во моментов сменив мислење баш ради ова што сега го говорам, се додека не игра на своја позиција, вие ке гледаде таква слика од него, погрешна, во здрав памет неможам да очекувам добра игра од дете, високо 189 чија природна позиција е напад,крилно. :toe:
Abe brat eve ti si go smenil mislenjeto za mario , jas se uste ne go menuvam moeto mislenje vo pogled na angaziranosta na natprevari i se sekavam na izjava na mourinho deka deteto treniralo so 20% od svoite moznosti na trening , a kade bi bil ako dava 100% i natrening. Znaci maliot i natrening ne se angaziral dovolno. Moze neznaes moze ne si treniral fudbal ja imam igrano i vo prva i vtora makedonska liga ali brat kako ke pristapis na trening taka ke se reflektira i na natprevar. za ova ne ni se poklopeni mislenjata jbg , a za pozicijata da te podrzuvam. U sekoj slucaj slucaj dvajcata razmisluvame za dobroto na inter

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Никој не вели Балотели е салаб тој имао громен талент.Со Руни не може да се прави споредба Руни прави партал на средина се бори одзема топки колку истрчува Руни на еден меч Бало на 10 не истрчува.Добро прави Мурињо што го критикува ако не го критикува ќе летне во облаците Марио тој е таков карактер по препотентен е и од Ибра.А верувајте ако не го слуша на Мурињо толку од неговата кариера во Интер.Да не стане како Ањелка да го гонат од секој клуб кај игра и на 30 да му дојде паметот.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.840
Abe brat eve ti si go smenil mislenjeto za mario , jas se uste ne go menuvam moeto mislenje vo pogled na angaziranosta na natprevari i se sekavam na izjava na mourinho deka deteto treniralo so 20% od svoite moznosti na trening , a kade bi bil ako dava 100% i natrening. Znaci maliot i natrening ne se angaziral dovolno. Moze neznaes moze ne si treniral fudbal ja imam igrano i vo prva i vtora makedonska liga ali brat kako ke pristapis na trening taka ke se reflektira i na natprevar. za ova ne ni se poklopeni mislenjata jbg , a za pozicijata da te podrzuvam. U sekoj slucaj slucaj dvajcata razmisluvame za dobroto na inter
Ти не го разбираш мојот муабет очиглено, стави го Ибра на истата позиција на Марио истото мислење и за Ибра ке го имаш, стави го Пато на истата позиција на Марио, истото мислење и за Пато ке го имаш, стави го еден Тоти на позицијата на Марио, истото мислење и за Тоти ке го имаш . :toe:
Ете ти си играл во прва и втора македонска игра, знаеш што е во гените на напаѓачите, па ако ти текнува Ибра на моменти колку незаинтересирано и отсечено делувал на времето тоа чудо едно е, со Наполи лани ко soft тренинг да имаше а не меч кој одлучува за титулата .
Затоа нонстоп говорам, не е случајно што кога Балотели игра како главен или како втор напаѓач секогаш за него имаме добри зборови, а кога игра како крило, секогаш на сцена стапува истиов овој муабет, па и со Бари исто беше во прво коло, кога влезе како крило и заедно со Кварезма дејствуваа на тие позиции .
Еве, да ве потсетам, со Џенова играше како главен напаѓач постигна гол, со Палермо само 45 минути играше како втор напаѓач т.е. како партнер на Ето во нападот, намести еден гол, беше направен пенал врз него и даде 2 гола . :toe:

Тој муабет на Мурињо за Балотели беше минатата сезона, истото во моментов во ниеден наврат не го споменал, последното е што го критикуваше за играта во последниот меч, толку .
Ја ви гарантирам дека Се додека Супер Марио е користен како крило, Интер од него ке нема никаква корист, а вие овде сеуште ке сте со тој став дека дечкото не се ангажирал, играл лошо и не го дал својот максимум .

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.681
Поени од реакции
816
Треба да го игра ко напаѓач... Се сложувам целосно со Syn.
Мурињо се излета малце со изјавата... Најверојатно дадена во своевидна афектна состојба. Целата екипа потфрли, не само Марио. Подобро да се вадеше на умор и да каже дека е +5, а не да пљука по Балотели кој на прошлите утакмици беше клучен за Интер.
Ајде 2 недели пауза има, после тоа со нови сили (и по некоја нова повреда) продлжуваме...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ти не го разбираш мојот муабет очиглено, стави го Ибра на истата позиција на Марио истото мислење и за Ибра ке го имаш, стави го Пато на истата позиција на Марио, истото мислење и за Пато ке го имаш, стави го еден Тоти на позицијата на Марио, истото мислење и за Тоти ке го имаш . :toe:
Ете ти си играл во прва и втора македонска игра, знаеш што е во гените на напаѓачите, па ако ти текнува Ибра на моменти колку незаинтересирано и отсечено делувал на времето тоа чудо едно е, со Наполи лани ко soft тренинг да имаше а не меч кој одлучува за титулата .
Затоа нонстоп говорам, не е случајно што кога Балотели игра како главен или како втор напаѓач секогаш за него имаме добри зборови, а кога игра како крило, секогаш на сцена стапува истиов овој муабет, па и со Бари исто беше во прво коло, кога влезе како крило и заедно со Кварезма дејствуваа на тие позиции .
Еве, да ве потсетам, со Џенова играше како главен напаѓач постигна гол, со Палермо само 45 минути играше како втор напаѓач т.е. како партнер на Ето во нападот, намести еден гол, беше направен пенал врз него и даде 2 гола . :toe:

Тој муабет на Мурињо за Балотели беше минатата сезона, истото во моментов во ниеден наврат не го споменал, последното е што го критикуваше за играта во последниот меч, толку .
Ја ви гарантирам дека Се додека Супер Марио е користен како крило, Интер од него ке нема никаква корист, а вие овде сеуште ке сте со тој став дека дечкото не се ангажирал, играл лошо и не го дал својот максимум .
Jas te razbiram sto sakas da mi kazes. Megutoa na santon mu bese smeneta go nemav istoto meilsnje. Na javier mu bese smeneta pozicija od desen bek kade igrase 10 godini go stavija u sredina go nemam istoto mislenje. Chivu od klasicen defanzifec koa ke go stavea u sredina go nemav isatoto mislenje. KAMBIASO OD KALSICEN IGRAC OD SREDEN RED go stavi murinho nekolku natprevari lani da igra DEFANZIVEC go nemav istoto mislenje. Lugeto se borea i davaa 100% na koja i pozicija i da igraat

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Сантон и Балотели се повикани за младинската репрезентација на Италија. Касираги изјави дека двајцата се клучни играчи за тимот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Треба да го игра ко напаѓач... Се сложувам целосно со Syn.
Мурињо се излета малце со изјавата... Најверојатно дадена во своевидна афектна состојба. Целата екипа потфрли, не само Марио. Подобро да се вадеше на умор и да каже дека е +5, а не да пљука по Балотели кој на прошлите утакмици беше клучен за Интер.
Ајде 2 недели пауза има, после тоа со нови сили (и по некоја нова повреда) продлжуваме...
А ти само насловот ли го прочита или цела изјава тој кажа за повеќе играчи критики и ова го кажа за Балотели.И кој е тој Балотели да не смее за него да се каже ништо Роналдо да не е.Го критикуваше Мурињо и пред 2 недели кога рече дека на тренинг ич не се залагал.
За Балотели вака беше прашањето Балотели??
Балотели денес беше блиску до нулата не ми се допадна неговиот однос,со Станкович повреден без можнос за замена,Снајдер супер изморен со Милито на граница на можности.Балотели има 19 години и треба да биде поангажиран.Пробав се со него да бидам помил,покритичен,поблизок,го пробав во сите тактики и позиции.Повеќе не можам да направам.
Кога го пуштаме на терен може даочекуваме од него да биде одличен или да биде за никаде.

Јас сум на страна на Мурињо сигурно не сум поголем стручњак од него.Знам лани како го форсираше Кварезма на почетокот овој не ја искористи шансата и сега го нема никаде.
Значи не е проблем како Балотели одиграл во нападот туку што не се залага на средина кога гледа дека колегите се отепани од умор а тој како да гледа од нив и тој си одмара наместо да се растрча на средина.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.299
Поени од реакции
46.840
Jas te razbiram sto sakas da mi kazes. Megutoa na santon mu bese smeneta go nemav istoto meilsnje. Na javier mu bese smeneta pozicija od desen bek kade igrase 10 godini go stavija u sredina go nemam istoto mislenje. Chivu od klasicen defanzifec koa ke go stavea u sredina go nemav isatoto mislenje. KAMBIASO OD KALSICEN IGRAC OD SREDEN RED go stavi murinho nekolku natprevari lani da igra DEFANZIVEC go nemav istoto mislenje. Lugeto se borea i davaa 100% na koja i pozicija i da igraat
Да де, Хавиер, затоа гледај го во моментов Хавиер како бек, која корист во моментов тимот ја има од него ?

Во Аргентина дури и го изгуби првотимскиот статус зашто многу лошо играше како бек, во Серија А како бек играше против Бари, тотално некорисен, Рома, тотално некорисен и мислам имаше уште еден меч, не ми текнува .
Или, ај вака, колку кросеви и нафлени топки имаше Хавиер на оние мечеви во кои играше како бек ?! Смеам ли ја тука да речам дека Хавиер вчера, или на мечот со Бари не го дал својот максимум ? Смеам, ама нема тоа да го кажам, него ке ти речам дека капитенот како бек е веќе тотално некорисен, годините го направија своето, 5 години игра у средина и таму треба да остане и да не мрда .

Камби е деструктивец, дефанзивен играч од средина за врска, може да игра и централно одбрана, мада ако се сеќаваш лани, со Рома, директно кумуваше за еден гол , оној третиот на Рома па не беше критикуван од Мур.

Киву у средина ? Епа друже, кога Киву играше у средина Интер имаше играч помалце на теренот, тоа беа мечеви ко оној со Јувентус пред 2 сезони дома ( последен пораз на домашен терен ), оној со Аталанта лани ( одржана лекција ) .
Е, пример на место, Киву во средина, типичен пример за ситуацијата со Балотели, како игра човек кој од позиција во одбрана и лев бек е ставен во средина, тотално некорисен за екипа дури, на моменти и дестркутивно влијае врз цела игра . :toe:
Смеам ли ја тука да кажам, па Киву не го даде својот максимум ? Смеам, ама како можам да барам максимум на терен од играч кој игра на позиција тотално непозната за него, дури и да го дава својот максимум, пак ке остане играч мање на терен, тотално разбирливо .

По која основа велиш дека Киву го дал максимумот во средина, а тимот со него имаше играч мање на терен, а велиш Балотели не го дал максимумот, а исто ко Киву, играл лошо на за него неприродна позиција .

Кога Мурињо ке го игра Балотели на она место кое нему најмногу му одговара ке правиме муабет за играта на Супер Марио, вака крилно нема смисла за дискусија, примерот со Киву ти беше на место, добро ме потсети на тој момент .
Кварезма и Мансини крилно беа лоши и не беа по вкус на Мурињо, а не па дете од 18 години, кое е напаѓач . :tapp:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Да де, Хавиер, затоа гледај го во моментов Хавиер како бек, која корист во моментов тимот ја има од него ?

Во Аргентина дури и го изгуби првотимскиот статус зашто многу лошо играше како бек, во Серија А како бек играше против Бари, тотално некорисен, Рома, тотално некорисен и мислам имаше уште еден меч, не ми текнува .
Или, ај вака, колку кросеви и нафлени топки имаше Хавиер на оние мечеви во кои играше како бек ?! Смеам ли ја тука да речам дека Хавиер вчера, или на мечот со Бари не го дал својот максимум ? Смеам, ама нема тоа да го кажам, него ке ти речам дека капитенот како бек е веќе тотално некорисен, годините го направија своето, 5 години игра у средина и таму треба да остане и да не мрда .

Камби е деструктивец, дефанзивен играч од средина за врска, може да игра и централно одбрана, мада ако се сеќаваш лани, со Рома, директно кумуваше за еден гол , оној третиот на Рома па не беше критикуван од Мур.

Киву у средина ? Епа друже, кога Киву играше у средина Интер имаше играч помалце на теренот, тоа беа мечеви ко оној со Јувентус пред 2 сезони дома ( последен пораз на домашен терен ), оној со Аталанта лани ( одржана лекција ) .
Е, пример на место, Киву во средина, типичен пример за ситуацијата со Балотели, како игра човек кој од позиција во одбрана и лев бек е ставен во средина, тотално некорисен за екипа дури, на моменти и дестркутивно влијае врз цела игра . :toe:
Смеам ли ја тука да кажам, па Киву не го даде својот максимум ? Смеам, ама како можам да барам максимум на терен од играч кој игра на позиција тотално непозната за него, дури и да го дава својот максимум, пак ке остане играч мање на терен, тотално разбирливо .

По која основа велиш дека Киву го дал максимумот во средина, а тимот со него имаше играч мање на терен, а велиш Балотели не го дал максимумот, а исто ко Киву, играл лошо на за него неприродна позиција .

Кога Мурињо ке го игра Балотели на она место кое нему најмногу му одговара ке правиме муабет за играта на Супер Марио, вака крилно нема смисла за дискусија, примерот со Киву ти беше на место, добро ме потсети на тој момент .
Кварезма и Мансини крилно беа лоши и не беа по вкус на Мурињо, а не па дете од 18 години, кое е напаѓач . :tapp:
Da ama ovie igraci koga im bea smeneti poziciite mou vo nieden slucaj ne rece deka ne davale 100% za timot.

Za javier kako bek. Deckoto igra defanzivno koga e bek zatoa sto maikon ide napred celo vreme. Ako taka gledas za javier kazi mi kolku krosevi i nafrleni topki imame po levo od strana na chivu ? Nemame nitu eden gol dadeno od chivu zatoa sto i toj se povlekuva vo odbrana do samuel i lucio koga gazi maikon napred. Istot e i so Javier. Po taa tvoja matematika sakas da kazes deka i Chivu e nekorisen kako lev bek ?

kambi kumuval za gol ? da kumuval. Lucio i javier kumuvaa za gol so kiev. vcera greska na cesar za gol roma. Kumuvale ama ne igrale so 50% od svoite moznosti I ZATOA NE SE KRITIKUVANI OD MOU. Murinjo go kritikuva mario zasto ne dava 100%. I santon zgresi so sampa pa mou ne go kritikuvase za greskata !!!

Murinho do sega nema kritikuvano igrac za greska ako padne gol. Sega baloteli e kritikuvan za negovato zalaganje na teren

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Е Сан Занети најде да ги критикуваш па тој на 36 години игра и средина и бек и тоа игра добро секогаш на исто ниво.Поголем професионалец од него нема во Италија Бало баш од него треба да гледа.Гледај и за вчера пак Занети има најдобра отценка
http://inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3793&C=pagelle&L=it
Јас Занети никогаш нема да го критикувам не затоа што е легенда туку затоа што игра одлично.А за Аргентина и првотимски статус па само ќе кажам дека Бурдисо им беше првотимец до пред еден месец.
Пак ќе кажам проблемот на Интер не е нападот дават доволно голови напаѓачите проблемот е средината.

Но сега за сега е добро и во Сериа А и во ЛШ сме први.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom