Фан Клуб: Валенсија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Браво мајстори, ајде уште 2-3 дадете :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Auff ke gi sredite na brza raka.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Ау дечки не изигравав Сладоледџија стварно ми е криво и тоа ептен. Катастрофа.. :( :place:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.419
Поени од реакции
16.698
Абе невидено, 3 гола си ги дадоја за на крај да го попијат на овој начин.
Дефинитивно незаслужено.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
каква трагедија човече :confused: :(

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
стварно жалосно, ах бре, а колку сакав вие да влезите.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.296
Поени од реакции
7.023
Ццц....уште не ми се верува како излегоа синоќа у п.м. Иначе фан сум на Валенсија уште од времето на Кили Гонзалес,Мендиета,Санти Кањизарес,Рубен Бараха

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Ццц....уште не ми се верува како излегоа синоќа у п.м. Иначе фан сум на Валенсија уште од времето на Кили Гонзалес,Мендиета,Санти Кањизарес,Рубен Бараха
и мене уште не ми се верува како можеше тоа да се случи ... голот го гледав 10 пати, ги гледав и последните 10 минути и не ми е јасно како можеше :(
Севиља тотално незаслужено влезе во финале, кога ќе ми текне- влегоа во ЛЕ како 9то пласирани од ЛаЛига :confused:, на пенали пројдоа со Бетис, гол од офсајд во првата утакмица и сега ова :place:

да се надеваме дека продажбава ќе заврши на најдобар можен начин и дека ќе дојде некој што ќе инвестира во екипата..
иако стручниот штаб и без тоа работи на засилувања.
Отаменди е веќе потпишан(12 милиони), Родриго Де Пол исто и он (според претседателот на Расинг(5.5 милиони)) и Мауро Зарате има постигнато договор со Валенсија :)
мило ми е што пак ќе има колонија од аргентински фудбалери во Валенсија (y)

иначе Валенсија оваа година ќе игра на Емирати купот кој се одржува во Лондон.

Арсенал е домаќин, а Валенсија последен пат на овој турнир играше пред 7 години.
- кога го видов ова, одма ми текна на голот на Виља против Интер на истиов турнир од пред 7 години. :)

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
@MkDon
http://en.valenciacf.com/darkosdream

:)
може си видел за ова, ама сепак да те информирам и така имаш еден куп ствари од Валенсија, напрај видео и може ќе ти заѕвонат на врата :)
сите 4 епизоди:
https://www.youtube.com/watch?v=qNQpjjLQD2A&list=PLKgTqZl6SkqJgpYXWEpvJmp-g0rmmXDhh

п.с. Салво е легенда :cool: штета што дојде во Валенсија во тешко време.

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
@MkDon
http://en.valenciacf.com/darkosdream

:)
може си видел за ова, ама сепак да те информирам и така имаш еден куп ствари од Валенсија, напрај видео и може ќе ти заѕвонат на врата :)
сите 4 епизоди:
https://www.youtube.com/watch?v=qNQpjjLQD2A&list=PLKgTqZl6SkqJgpYXWEpvJmp-g0rmmXDhh

п.с. Салво е легенда :cool: штета што дојде во Валенсија во тешко време.
Naah man :D Јас попрво би бил зад камерата :) Мене ми е доволно што многу од позадините кои ги направив за Валенсија на големо се вртат низ нетов :D

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Naah man :D Јас попрво би бил зад камерата :) Мене ми е доволно што многу од позадините кои ги направив за Валенсија на големо се вртат низ нетов :D
само така продолжи (y)

иначе од овие што ги спомнуваат, ти кого посакуваш да ја купи Валенсија ?

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
само така продолжи (y)

иначе од овие што ги спомнуваат, ти кого посакуваш да ја купи Валенсија ?
Според сето oва што се шпекулира (бидејќи никој не знае точно, а медиумите во Шпанија како и нашиве си имаат заземено страна и најчесто бранат нечии интереси) според мене најдобра опција е Wanda by far. Кинезот е спонзор на цела кинеска лига, и ми изгледа како човек кој го сака спортот и кој ќе ја направи Валенсија шампион. Овие Cerberus ми се сомнителни бидејќи таму прсти имаат замешано шпански бизнисмени и поранешни членови на Банкија, така да тие од старт отпаѓаат за мене како и за мнозинството фанови на Валенсија. Лим е така-така иако мислам дека тој нема шанси да победи и дека битката ќе се води меѓу Wanda и Cerberus.

Плус се збори дека ако победи Wanda или Lim, Салво би останал претседател на клубот, а доколку победи Cerberus би можел да се врати и Љоренте :eek: заедно со Албелда.

Салво очигледно нема да гласа за Cerberus, како и Аурелио Мартинез од Фондацијата кој изјави дека не сака да го продаде клубот на инвестициски фонд како Cerberus, но остануваат уште два гласа од Банкија и Comunitat Valenciana кои можат да ја заебат работата.

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Според сето oва што се шпекулира (бидејќи никој не знае точно, а медиумите во Шпанија како и нашиве си имаат заземено страна и најчесто бранат нечии интереси) според мене најдобра опција е Wanda by far. Кинезот е спонзор на цела кинеска лига, и ми изгледа како човек кој го сака спортот и кој ќе ја направи Валенсија шампион. Овие Cerberus ми се сомнителни бидејќи таму прсти имаат замешано шпански бизнисмени и поранешни членови на Банкија, така да тие од старт отпаѓаат за мене како и за мнозинството фанови на Валенсија. Лим е така-така иако мислам дека тој нема шанси да победи и дека битката ќе се води меѓу Wanda и Cerberus.

Плус се збори дека ако победи Wanda или Lim, Салво би останал претседател на клубот, а доколку победи Cerberus би можел да се врати и Љоренте :eek: заедно со Албелда.

Салво очигледно нема да гласа за Cerberus, како и Аурелио Мартинез од Фондацијата кој изјави дека не сака да го продаде клубот на инвестициски фонд како Cerberus, но остануваат уште два гласа од Банкија и Comunitat Valenciana кои можат да ја заебат работата.

Љоренте е дебил и неможам да го смислам, а на Албелда незнам колку пари му имаат понудено само за да привлече подршка од навивачи, беше одличен играч али искрено не ми делува интелегентно за он да биде спортски директор и да го прави тимот :)

мене Лим ме живцира некако, прво зошто он сам си изнакупувал играчи. Знам дека сите тие се одлични од Гарај до Родриго Морено, ама чекај ја мислам дека тренерот и спортскиот директор треба да имаат улога тука (дали се уклапаат у систем итн.), второ што веќе има пробано да купи 5 клуба и не успеал (сигурно нешто не е во ред.)

Русите што се спомнуваат (Zolotaya Zvezda), незнам што намера имаат, ама имаше нешто ако они бидат нови газди Хавиер Зубиратс ќе се врател во клубот како спортски директор :eek: човекот што го донесе Виља, Бенитез, Аимар итн.

иначе и Ванда е мој фаворит (y) баш вчера мислам изјави дека Новата Местаља има да ја направи да биде најубавиот стадион ;)
е сега уште на почеток викаа дека неговата понуда е најслаба на спортски план, негде 40-50 милиони во трансфер рок. . ама кога ќе видиш колку трошеше Валенсија во изминативе 6-7 години ова би било екстра (а може и да се предомисли :D), најбитно е да се зачуваат некои играчи и да им се понудат нови договори (Бернат, Пако, Парехо, Алвес).
ако победи Ванда замисли после цела Кина ќе навива за Валенсија :ROFLMAO: неможе да биде лошо колку само дресови ќе се продаваат таму + Адидас од следната година :) а да и исто така сакам зошто Салво ќе остане претседател, некако овој човек ми е голем визионер

Kajgana Shop

На врв Bottom