Како да пие, има он трауми уште од ова:п.с. ако забележите убаво кога наздравуват сите во авионот, само меси не пие алкохол![]()
So Ferguson e podruga rabotata.Без провокација но дали индиректно кажуваш дека Фергусон не е голем тренер?
ја колку шо памтам Иниеста беше резерва кога беше Рајкард на кормилото, и малку ми се даваше шанса во прв состав. Меси не беше толку уигран, Чави имаше одлични пасови и асистенции, али не како моменталната состојба. додека беше Рајкард целата игра на Барса се сведуваше на Роналдињо. немаше таква подмачкана игра, така да кога да видеш Пеп е главниот виновник за моменталната игра на Барса. викаш Пеп ја зел најдобрата генрација од тацна на Рајкард. каде е Ето, Деко, Жили, Едмилсон, Маркез, Ларсон итн. Најдобрата генерација ја извади токму Пеп од Ла Масија, Педро, Бускец, Кркич итн. + ги купи Алвес, Пиќе (Ла Масија), Цеск (Ла Масија), Виља. Меси, Чави и Иниеста се едни од најзаслужните за моменталната Барса, ама како шо реков, додека беше Рајкард немаа таква уиграност. така да ако не сте го знаеле ова не треба да думате на празно дека дојдел на готово Пеп.So Ferguson e podruga rabotata.
Aj eve ke go parafraziram moeto prethodno mislenje.
Neka ostane i Guardiola 20+ godini so Barsa, so slicen uspeh i 3-4 novi jaki generacii izvadeni vo istiot period, kje mu se racuna
Da ne zaobikoluvame, muabetot mi e deka Pep ja zema ovaa "sredena" i najverovatno najdobra fudbalska generacija na site vreminja, manje-vishe na "tacna" od Rajkaard.
Rajkaard bese toj sto vo ogan gi frli i Xavi i Iniesta , pa i Messi - za mene definitivno dvizeckata mokj na denesna Barselona.
I pak kazuvam, ne deka Guardiola e los strateg, tuku mislam deka ne e do TOLKU dobar. Se dodeka ne me protivreci vo naredniov period.
-se izvinuvam za latinicava, od rabota pisuvam
Меси, Иниеста и Чави.me intersira za koj glasal rajkard
ја колку шо памтам Иниеста беше резерва кога беше Рајкард на кормилото, и малку ми се даваше шанса во прв состав. Меси не беше толку уигран, Чави имаше одлични пасови и асистенции, али не како моменталната состојба. додека беше Рајкард целата игра на Барса се сведуваше на Роналдињо. немаше таква подмачкана игра, така да кога да видеш Пеп е главниот виновник за моменталната игра на Барса. викаш Пеп ја зел најдобрата генрација од тацна на Рајкард. каде е Ето, Деко, Жили, Едмилсон, Маркез, Ларсон итн. Најдобрата генерација ја извади токму Пеп од Ла Масија, Педро, Бускец, Кркич итн. + ги купи Алвес, Пиќе (Ла Масија), Цеск (Ла Масија), Виља. Меси, Чави и Иниеста се едни од најзаслужните за моменталната Барса, ама како шо реков, додека беше Рајкард немаа таква уиграност. така да ако не сте го знаеле ова не треба да думате на празно дека дојдел на готово Пеп.