Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
И конечно ете го Ибра постигнува гол,одлична топка од Туре:smir:

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Ја да ја водам Барса, и минатата недела, а и сега у среда би го играл Анри, само не со таква улога каква што му дава Пеп, него многу понапаѓачки ориентиран. Исто и Ибра. Мислам дека најпаметно ќе му биде да почне со Анри - Ибра - Меси. И напад од почеток! Фуриозно!

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Ја да ја водам Барса, и минатата недела, а и сега у среда би го играл Анри, само не со таква улога каква што му дава Пеп, него многу понапаѓачки ориентиран. Исто и Ибра. Мислам дека најпаметно ќе му биде да почне со Анри - Ибра - Меси. И напад од почеток! Фуриозно!
Незнам како игра Анри сега, али премногу е бавна играта со него. Да би водел јас во среда би почнал со Педро - Ибра - Меси, а убаво би било Меси да се снајде и како централен, па на десната страна да го играш Хефрен.

B

Beck's

Гостин
Незнам како игра Анри сега, али премногу е бавна играта со него. Да би водел јас во среда би почнал со Педро - Ибра - Меси, а убаво би било Меси да се снајде и како централен, па на десната страна да го играш Хефрен.
isto i denes:kesa:

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Меси уопште не е заинтересиран за утакмицава... Се гледа дека мисли на Интер.

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Точно, ама и со Ибра е спора ако веќе збориме така. Него, зборам боље Анри, само со друга улога во нападот, и поради искуството. Иначе и Хефрен може да изненади :)

Sir Dalton

Ću te patošem!
Член од
30 март 2010
Мислења
54
Поени од реакции
4
Си има врски Трајче, па мора да го играат :D :D :D
Ko na vremeto Rajkard sto go forsirase Oleguer, pa ja si praev film deka Rajakard mu ja onadue devojkata ili zenata pa od griza na sovest go igra u prv tim). A Pep valjda drugari se so tatko mu na Trajce pa zatoa go stava :)

PS Dobra akcija Ibra-Messi ama offside... inace dobar gol dade Messi so lob

Zlatko utna 1vs1 so golmanot na Xerez posle odlicna akcija i pas na Toure

Член од
6 март 2008
Мислења
1.645
Поени од реакции
424
Му смета носот :D :D :D Да ја подобри малце ефикасноста, незапирлив ќе биде. А иначе, без разлика на све, Туре е многу подобар играч од Бускетс.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Важно Бускетс е 100% спремен за Интер.:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop