Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Крај 4-1 за нас. Одлична игра, задоволен сум од натпреварот. :smir:

Ficc

Black & White
Член од
18 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
263
Честито победа, Меси ... немам зборови, браво и за Ибра. Одличен натпревар. =D

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Според мене:

Валдес- 6.5- Не можеше да направи ама баш ништо за голот. Грешка на одбраната што го остави така да се шета Серано низ теренот. Немаше друга работа.

Алвес- 7.5- Уште еден одличен натпревар од Алвес. Ме загрижуваше на почеток од сезоната ама влегува во форма.

Пике- 7- Може да се каже дека Пике ја презема улогата на лидер на одбраната од Пујол оваа сезона. Многу постабилни бевме со него во одбраната отколку со Маркез.

Пујол-6- Некако губеше концентрација на моменти, а беше и делумно крив за голот.

Абидал -7- Добро, многу добро. Имаше неколку одлични натппревари во претсезоната и на почетокот од сезоната. Сега уште да најде некоја константност и да може да поврзе десетина утакмици вака.

Бускетс -6- Ја врши работата и тоа е тоа. Не се истакнува премногу.

Чави- 8.5- Вообичан натпревар за Чави. Диктираше темпо, многу точни пасови, и то.

Кеита- 8 - Импресивен напредок во споредба со лани. Лани некако се плашеше да учествува во офанзивната игра, а сега е среќен да шутира и да прави долги пасови.

Меси- 9 - Што да зборам. Му дадов девет затоа што Сантандер се премногу слаби. Пет гола во три утакмици и една асистенција.

Ибра- 9 - Си го задржа просекот за гол од натпревар и направи една одлична асистенција. Сега за сега 4 гола и 2 асистенции во 4 утакмици.

Анри- 7 - Не е ефикасен. Игра добро заинтересиран е ама не дава голови. Ај валјда има гол-криза во моментов и ќе почне да дава голови скоро.

Ињеста - / - Не е во форма ама се враќа полека.

Маркез - Тапа. Крив е за голот ама ова му е првиот натпревар по повредата па простено му е.

Педро - трчкаше лево десно ама ништо не направи.

I

IBIZA SOUND

Гостин
dobro e dobro e,duri i prekrasno
messi za pretsedatel:vozbud:
ama i ibra e dobar 4 meca 4 gola,i da se molime deka povredata ne mu e seriozna

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Супер игра, заслужена победа без никакво префорсирање, рутински завршена за 45 мин. :wink:

Член од
2 јули 2009
Мислења
230
Поени од реакции
0
dobro e dobro e,duri i prekrasno
messi za pretsedatel:vozbud:
ama i ibra e dobar 4 meca 4 gola,i da se molime deka povredata ne mu e seriozna
хахах луд си зими све ме пресмеа меси за претседател:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:бтв уште едеен победен натпревар за барса титулата пак ќе биде наша годинава:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Честито победа. Ги скапавме, одлична игра, Меси и Ибра зверови дар-мар правеа во одбраната на Сантандер :)

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
So malo zadocnuvanje, Cestitam pobeda.
Messi e Ogan, neznam kako da go narecam ednostavno Najdobar... nema podobar vo Kosmosov :):) :toe:

Pozz.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom