tufekciev
Барсa <3
- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 2.242
- Поени од реакции
- 802
Копачките на Иниеста со кои го даде . Собраните пари (1420 евра е почетна цена) ќе одат за лекување на дете со церебрална парализа.
Ајде кој има пари за трошење, ем копачките на Иниеста дома, ем му помагаш на болно дете.
П.С. Аукцијата е забранета за фанови на Челзи !![]()
Грешка си
Овај како за пензија да аплицира кај нас
Надевај се да не е вистина.
Арсен не бара ништо,бидејќи Цеск не е за продавање.Плус овој Сантос 20 милиони вреди?:uvo:Според Спорт... Арсен бара 40 милиони + Џони Дос Сантос за Фабре. Сонувај Арсенчо. :bip:
Иниеста напиша:"Cesc wants to be with us, but he told me how close the Arsenal fans are to his heart,"
"He is a special player and I hope he wins the title at Arsenal this season.
"For them to win Cesc will have to stay fit and injury-free but he deserves to finish with a title.
"For all the work and effort he has put in at Arsenal it would be a shame if it was all fruitless.
"I have seen time after time Lionel Messi win games for Barcelona when the rest of the team have not been on form and Cesc can do that for Arsenal this season."
"Arsenal are not as strong as Chelsea. But they try and play football the way it was intended to be played and that should be rewarded."
"Cesc is such a special player that he could carry a team to the title on his own and I hope he does it this coming season.
"It would be brilliant if Arsenal's hero could lift the title as captain during his last season.
"I think that it would be fantastic for everybody."
Сена е одличен бе што зборите. Стар е ама не купуваме првотимец. Кога е во форма е еден од најдобрите ДМ во Шпанија. Сетете се како играше на европското со Шпанија и со Виљареал. Лани имаше многу проблеми со повреди ама уште има 2-3 години во него.
Тоа кажи им го на Спорт. Ја само ја пренесувам веста од весникот...Арсен не бара ништо,бидејќи Цеск не е за продавање.Плус овој Сантос 20 милиони вреди?:uvo:
Па гледам се запаливте на шпекулацијата...Тоа кажи им го на Спорт. Ја само ја пренесувам веста од весникот...
Џони вреди многу повеќе. Тиаго истотака. Јас не би прифатил трампа на еден од овие двајца за вашиот капитен, камоли да доплаќам 40 милиони.
Дај боже да остане Фабрегас кај вас летово. Наредното лето помали суми ќе бидат во прашање верувај.
Ќе видиш како ќе падне коа ќе собере храброст јавно да каже дека сака да си оди. Следново лето или наредното не ми е битно.Не ми се брза ни мене ни на Росел, ни на Пеп.Па гледам се запаливте на шпекулацијата...)
Недокажен играч,повеќе од 20 милиони,ваув...)
Инаку Цеск има уште 5 години од договорот.Во следните 2 сезони цената нема да падне.:smir:
Not going to happen,ни за милион години.Плус неговите желби не ја диктираат неговата цена,зашто да се намали?Ќе видиш како ќе падне коа ќе собере храброст јавно да каже дека сака да си оди. Следново лето или наредното не ми е битно.Не ми се брза ни мене ни на Росел, ни на Пеп.
40 милиони имате понуда.Повеќе не добивате у секој случај.
Моли се да ја искористат шансата годинава горенаведените двајца недокажани играчи. Само во тој случај капитенот останува ваш до крајот на договорот.
Е јебига, така функционира трансфер пазарот. А дали ќе се случи или не, ке видимеNot going to happen,ни за милион години.Плус неговите желби не ја диктираат неговата цена,зашто да се намали?)
Цеск си вреди 60 милиони,сега што Барса нема пари да даде толку за него тоа е друга работа.Незнам дали знаете,но уште должите пари за трансферите на Анри и Хлеб.)
па што се секирате имате пари за зимањеNot going to happen,ни за милион години.Плус неговите желби не ја диктираат неговата цена,зашто да се намали?)
Цеск си вреди 60 милиони,сега што Барса нема пари да даде толку за него тоа е друга работа.Незнам дали знаете,но уште должите пари за трансферите на Анри и Хлеб.)
Види,Цеск има премогу почит спрема Венгер и Арсенал и никогаш нема да си го откупи договорот или да излезе јавно и да каже дека сака да си замине.Иако има желба да се врати во Барса,не значи дека е незадоволен и несреќен во Арсенал.Е јебига, така функционира трансфер пазарот. А дали ќе се случи или не, ке видиме![]()
Даваш барање да те стаат на трасфер листа, Ако си паметен ќе ја симнеш цената за да можеш да го продадеш, ако не ризикуваш да имаш незадоволен играч во тимот, или за 2-3 години сам да си го откупи договорот. Само ако ја има храброста (силата) Ако не ќе си остане до крај на договорот.
Пак ке кажам, не е дојден нож до грло за да мора да купува Барса. Росел не се расфрла многу со пари. Да беше Лапорта ќе опнеше сеа 60 милиони без око да му трепне.
А за Хлеб и Анри, повеќето трансфери така се праат, дел од парите сеа, дел се отплаќаат на одреден временски период, ништо чудно.