Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Во фан клуб Реал и Интер се дискутира како да се сопре Меси, а во фан клуб Арсенал се дискутира како да не примаат уште голови.:pos2::pos2:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Se gleda po sudenjeto ako nesakate da go vidite toa e vash problem , megjutoa se poznava sudenjeto i pritisokot. BARCELONA E ODLICEN TIM NEI TREBA POMOS OD SUDII.:toe:MOZEBI LAPORTA E EDEN OD GAZDITE NA BWIN:smir:
Има и попаметни работи од тресење зелени . .. Пушти А1 имаш долина на волците глеај...само пример.. поздравче :helou:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
E lani koj go stavi anonimen sudija od norveshka da sudi chelzi i barcelona .abe aj nekazuvajte prikaski.:)deca ne se palite mnogu.

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Луѓе не ми отвара зулу, некој да не има стрим?Старата глеа БАНДИНИ на тв...не ми дава да глеам утакмица :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
barca i godina e shampion:) ne zatoa stoe najdobra tuku zasto taka mora da bide :) taka rekoa cickovcite u crno:)

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Комши...да ви го пофалам Меси..пред се...премнгоу добра акција...а пред се и по шасната за 4 гол во прво полувреме...Секоја чест..Не ви бега оваа година Лигата на Шампиони...Инаку..до крај..има време..ќе ме интерсира..колку ќе заврши...дома сите гледаат Бандини...а нетот ми слаб за стримот..:pipi:Ве молам да пишете конечен резултат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom