Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
Мојов е боље?:na:Потписот ми вришти, само шо ми стигна .. Поарно за задрид да навивам шо викате вие? :pos2::pos2::pos2:
Мојов е боље?:na:Потписот ми вришти, само шо ми стигна .. Поарно за задрид да навивам шо викате вие? :pos2::pos2::pos2:
Од кога Гејналдо потпиша за Мадрид, сите гејови почнаа бело да носат...if you know what I mean
Од кога Гејналдо потпиша за Мадрид, сите гејови почнаа бело да носат...if you know what I mean![]()
ова ќе биде вечер на свршување на рамос и на гути...рамос која контрола има како централен...и кој преглед на игра..бар сега за сега..а на гути моралот му е до таван
хахахах свршувам......момциве везат по терен..штета што раул не ги искористи двете шанси
ЌЕ ГИ УБИЕМЕ само тоа можам да кажам !!!
ТОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Ќе експлодирам !!!!!!!! готово е...сега пука петарда за сите прошли години...само на контри !!!
Збирај народеВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ....во можност е да се сруши серверот на кајгана..од невиден бран на ПУШОКУРАЧИ КАТАЛОНИСТИ во фан клубот РЕАЛ МАДРИД...хахахахаха....ПЛАЧАТ ЕЈ ПЛАЧАТ....сите очекуваа пораз на реал оваа утакмица ...хахахаха
после ебење нема каење :hihi::hihi::hihi: :brao:Абе што ви е филмот на вас што не цитирате сите, а ти АКСИ16 тргни го мојот пост.
Зошто!! Или ќе го пријавиш во полиција :pos2:Абе што ви е филмот на вас што не цитирате сите, а ти АКСИ16 тргни го мојот пост.
Ако се откажеш од Реал Мадрид.:tv:Абе што ви е филмот на вас што не цитирате сите, а ти АКСИ16 тргни го мојот пост.
Абе што ви е филмот на вас што не цитирате сите, а ти АКСИ16 тргни го мојот пост.
Можиме книга да издадеме со цитати од Фан Клуб Реал МадридХаххахахаахахахаха кој цитати, се згазив од смеење xD
Ако се откажеш од Реал Мадрид.:tv:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3274892&postcount=11652
Видете го па овој,само некои тероии бара.![]()