Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ako go kupime Cesc, mislam deka vo narednata sezona ke nemame ni eden poraz. +povtorno ke se rusat rekordi.
Ако дојде Фабрегас кај вас, нема ни приближно да ја има таа слобода што ја има сега во Арсенал, а истото ќе се случи и со Чави и Иниеста па никој од тие 3ца нема да игра како што играл досега. Верувајте :smir:
Супер ви е и вака средниот ред, можда фали само добар деструктивец :toe:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ако дојде Фабрегас кај вас, нема ни приближно да ја има таа слобода што ја има сега во Арсенал, а истото ќе се случи и со Чави и Иниеста па никој од тие 3ца нема да игра како што играл досега. Верувајте :smir:

Dobro no upravata poveke insistira na Cesc bidejki samo toj moze da bide dostoen naslednik na Xavi..

Ako dojde ovaa leto ili eventualno drugoto togas vo sredniot red ke ima rotacii...ne veruvam deka ke igraat site zaedno....no poleka Cesc bi trebalo da se probie vo prviot tim i toa na mestoto na Xavi

No seuste nema nisto konkretno taka da ovie se samo planovi :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Што му фали на Туре жити све?

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Aj ne mi izigravaj nekoj strucnjak, mnogu znaes ti kako ke izigra Fabregas. Pa i Veruvajte.
Kakov destruktivec ni fali bre, ti imas li gledano fudbal, Yaya e Top 3 destruktivec vo svetot.
Smeskovci, gledajte si gi vasite timovi i ne lupajte gluposti

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.241
Не мора така да се однесувате спрема фанови на други клубови, доколку не провоцираат и само изразуваат мислење не е проблем. Доаѓањето на Фабрегас би значело префрлување на Иниеста на левата крилна позиција што и не е така чудно, има одиграно доста натпревари таму. Но штетата ќе биде голема ако се растури тандемот Чави-Иниеста во средината. Фабрегас не може да игра деструктивец како Јаја, така да ќе треба повремено да седи на клупа. Но на долгорочен план, Чави веќе не е 25 години, играчите на неговата позиција најрано се пензионираат. Со тек на времето ќе губи од неговата игра и тогаш кога веќе ќе го имаме Фабрегас, тоа нема ни да се почуствува. Само Фабрегас може да го замени Чави, друг таков креативец не гледам во денешно време. Тандемот Иниеста - Фабрегас верувам дека би функционирал подеднакво добро како и Иниеста - Чави. Колку и да се лажеме дека Фабрегас сака да остане во Арсенал итн...знаеме дека е Каталонец и кога тогаш ќе дојде. Не мора да биде летово, но ќе се врати таму каде што припаѓа. А тоа дека Гвардиола сака да си оди ако не го донесат Фабрегас е во најмала рака смешно. Верувам дека Гвардиола е многу поголем професионалец од тоа. Ама ајде, да има што да пишуваат медиумите.

P

pepito*

Гостин
Повикани за со Тенерифе - во 21:00 утре, таму играме

Valdés, Pinto, Alves, Abidal, Maxwell, Chygrynskiy, Puyol, Piqué, Márquez, Milito, Xavi, Sergio, Iniesta, Thiago, Jonathan Dos Santos, Pedro, Bojan, Messi and Henry.

Вака некако би требало да биде

Валдес, Алвес,Пике,Пујол,Максвел, Трајче,Чави,Иниеста, Меси,Бојан/Педро и Анри

Ако игра Бојан, Анри ќе биде лево крило, а ако игра Педро, Анри ќе биде класичниот напаѓач

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
тимот е супер,можеби треба единствено да се бара замена за Хенри... Фабрегас само би го надоградил тимот,не би требало да има проблем да си го најди местото во тимот во долгата и напорна сезона...сепак можи да остани само пуста желба :(

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кај е Ибра?
Не сум во тек со настаните.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Еј Каталонци,се извинувам за моето деветдневно отсуство,ама не се секирајте бев во тек со настаните...нека не ве загрижуваат ремито и поразот со Виљареал односно Севиља сме имале и многу потешки периоди и сами знаете...а за Ибра :tapp:!
Ајде утре да одиме на првата победа во 2010(за малку ќе заборавев нека ви е среќна:)со Тенерифе...очекувам со овој напад:
Меси-----Бојан-----Анри
или:
Меси-----Анри------Иниеста
п.с
Читав во Македонски Спорт дека тоа дали Гвардиола ќе остане зависи само од доаѓањето на Фабрегас кај нас и шо ми беше муабетот:
Шпекулација или има и на некој поверодостоен извор?

п.п.с
Добредојде за новиот член boki10messi

I

IBIZA SOUND

Гостин
aj nekoj ako moze da izvade podatok za lanskata godina vo ova vreme barsa kolku boda begase od real i kolku gola imase dadeno i primeno
onaka sakam sporedba da napravam

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom