Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
V

Viktoranius

Гостин
Пеп е човекот луѓе, стварно уште немам зборови за сезоната. Прва сезона бре, и оп тројна титула.

Како што кажа членот над мене .. 1 слика, 1000 зборови.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
nekako kako so gi gledam kako da ne se raduvaat mnogu igracite na barsa,dali taka mi se cine ili pa oti nemaa vistinski protivnik na terenot i mu bese jasno deka ke ja osvojat LS
koga iniesta go izramni rezultatot na 1 1 so celzi i normalno toa bese plasman vo finaleto kako povike da se raduvaa otkolku sega koga ja osvoija LS
kako i da e prekrasna sezona i za igracite i za trenerot pep
sega preostanuva da vidime so sho zasiluvanje ke se zasili me i koi ke si odat
Па искрено на тој гол и јас повеќе се радував. Сепак не се прави таков резултата секогаш во 93 минута. Се радував и на титулата, амам како што се радував на тој гол против челзи на ништо друго се немам така радувано.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Па искрено на тој гол и јас повеќе се радував. Сепак не се прави таков резултата секогаш во 93 минута. Се радував и на титулата, амам како што се радував на тој гол против челзи на ништо друго се немам така радувано.
isto i jas...slobodno mozam da kazam povekje se raduvav na golot protiv celzi...uhhh kakvo vreme bese toa togas :)

I

IBIZA SOUND

Гостин
ja samo znam deka si ja udriv nogata na toj gol i me bolese dobri 2 3 dena:vozbud:
a kako si ja udriv samo gospod znae
valida od skokanje i besneenje po doma:pos2:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
isto i jas...slobodno mozam da kazam povekje se raduvav na golot protiv celzi...uhhh kakvo vreme bese toa togas :)
Ауууу па дали. Откако заврши утакмицата после еден саат се тресев едвај куцав на тастатурава. Ама за сите тие нервози мислејќи дека ќе отпаднеме вредеше крајот кога Иниеста му ја збрца на Чех. Ама како и да е неможеш да рамниш гол за пласман во финале и голови за освојување на цела титула. Сепак тие голови за титулата имаат еден посебен шмек:pipi:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
a jas znam deka nekoi 30 sekundi bev vo delirium...TRANS be ejjj

Ауууу па дали. Откако заврши утакмицата после еден саат се тресев едвај куцав на тастатурава. Ама за сите тие нервози мислејќи дека ќе отпаднеме вредеше крајот кога Иниеста му ја збрца на Чех. Ама како и да е неможеш да рамниш гол за пласман во финале и голови за освојување на цела титула. Сепак тие голови за титулата имаат еден посебен шмек:pipi:
no mozam da kazam deka koga go dignavme peharot uzivav onaka pogospodinski ako moze da se kaze :)

V

Viktoranius

Гостин
Јас на голот на Иниеста рикав полугол на терасата, комшиите ме гледаа како вонземјанец да бев.

И таа вечер и знаме Барса цела вечер ми стоеше истакнато на прозорецот. Баш и ветер имаше гордо се вееше.:)

BrokenWings47

Yesterday
Член од
5 мај 2009
Мислења
150
Поени од реакции
0
Јас на голот од Иниеста од толку многу што скокнав Кожата од нозете ја оставив на Маса затоа што гледав у кафич и само во една минута ми за Сипна гласот Немате Претстава само колку многу се Радував со моите сонавивачи за Барса.:smir:

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Дали не се тресевте од страв кога после голот на Иниеста Лампард изведуваше корнер? :)

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Evego i docekot,kako mi e krivo so ne sum tamu

I

IBIZA SOUND

Гостин
Дали не се тресевте од страв кога после голот на Иниеста Лампард изведуваше корнер? :)
jas kako so skokav po doma samo zastanav mirno i ne disev i gledav samo so ke se sluce
i koga ja vidov topkata kako leta vike na kaj sredinata na terenot povtrono pocnav da skokam:vozbud:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
На тоа со дресот у рака на коленици и со еден другар молитви паѓаа. Запалија бе молитвите мајката :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom