Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Добро а што е финтата со календарот? Секое коло Мадрид игра со противникот на Барса од претходното коло. Сакаат да видат од кого Барса ќе загуби па они да ги тепаат или...?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Мислам дека не е така цела сезона... првите 10тина кола е така изглеа.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Јас верувам дека е случајност... не е ова Италија каде што се местат натпревари.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
хаха ти веруваш дека е случајност?
Е не бе Мијатович го правеше распоредот.
Секоја сезона во Ла Лига е така подредено, лани Реал го имаше противникот на Валенсија, цела сезона беше така, и оваа ќе биде така само што сега се подредени дури 4 јаки екипи, Севиља, Барселона, Реал, Виљареал. Со тие 4 играш по ред, по тој редослед.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Е не бе Мијатович го правеше распоредот.
Секоја сезона во Ла Лига е така подредено, лани Реал го имаше противникот на Валенсија, цела сезона беше така, и оваа ќе биде така само што сега се подредени дури 4 јаки екипи, Севиља, Барселона, Реал, Виљареал. Со тие 4 играш по ред, по тој редослед.
Тоа е се ОК но зошто реал да биде оној што ќе јас следи Барса? Зошто не некој од овие 4 екипи? Или пак зошто Барса не е во позицијата во која се наоѓа реал околу календарот?

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.830
Поени од реакции
10.225
Поентата ми беше...како и да е ова е предност за мадрид. И може да влијае на борбата за титулата.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Тоа е се ОК но зошто реал да биде оној што ќе јас следи Барса? Зошто не некој од овие 4 екипи? Или пак зошто Барса не е во позицијата во која се наоѓа реал околу календарот?
Затоа што Реал има високи функционери кај масоните, они се криви за се. Виљареал го следи Реал, зашто не е обратно ? Глупост.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ждрепка бе друже така паднало, така застанал барабанот :)
Некој мора да ја следи Барселона, од 19 тима Реал се погодил, што е толку чудно тука?

Ако ја гледаме твојата логика Виљареал е во најповолна позиција, па чисто сумљам дека ќе бидат шампиони.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Дечко иди легни си бе:smir:... ова што го кажуваш нема ама БАШ НИКАКВА смисла.
Да не влегуваме до детали.. подобро е да го завшиме муабетот. (за подобро и на двајцата) :wink:
Види потпис!
Те боли вистината а??? затоа враќаш... ма знаеш што не се замарам, и немам намера веќе да пишам да не излезе оти се карам. Затоа што ти почна прв.

Член од
20 јуни 2008
Мислења
77
Поени од реакции
1
Добро а што е финтата со календарот? Секое коло Мадрид игра со противникот на Барса од претходното коло. Сакаат да видат од кого Барса ќе загуби па они да ги тепаат или...?
ne e prv pat vaka... samo ne se sekavam dali bilo pak vo ist redosled ili pak barca igrala so protivnikot na real.. nema veze i taka i taka treba da izigrame 38 ..:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom