Цела сезона е таква. Така испаднало
Не мора да значи местење натпревари. Само мала помош.Јас верувам дека е случајност... не е ова Италија каде што се местат натпревари.
Е не бе Мијатович го правеше распоредот.хаха ти веруваш дека е случајност?
Тоа е се ОК но зошто реал да биде оној што ќе јас следи Барса? Зошто не некој од овие 4 екипи? Или пак зошто Барса не е во позицијата во која се наоѓа реал околу календарот?Е не бе Мијатович го правеше распоредот.
Секоја сезона во Ла Лига е така подредено, лани Реал го имаше противникот на Валенсија, цела сезона беше така, и оваа ќе биде така само што сега се подредени дури 4 јаки екипи, Севиља, Барселона, Реал, Виљареал. Со тие 4 играш по ред, по тој редослед.
Затоа што Реал има високи функционери кај масоните, они се криви за се. Виљареал го следи Реал, зашто не е обратно ? Глупост.Тоа е се ОК но зошто реал да биде оној што ќе јас следи Барса? Зошто не некој од овие 4 екипи? Или пак зошто Барса не е во позицијата во која се наоѓа реал околу календарот?
Ждрепка бе друже така паднало, така застанал барабанотТоа е се ОК но зошто реал да биде оној што ќе јас следи Барса? Зошто не некој од овие 4 екипи? Или пак зошто Барса не е во позицијата во која се наоѓа реал околу календарот?
Да не влегуваме до детали.. подобро е да го завшиме муабетот. (за подобро и на двајцата) :wink::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Дечко иди легни си бе:smir:... ова што го кажуваш нема ама БАШ НИКАКВА смисла.
Те боли вистината а??? затоа враќаш... ма знаеш што не се замарам, и немам намера веќе да пишам да не излезе оти се карам. Затоа што ти почна прв.Види потпис!
ne e prv pat vaka... samo ne se sekavam dali bilo pak vo ist redosled ili pak barca igrala so protivnikot na real.. nema veze i taka i taka treba da izigrame 38 ..:smir:Добро а што е финтата со календарот? Секое коло Мадрид игра со противникот на Барса од претходното коло. Сакаат да видат од кого Барса ќе загуби па они да ги тепаат или...?