Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
Не знам овај што се мешат во внатрешноста на клубовите,Прво Роналдо Манчестер го третирал како роб,сега на Барса и наредува да го пушти Меси на ОИ

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=788581

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Јебига, сепак мислам дека Меси ќе оди на Олимписките Игри ...

Инаку утре Барса игра пријателска со Hibernian.... ако може некој нека постира линкови за гледање...

И Енриќе денеска потпиша за Барселона и одма ќе оди на позајмица во Леверкузен. Не сум многу сигурен за овој, но викаат дека е еден од најдобрите дефанзивци во Бразил. А ме загрижува кој ќе игра на местото на Рони, можеби некој од младинската школа:toe:

F

fantomX

Гостин
Не знам овај што се мешат во внатрешноста на клубовите,Прво Роналдо Манчестер го третирал како роб,сега на Барса и наредува да го пушти Меси на ОИ

http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=788581
Би требало сите клубови да ги пуштат играчите за ОИ, не само Барса...
Ама ко не е во календаро на ФИФА, има простор да клубовите бараат да не ги пуштат играчите, иако не се во право.
Најголема чест за еден спортист (би трбало да) е да ја претставува својата земја на ОИ, макар бил тој и фудбалер.:toe:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.520
Би требало сите клубови да ги пуштат играчите за ОИ, не само Барса...
Ама ко не е во календаро на ФИФА, има простор да клубовите бараат да не ги пуштат играчите, иако не се во право.
Најголема чест за еден спортист (би трбало да) е да ја претставува својата земја на ОИ, макар бил тој и фудбалер.:toe:
Да ама сепак тоа е одлука на клубот и играчот,знам во 2004 кога беа во Атина ОИ,Кристијано Роналдо беше одлучен да оди и САФ му дозволи да оди,сега Реал не му дозволи на Робињо и Робињо не ојде.Нема тука што да се меша Блатер.

fire.strtr

The Prodigy
Член од
28 февруари 2008
Мислења
149
Поени од реакции
0
Ајде, денеска ќе ја видиме новата Барселона во акција. Ако знае некој дали ќе даваат на телевизија нека каже, ако не, би замолил некој да даде линкови за гледање на интернет.:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Ако има линкови или некоја телевизија каде што ќе ја дават кажувајте побргу. Уште 40 минути ќе почне.

Ајде Барсааа ..... !

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Почна натпреварот, а не ја даваат на телевизија изгледа...

Ја пренесуваат на Радио Барса, но не е тоа тоа :)

http://www.justin.tv/widgets/jtv_live.r8165.swf?channel=westbrom - Линк за натпреварот.

Иначе водиме 1-0 - Гудјонсен во 4 мин даде гол.

V

Viktoranius

Гостин
Уфф тешко се гледа, али сепак се гледа.

Браво за Гудјонсен.

Меси ли беше овој или грешка видов 2-0 водиме мислам.

ЛОЛЕЕЕ, ги посравме Гудјонсен за 3-0.

В

Вори

Гостин
Сега засега е 0-3 за Барса,вториот гол го даде Меси,а третиот не е испишано на лајвскор.ком:pos2:.А еве третиот гол го даде верувале или не пак Гудјонсен,аааа дечково влегува во форма,рачунајте го за наредна сезона.Позз!!!

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Како играат Алвес и Меси ....

И 4-0, Педрито - Меси асистент.

V

Viktoranius

Гостин
Како играат Алвес и Меси ....

И 4-0, Педрито - Меси асистент.
Пеер јас ништо не гледам многу се матни играчите, и кај тебе ли се такви или ?

Ма не е битно, важно се гледа дека се добро уиграни 4-0 лудница натпревар.

G

Gray Foxx

Гостин
И Пике игра. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Сега симпатизер сум на Барса. Напред Пикеее. :) :salut:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Штета што мора да одам али како се уиграни ... ем не играат Чави, Иниеста и Пујол.

А за сликата, матна е...

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Lele lugjee Alves i Messi ZVEROVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :)Ocekuvam 8:0 :) Hleb i Eto neka vleguvaat odmaaaaaa :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom