Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Пике ја покажа својата лојалност кон Барселона, пред дуелот Барселона-Манчестер, Видич беше подолго време повреден. Неговото место го зема Пике и натпреварите ги изигра на високо ниво, беше во добра форма НО, одби да игра против Барселона(иако видич беше повреден, па неговото место го завзема недоопоравениот Силвестре)

А сега го гледам, ке игра против Аргентина на пријателскиот натпревар...и тоа ни помалку ни повеке за репрезентацијата на Каталонија!
Вистински каталонец.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
“Навистина сакам да заминам, и се надевам дека се ќе биде завршено што поскоро.” - рече Алвес.

Барселона се огромни фаворити за ангажман на Алвес и веќе со него ги имаат договорено чичните барања, но повторно пречка претставува оштетата што ја бара Севиља.

Но во трката за неговиот потпис може да се вмеша и Јунајтед бидејќи Ферги е во потрага на десен бек од светска класа.

се надевам дека сеа нема овие Манчестер да се умешат ко одмазда за Пике ...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Севиља ќе бара минимуН 30 милиони. Не верувам да дае Барса толку, а Манчестер не штеди пари.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Алвес доаѓа во Барса ... мислиш дека Пеп ке се откаже од него ?
Нема теоретски шанси, а и мислам дека на Барса не и се проблем парите.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе видиме... Добар трансфер ќе биде тоа за Барса, ако се оствари.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Се гледа дека е лојален на клубот. Тоа ме радува многу.

Tonight, Gerard Pique may be crowned as champion of Europe in Moscow.
El central catalбn vivirб su 'ltimo partido como jugador del Manchester United antes de regresar a casa, a Barcelona, donde se incorporarб al nuevo proyecto de Josep Guardiola.​
The central Catalan live his last game as a player of Manchester United before returning home to Barcelona, where he will join the new draft Josep Guardiola

ЕДИТ: Преводот е... NO COMMENT, али копирано е од преведената страна на Sport.es

http://209.85.135.104/translate_c?hl=en&sl=es&tl=en&u=http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20080521/noticia_53466730954.html

V

Viktoranius

Гостин
Се гледа дека е лојален на клубот. Тоа ме радува многу.

Tonight, Gerard Pique may be crowned as champion of Europe in Moscow.
El central catalбn vivirб su 'ltimo partido como jugador del Manchester United antes de regresar a casa, a Barcelona, donde se incorporarб al nuevo proyecto de Josep Guardiola.​
The central Catalan live his last game as a player of Manchester United before returning home to Barcelona, where he will join the new draft Josep Guardiola

ЕДИТ: Преводот е... NO COMMENT, али копирано е од преведената страна на Sport.es

Џерард Пике можеби ќе биде крунисас како шампион на Европа во Москва.
Централниот каталонски играч, ќе ја игра својата последна партија како играч на Манчестер Јунајтед, пред да се врави во својата куќа, во Барселона каде што најверојатно е новиот проект на Џозеф Гвардиола.
Централниот каталонски играч живее за својата последна игра како играч на Манчестер јунајтед, пред да се врати во барселона, каде што ќе се приклучи на екипата на Гвардиола.

Еве така некако би дошол преводот, англискиот ми е слаба страна, ама шпанскиот го знам некаде 70-80 проценти. :helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Мене лично ми се допаѓа начинот на кој игра Пике, а и да не зборуваме дека дадоа само 6 милиона што реално е премалку за таков играч. Али да не избрзуваме, да почекаме официјално да го претстават па после ке зборуваме.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Има шпекулации дека Пеп го форсира Стоичков како асистен, повеке од Луис Енрике.

Не ми се допаѓа ова, тоа ке значи дека Ето сигурно ке си иде за да дојде бугарот Бербатов.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
За Ето веќе одамна ми е јасно дека ќе си оди. Само да најдат соодветна замена за него.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Е ова веќе ми се допаѓа

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:А што барса кај се да не не испаднале или продолжила?

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ве испаднала и продолжила :):):):)

F

fantomX

Гостин
Ве испаднала и продолжила :):):):)
Го ставив ова пошто Пеп е на клупата на младиот тим сеуште. Нешто како најава за сезоната што предстои.
Чекај малку...
Гвардиола не е на Барса Б тренер?
Има разлика од младинци до Б тимовите...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Сори моја грешка, корегирам ведаш.:smir:
Инаку, заради ваквите работи најмногу ми се допаѓа Гвардиола како тренер

Статус
Затворена за нови мислења.