- Член од
- 8 април 2010
- Мислења
- 1.182
- Поени од реакции
- 281
Е сега сме готови , наеба ме гу.вБајтен и Прањиќ повредени после репрезентативниве настапи.
Без тие двајца сме ептен слаби.

Е сега сме готови , наеба ме гу.вБајтен и Прањиќ повредени после репрезентативниве настапи.
Бегај бе ме нема на ниедна слика.
Една вест што ќе ја израдува Поисон
http://www.goal.com/en/news/12/spain/2011/03/31/2419191/malagas-martin-demichelis-could-return-to-bayern-munich
:salut:Боби[Мкд];4187112 напиша:И ти да прекиниш drunk posts да пишиш, нема да го толерирам тоа на новата тема.
Regards, the Sheriff.![]()
За Коентрао секаде се пишува дека е готово договорен.10 мил Ван дер вил,15 бербатов ? :pos2:
Држ ме мајко се испосрав !
:pos2:
Не си играјте пенис со мозокот,не е менаџер ова,за Ноер и Боатенг ништо чудно да дојдат ама за другиве........
абе ВОЛЕ тоа се шпекулации од БИЛД и не се секирај никој тука не го сака Бербатов или Ван Дер Вил. Бербатов бе шпекулации од Деили Маил дека сеа треба да го продолжи договорот со Манчестер како и да е Баерн нема да дава пари за 30 годишен со голема плата веке имаме еден таков(Клосе).10 мил Ван дер вил,15 бербатов ? :pos2:
Не си играјте пенис со мозокот,не е менаџер ова,за Ноер и Боатенг ништо чудно да дојдат ама за другиве........
10 мил Ван дер вил,15 бербатов ? :pos2: