Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
АЈ ЧЕСТИТО ПОБЕДА!!!!!!
РИБЕРИ-ЛУДИЛО!!!!!!!!!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Моментално сме уште на два натпревари пред крајот на есенскиот дел од сезоната.Примарната цел е да станеме есенски шампиони што е многу веројатно бидејќи играме следната сабота со Дуисбур дома и на крај против Херта во Берлин,додека пак Вердер кој ни 1 бод позади нас игра со Хановер на гости и со Леверкузен дома,што има поголеми шанси да кикснат.Инаку се на се ја сум многу задоволен од новиов Баерн,сепак и зимава ќе се направат додатни корекции.Сањол и Исмаел речиси 99 посто ќе си одат,многу веројатно е дека и Шладудраф заедно со Исмаел ќе одат во Хановер,исто и Подолски можно е да замине или во Вердер или во Шалке.Од друга страна,доаѓа 99 посто Брено,и на мое огромно задоволство Пандев!Има и други шпекулации,баш денес читав на еуроспорт околу трансфер на Даниеле де Роси за сума од 20 милиони евра кој би ја зацврстил сентралната дефанзивна линија,и ова е на препорака на Лука Тони!Значи остануваат уште три утакмици кои мора да се добијат,а и нема да претставува проблем,две во германско и една од Уефа куп.Зимава да сочекаме да видиме што ќе испадне околу трансфериве,да се среди све,кој сака да си оди,нека си оди,кој ќе дојде,нека доаѓа и Февруари почнува интересниот дел.Борба за титула и елиминациона рунда во Уефа купот!Иако имаше криза и тензија во тимот изминатиов период,тоа е неминовно,милсам дека после двете победи се е во ред и се оди по старо.Не може све да биде перфектно.Како викаат многу арно не е на арно!

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
ajde cestito pobeda

rezultatot ne e biten vazno ostanavme na prvo mesto pred werder

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Премногу е добар Рибери за останатите германски тимови

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЕВЕ НОВА ШПЕКУЛАЦИЈА КАЈ ГЕРМАНСКИТЕ МЕДИУМИ!!!!!

Се верува дека Баерн се доста заинтересирани за Даниеле де Роси и дека планираат да го доведат во Баерн за сума од 20 милинои евра по препорака на Лука Тони.Истотака има шпекулација околу Барзаљи и Замброта дека еден од нив многу веројатно е дека ќе дојде во Баерн!Немате појма колку ме интересира што ќе се случува зимава на трансфер маркетот!
Инаку околу Де Роси,тој има договор со Рома до 2009 такада за добра сума многу веројатно е дека ќе дојде следното лето 2008!

http://www.sport1.de/de/sport/artikel_2002773.html

http://de.eurosport.yahoo.com/03122007/73/bayern-waechst-italien-fraktion.html

http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/artikel/164296/

bavarec_oh

FCB Support
Член од
8 ноември 2007
Мислења
188
Поени од реакции
1
Одлична игра на Баерн и заслужена победа мислам.

А за трансферите, прво да видиме кој ке си оди па после да коментираме кој треба да доаѓа.
Мн. би сакал Пандев да го видам во дрес на Баерн :).
А за тренерската позиција ке биде интересно. Румениге сака да го задржи Хицфелд, ама Хицфелд е тој кој ке решава.

Во врска со есенскиот дел: Стартувавме ОДЛИЧНО, ама фати мала криза што е вообичаено. А Румеиге има изјавено: Ви обеќавам дека за Нова-Година сите ке седиме до елката и ке славиме што сме есенски прваци...:bayern: :bayern: :bayern:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
YEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!

СЕ СКЛОПУВА МОЗАИКОТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА ТРАНСФЕРОТ НА НАШИОТ НАЈДОБАР ФУДБАЛЕР ВО НАЈДОБРИОТ ТИМ ОД ГЕРМАНИЈА
Пандев веќе го одбра Баерн Минхен
*"Најблиску сум до Минхен...Само уште неколку недели", открива Пандев, кој според наши извори на 28 декември треба да биде промовиран за нов член на славниот тим од Германија
Лацио добива 18.000.000 евра како отштета, а Пандев за 2.000.000 годишно ќе го носи дресот на Баерн Минхен. Треба да потпише договор на 6 години и кога ќе се соберат сите пари се добива цифра од 30.000.000 евра кои најдобриот клуб од Германија треба да ги плати за услугите на најдобриот фудбалер на Лацио и Македонија. Мозаикот се склопува, преговорите одамна се завршени, а наши извори откриваат дека на 28 декември Пандев треба да биде во Минхен на потпис и промоција. Тоа треба да биде предновогодишна честитка од управата на баварците за сите нивни навивачи.

"Најблиску сум до Минхен и дресот на Баерн. Мислам дека Лацио веќе се има договорено со Германците, а сега се прават разговори околу условите под кои јас ќе заминам во оваа екипа. Само уште неколку недели. Да заврши и првиот дел во Италија, да дојде време за пауза и моментите кога може да се прават трансферите....Само здравје и нема потреба од брзање", ни открива Пандев детали околу прашањето кои трае со месеци, а ги интересира сите љубители на фудбалот во Македонија. На прашањето дали на 28 декември заминува во Минхен, Пандев со насмевка одговара:

"Сите детали не можат да се откријат. Реков да поминат само уште неколку дена и потоа с$ ќе се знае. Мојот менаџерски тим е во акција... Треба добро да се размисли, треба добро да се процени што е најдоброто. Јас сакам да сум дел од тим кој секогаш ќе се бори за титули, ќе игра во Лигата на шампионите...", додава нашиот најдобар фудбалер кој веќе со месеци го надрасна Лацио и сега е времето кога треба да замине, кога треба да тргне по шампионските патеки и да освојува титули.

А во Минхен веќе се прави место за Пандев. Се најавуваа заминувања на Подолски, Тони...

"И јас читав за тие најави. Баерн Минхен е голем клуб и желба на секој фудбалер. С$ уште ништо не е 100% сигурно ,но ако заминам таму мислам дека ќе ја донесам вистинската одлука. Ми одговара германскиот фудбал, условите, но и квалитетот на екипата. Мора да признаам дека со месеци кај мене владее дилема, но и тензија околу тоа каде, кога... Понудите доаѓаат од сите страни и затоа во ваквите моменти треба многу добро да се размисли. А сакам да останам во Лацио. За 2 години тука ќе добијам и италијански пасош, но мислам дека сега е моментот да се направи нешто подобо, да се одбере вистински клуб...", е размислувањето на Пандев, кој според тоа како сега стојат работите ги брои деновите во Рим.

Според тоа како сега стојат работите нашиот Горан Пандев се наоѓа пред атрактивен и рекорден трансфер. Баерн Минхен е изборот на Пандев и по с$ изгледа тоа е вистински потег на струмичанецот и целата екипа која работи на овој трансфер. Од она што го дознавме Пандев пред неколку недели типувал на Тотенхем и Ливерпул, но сега цврсто е решен да се прифати трансферот во Германија.
И. Д. Ивановски

Ултиматум до Лацио

"Правете екипа за титули и Лига на шампиони или си одам...", им рекол нашиот најдобар фудбалер на луѓето од Лацио. Деновиве Клаудио Лотито, првиот човек на римскиот клуб, имал неколкупати средба со Пандев.

"Перед 3-4 дена ми понудија нов договор со важност до 2012 година. Добив двојно поголеми финансии, но и ветување дека од следната сезона Лацио ќе направи силен тим. Мојот ултиматум им го кажав и сметам дека оваа понуда се инсталира намерно во ова време кога за мене има интерес од силни екипи", ни открива Пандев за неговите релации со Лацио во деновите кога се одлучува која од понудите треба да се одбере.
Реал Мадрид не се откажува

Вчера, во Англија, Италија, но и Шпанија многу најави дека идната недела Лацио и Реал Мадрид ги почнуваат преговорите за Горан Пандев. Тоа е терминот кога римјаните гостуваат на "Сантиаго Бернабе" во последниот меч од групите во Лигата на шампионите. Се споменува сума од 14.000.000 евра која "кралевите" ја нудат за Пандев. Во медиумите се најавува Диего, Пандев или Муту. Тоа е триото на желби во Реал Мадрид.

"Моите менаџери имаа разговори со Реал Мадрид. Знам дека ќе имаат разговори идната недела во Мадрид. Реал планира во јуни да прави нов тим со голема чистка, но с$ уште нема ништо конкретно", појаснува Пандев за понудата од Шпанија.

МИ СЕ ОСТВАРУВА НОВОГОДИШНАТА ЖЕЛБА!!!!!!
ДОАЃА ПАНДЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
http://sport.com.mk/?ItemID=D72E57CB2FEDCD44974D5882DF1DB80A

Пандев на чекор до Баерн ама и реал не се откажува хехеххе читајте

Те глеам навиаш страсно за Реал,но искрено одговори ми дали Пандев би имал вистинска шанса таму,покрај сите тие ѕвезди:Раул,В.Нистерлој,Робињо,Роберн,Шнајдер,Гути и други.Незнам што Реал се меша у овој трансфер,или само заради маркетинг е работата!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Те глеам навиаш страсно за Реал,но искрено одговори ми дали Пандев би имал вистинска шанса таму,покрај сите тие ѕвезди:Раул,В.Нистерлој,Робињо,Роберн,Шнајдер,Гути и други.Незнам што Реал се меша у овој трансфер,или само заради маркетинг е работата!
Јас лично не сум за тоај трансфер кој нема да се случи.Абе у Баерн ако дое ке наивам за нив од Германско сеа сум за Котбус и Франкфурт

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Abe ako dojde Pandev ke si zamine Podolski.Podolski e mlad,nadezen fudbaler koj ke pokaze mnogu vo slednite godini.Sepak sakam Pandev da dojde vo Baern

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom