F
fantomX
Гостин
Во право си:nesum:Lou Weed,мислам и другите ќе се сложат,ај гитлај се од ФАН-КЛУБОВ додека не те избркал некој модератор,пошто не си фан на Баерн
Во право си:nesum:Lou Weed,мислам и другите ќе се сложат,ај гитлај се од ФАН-КЛУБОВ додека не те избркал некој модератор,пошто не си фан на Баерн
lele zagreota i mene zglobov skrsen mie ama cuti bez operacija pominavАргентинскиот интернационалец во редовите на Баерн Минхен, Хосе Соса, ќе паузира најмалку шест недели по операцијата на десниот глужд на ногата. Соса дојде во Баерн за сума од 10 милиони евра од тимот на Естудијантес, а одигра само два меча за Баварците. Од Баерн очекуваа Соса да се врати за мечот против Бохум на 22 октомври.
koj drugi poplaki doiskazi za ako treba i na PPLou Weed, те оставив да дискутираш, ама имам освен на темава и други поплаки, па или отвори си тема за твојот клуб и таму пишувај, или смири се овде, да не бараме друго чаре.
Две поплаки по пп добив, и една на мсн, две на темава, тоа е еднакво на вкупно 5. Јас си го кажав своето, ти сега мисли како ќе го решиме проблемот.koj drugi poplaki doiskazi za ako treba i na PP
i so oti rekol toa ne go menuva faktot deka ke igrate kup na uefa!Еве и потврда од светски признат фудбалски стручњак за нашата одлична игра и тим:
Ancelotti: Bayern Will Be Missed
The Champions League begins on 18 September without Bayern Munich, and that is sad news according to Carlo Ancelotti, trainer of current champions Milan.
“It’s a big loss for the competition, especially now that they have built such a great side” said the 48 year old Milan coach.
“With Ribјry, Toni, and Klose, I’m sure Bayern would have gone a long way this season” he explained in an interview with Sportbild.
i so oti rekol toa ne go menuva faktot deka ke igrate kup na uefa!
i ja vikam deka kje nedostiga bayern,ama dzabe!
Одлична работа за Баерн заврши и германскиот селектор Јирген Лов кој во отсуство на Балак и Фрингс како главен плејмејкер на репрезентацијата го назначи Бастијан Швајнштајгер кој вчера против Велс мора да признаам одлично си ја заврши работата,и тоа според мене ќе му влее самодоверба па покрај големата конкуренција во Баерн да се истакне уште повеќе.Клосе во негов стил постигна два гола,Подолски се враќа во форма,Рибери одигра одлично против Италија.Само да видиме Тони за колку брзо ќе ја излечи повредата
Брат, уживај беmaliot mora da dobie sansa. ne mi e jasno zasto zapnale so wagner- kroos i hummels treba da sobiraat iskustvo vo prva!