Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Не е Пандев сељак,тој е сељандура селска.

:tv:

Ама муабетот дека баерн ќе потроши 100-150 мил на засилувања......................:nesum:

--- надополнето ---

Тоа е тоа,а до вчера го плукаше Пандев дека ради него губеле бодови,сега е се во ред..........градско дете е пандето.

:tv:
клошар еден ги фалиш тугите играчи а твојте ги куди .

P

PoisonLady

Гостин
FAla bogu mi pomina banot :) ..... Robben izgleda pak se povredi edno 2 , 3 meseca , ako e taka togas letoska stvarno neka ide u Milan , a nie da so go zememe Hazard najubavo ke bide , a koga stanuva zbor za Neuer .... lani protiv bordeaux koj spasi 2 penala mislam ... Butt taka , pa ete kaj stigna , Neuer si e Neuer i ne ja tupete vise so Kraft , Blagoj Istatov e podobar od nego .
Ејј, ај не го лути Никола :pos:
Еднаш јас нешто слично му реков, па сакаше да ме заколи...осеќам :pos:
П.С. види погоре... па Крафт до сега одбранил дури 2 пенали :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.700
Поени од реакции
22.566
Честито нов тренер Јуп Хајнкес.
Дут од Фрајбург ојт во Леверкузен а Хајнкес не го продолжува договорот. Нема уште официјална потврда но јасно е зошто Хајнкес не го продолжи договорот во Леверкузен. Одличен тренер кој ќе го стабилизира Баерн.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Честито нов тренер Јуп Хајнкес.
Дут од Фрајбург ојт во Леверкузен а Хајнкес не го продолжува договорот. Нема уште официјална потврда но јасно е зошто Хајнкес не го продолжи договорот во Леверкузен. Одличен тренер кој ќе го стабилизира Баерн.

Go sakav Guus ili Joakim povekje i ne veruvam i nitu imam nadez vo ovoj deka ke ne sredi , a ako dojde bi bilo ubavo da go donese Vidal so nego za vo sred , masina e covekot , so schweini ke se neprobojni ! Ama kako trener ne veruvam vo negovite kvaliteti mnogu , a da bese Joakim Lev ke bev duri presreken ! Sega ke treba da cekam da go vidam na delo , ama ipak ne veruvam oti e bolji od Van Gaal ipak toj e holandska skola na treneri !

M

Mario Gómez

Гостин
Go sakav Guus ili Joakim povekje i ne veruvam i nitu imam nadez vo ovoj deka ke ne sredi , a ako dojde bi bilo ubavo da go donese Vidal so nego za vo sred , masina e covekot , so schweini ke se neprobojni ! Ama kako trener ne veruvam vo negovite kvaliteti mnogu , a da bese Joakim Lev ke bev duri presreken ! Sega ke treba da cekam da go vidam na delo , ama ipak ne veruvam oti e bolji od Van Gaal ipak toj e holandska skola na treneri !
Си ја прочитал биографијата на Јуп?

Инаку повредата на Робен не е сериозна.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];4168845 напиша:
Си ја прочитал биографијата на Јуп?

Инаку повредата на Робен не е сериозна.
Zaebi ti biografija , ke vidim kako ke se snajde !

Н

'Никола'

Гостин
Јуп е добар, сигурно многу повеќе ќе одговара неговиот систем на игра кај нас отколку на вГаал. Е сега колку време ќе им треба на играчите да се одвикнат од вГаал, а навикнат на филозофијата на Јуп ќе видиме. Се надевам нема долго.
Друго, пеналите не се никаков приказ за еден голман, тоа е само + што ги брани добро. За сите карактеристики ме бендисува Крафт, али како и да биде на крај на сезона, ќе прифатам. По 100ти пат, не ни е примарна голманската позиција, други жици се раштимани.
И трето, имате поздрав од Bavarec, ми прати разгледница :pos:

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Јуп е добар, сигурно многу повеќе ќе одговара неговиот систем на игра кај нас отколку на вГаал. Е сега колку време ќе им треба на играчите да се одвикнат од вГаал, а навикнат на филозофијата на Јуп ќе видиме. Се надевам нема долго.
Друго, пеналите не се никаков приказ за еден голман, тоа е само + што ги брани добро. За сите карактеристики ме бендисува Крафт, али како и да биде на крај на сезона, ќе прифатам. По 100ти пат, не ни е примарна голманската позиција, други жици се раштимани.
И трето, имате поздрав од Bavarec, ми прати разгледница :pos:

Ај помогни неможам да го препознам сите исто ми изгледаат :pos2::pos2::pos2::pos2:

Н

'Никола'

Гостин
Ај помогни неможам да го препознам сите исто ми изгледаат :pos2::pos2::pos2::pos2:
He is everywhere.:)

Туку пазете што ми текна. Се ближат репрезентативни настапи, и оп, Робен повреден и нема да можи да настапи за Холандија. Исто ко и минатиот пат. И после нареден викенд Робен на терен.:)

M

Mario Gómez

Гостин

Туку пазете што ми текна. Се ближат репрезентативни настапи, и оп, Робен повреден и нема да можи да настапи за Холандија. Исто ко и минатиот пат. И после нареден викенд Робен на терен.:)
Има интернет таму за да отвори тема, или да се зафатам? : )

И онака неам шо да прам.

Н

'Никола'

Гостин
Боби[Мкд];4169080 напиша:
Има интернет таму за да отвори тема, или да се зафатам? : )

И онака неам шо да прам.
Не знам пер, ако не се појави до кај 90та страна (то е за две недели некаде :pos::pos:), спремај ја.:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358

Што убаво ти текна,само да е така...:)

M

Mario Gómez

Гостин
Шознам, ама нема да личи баварец со аваатар, потпис и тајтл од Интер да ни ја отвора новата тема. :)

:pos::pos:

--- надополнето ---

Што убаво ти текна,само да е така...:)
Така е така, ај спамирајте да ги завршиме овие 20 страни. :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Боби[Мкд];4169095 напиша:
Шознам, ама нема да личи баварец со аваатар, потпис и тајтл од Интер да ни ја отвора новата тема. :)

:pos::pos:

--- надополнето ---

Така е така, ај спамирајте да ги завршиме овие 20 страни. :)
Боби те гледам прдиш да ја отвориш новата тема :smir:
Слободно спреми ја и ја имаш таа чест што се тиче мене...

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
али добро да ја спремиш :)))) еве и од мене имаш едно големо ДА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom