Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
точно..... а дресовиве се закон
Се согласувам и јас за дресовите. Делуваат моќно, модерно и воедно потсеќаат на времињата на славните денови на Бекембауер и компанија. Секако, тоа е историја за нас, но добро е да си ја знаеме.:)
Хех, за Контенто има напишано дека бил крстен по Марадона - Диего Армандо Контенто, и јака е изјавава на Нерлингер:
“We watched him carefully for a long period in the reserves, and he has everything you need: good technique and pace. I’d be delighted if it works out for him.” But with first names like Contento’s what can possibly go wrong?
Баш да видиме.:)

M

Mario Gómez

Гостин
Време е да се тргне по Џеко, сигурен сум дека Волфзбург ќе се согласат на пример, Гомеж и Тимо за Џеко, да средиме по германска линија.

:zlo:

I

InF3cTeD

Гостин
Боби[Мкд];3345984 напиша:
Време е да се тргне по Џеко, сигурен сум дека Волфзбург ќе се согласат на пример, Гомеж и Тимо за Џеко, да средиме по германска линија.

:zlo:
за кој кур ти е Џеко коа имаме одличен напад,па и Гомеж и Тимо за Џеко :wtf:

Н

'Никола'

Гостин
Не бе, супер ни е нападот, ако менуваме во одбрана треба да менуваме нешто. А и нема шанси да го дадат Гомез, ќе помине долги години во Баерн тој, и верувај ќе биде незаменлив, преголем потенцијал има во него.
Малку оф топик: Сите три германски екипи одат понатаму во Лига Европа. Тоа е супер за Германија во трката со Италија за уште една екипа во ЛШ. Не знам точно како беа со бодовите, но знам дека тука некаде беа. Честитки до германските екипи што обезбедија пласман.

M

Mario Gómez

Гостин
Џеко е ѕвер, би требало да направиме некој обид да им го земеме на биланезиве, некој френдли договор во волвес. А верувајте дека Џеко е во сите сфери подобар од Гомеж, дури и дрибла, и мава со глава и одлично шутира.

И то, честитки до германските екипи!

http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=ap-germany-squad&prov=ap&type=lgns

Милер и Кроос во составот на елфот за пријателскиот со Аргентина во среда.

Рекордни 26 играчи беа викнати за овој натпревар, последен пред Лоев да го објави конечниот состав.
За со гаучосите.

Goalkeepers: Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Schalke).
Defenders: Jerome Boateng (Hamburger SV), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcel Schaefer (Wolfsburg), Serdar Tasci (Stuttgart).
Midfielders: Michael Ballack (Chelsea), Christian Gentner (Wolfsburg), Thomas Hitzlsperger (Lazio), Aaron Hunt (Werder Bremen), Marcell Jansen (Hamburger SV), Sami Khedira (Stuttgart), Toni Kroos (Bayern Munich), Marko Marin (Werder Bremen), Thomas Mueller (Bayern Munich), Mesut Oezil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Christian Traesch (Stuttgart), Piotr Trochowski (Hamburger SV).
Forwards: Cacau (Stuttgart), Mario Gomez (Bayern Munich), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Miroslav Klose (Bayern Munich), Lukas Podolski (Cologne).

:ger:baern

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Bobi mkd da ti kazem jas nesto tebe
I Gomez driblase koga igrase vo Stutgard i davase sekoa sezona po 30gola
Nee isto da igras vo Stutgard i da igras vo Bayern istoto znaci i za Ceko

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];3346133 напиша:
Џеко е ѕвер, би требало да направиме некој обид да им го земеме на биланезиве, некој френдли договор во волвес. А верувајте дека Џеко е во сите сфери подобар од Гомеж, дури и дрибла, и мава со глава и одлично шутира.

И то, честитки до германските екипи!

http://sports.yahoo.com/soccer/news?slug=ap-germany-squad&prov=ap&type=lgns

Милер и Кроос во составот на елфот за пријателскиот со Аргентина во среда.

Рекордни 26 играчи беа викнати за овој натпревар, последен пред Лоев да го објави конечниот состав.
За со гаучосите.

Goalkeepers: Rene Adler (Bayer Leverkusen), Manuel Neuer (Schalke).
Defenders: Jerome Boateng (Hamburger SV), Arne Friedrich (Hertha Berlin), Philipp Lahm (Bayern Munich), Per Mertesacker (Werder Bremen), Marcel Schaefer (Wolfsburg), Serdar Tasci (Stuttgart).
Midfielders: Michael Ballack (Chelsea), Christian Gentner (Wolfsburg), Thomas Hitzlsperger (Lazio), Aaron Hunt (Werder Bremen), Marcell Jansen (Hamburger SV), Sami Khedira (Stuttgart), Toni Kroos (Bayern Munich), Marko Marin (Werder Bremen), Thomas Mueller (Bayern Munich), Mesut Oezil (Werder Bremen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Munich), Christian Traesch (Stuttgart), Piotr Trochowski (Hamburger SV).
Forwards: Cacau (Stuttgart), Mario Gomez (Bayern Munich), Stefan Kiessling (Bayer Leverkusen), Miroslav Klose (Bayern Munich), Lukas Podolski (Cologne).

:ger:baern

Каков Џеко бе,на 15 натпревари просекот ни е 2 гола по натпревар,односно во последните 15 утакмици според статистиката минимум даваме по 2 гола.За каков Џеко збориш ти????

Нас ни треба Џеко во одбрана,некој јак,а не инвалидот Демикелис,и ни треба добар лев бек,и да се врати Тони Крос,и да се земе Тулалан.Никаков Џеко.

Плус има право Мбрет,од кај знаеш како ќе се понаша Џеко коа ќе отиде во екипа од наш или калибарот на Милан.

M

Mario Gómez

Гостин
Ѕвер е Џеко бе, нема гајле од ништо, нит се повредува. Не е ко Гомеж млакоњата. Плус Гомеж незнае со глава да игра. Џеко во екипа која годинава е ептен слаба ја одржува во живот и во лигата и во УЕФА, ако го земеме растур ќе прајме. Ама Волфсбург му стај цена 40 милиони, и ретко кој клуб може да го купи.

Кога ќе се сетам дека за истите пари можевме да го земеме а го зедовме Гомеж млакоњата ми со лоши.:nesvest:

Ф

Фил Ајви

Гостин
и ја кога слушнав од коментаторот коа игравте против Фиорентина, Гомеж сте го купиле 35 милиони и си викам на кои дроги е човеков :pos2:

ве прашав стварно толку ја ни 5 не би дал за него

Него ќе го крадете Џеко а? :pos2:
Ќе се договори Берло, најверојатно ќе му замачка очи со Хунти и ќе доплати 10/15 милиони

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
и ја кога слушнав од коментаторот коа игравте против Фиорентина, Гомеж сте го купиле 35 милиони и си викам на кои дроги е човеков :pos2:

Ќе се договори Берло, најверојатно ќе му замачка очи со Хунти и ќе доплати 10/15 милиони
Тие лани не им го дадоа за 30 па сега ќе мачкаат очи.
За детето треба да се одврзе дебело кесето :toe:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Боби[Мкд];3347389 напиша:
Ѕвер е Џеко бе, нема гајле од ништо, нит се повредува. Не е ко Гомеж млакоњата. Плус Гомеж незнае со глава да игра. Џеко во екипа која годинава е ептен слаба ја одржува во живот и во лигата и во УЕФА, ако го земеме растур ќе прајме. Ама Волфсбург му стај цена 40 милиони, и ретко кој клуб може да го купи.

Кога ќе се сетам дека за истите пари можевме да го земеме а го зедовме Гомеж млакоњата ми со лоши.:nesvest:
Brat Gomez sekoja godina davase poveke golovi od Dzeko i zavrsuvase pred Dzeko na gol listata. Samo edno e rabotata fintata e so dodeka Gomez bese vo Stutgart imase poveke prostor za napad timovite ne igraa bunker kako so igraat so Bayern isto ke bide i za Dzeko ako dojde u Bayern isti kurac. Inace Gomez > Dzeko ti izglea ne si gi gleal stutgart u poslednive 3 godini da vidis so praese Gomez a inace ovaa godina sea za sea po 10 gola imaat dadeno dvajcata vo bundesliga .

Н

'Никола'

Гостин
Brat Gomez sekoja godina davase poveke golovi od Dzeko i zavrsuvase pred Dzeko na gol listata. Samo edno e rabotata fintata e so dodeka Gomez bese vo Stutgart imase poveke prostor za napad timovite ne igraa bunker kako so igraat so Bayern isto ke bide i za Dzeko ako dojde u Bayern isti kurac. Inace Gomez > Dzeko ti izglea ne si gi gleal stutgart u poslednive 3 godini da vidis so praese Gomez a inace ovaa godina sea za sea po 10 gola imaat dadeno dvajcata vo bundesliga .
Точно така. Викам јас, да му дадеме време ќе стане незаменлив во нападот, сепак не е ова Штудгарт. И Џеко да дојде, и него ќе му треба време да се навикне, и тој е супер не велам не, ама според мене вистинскиот избор го направивме со Гомез. Башка тоа што вика дечково погоре, Гомез моментално во Бундес изедначен е со Џеко со 10 голови, тоа кажува се.:smir:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197

Druze moze na nekoj natprevari ne izigral Gomez kako so znae no bidi siguren toj dava golovi kogaj nikoj ne ocekuva
Ja tebe nemoem da te ubedim deka Gomez e (jak) ti si go gledal natprevarot protiv fiorentina i ne naprael skoro nisto No dali si go gledal natprevarot protiv juve (ili pa tia natprevari ne ti teknuvaat)
Ce go vidis vo firenca na 9-ti:helou:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
110 години. Нека ти е среќен роденденот :back:FC BAYERN MUNCHEN EV:back:

Статус
Затворена за нови мислења.